Langtidsferie i Spania

Hos NOVASOL kan du nyte hele vinteren i varmere strøk om du vil. Reiser du på en langtidsferie i Spania, kan du glede deg til å bytte ut vintersko og snømåking, med solrike dager og milde temperaturer.

Jo lenger oppholdet er, jo lavere blir prisene. Hos NOVASOL får du nemlig gode rabatter på opphold over to uker

La deg inspirere til en ferie i Spania og bestill den perfekte ferieboligen til gode priser hos NOVASOL.

Langtidsferie Costa Del Sol

Langtidsferie ved Costa del Sol

Kjente og kjære Costa del Sol, populært kalt Solkysten, frister med mildt klima stort sett hele året. I desember ligger temperaturene på rundt 17 grader på dagtid, men det er likevel et deilig avbrekk fra den norske vinteren. 

Costa del Sol ligger på Spanias sørkyst og har vært et populært reisemål blant skandinaver gjennom flere tiår. Langs den kjente kyststripen finner du feriefavoritter som Torremolinos, Marbella, Fuengirola og Estepona.

Det er vanskelig å kjede seg på langtidsferie ved Costa del Sol. Planlegger du å tilbringe flere uker her, kan du for eksempel…

Golf på langtidsferie ved Costa del Sol

…utforske Andalucias berømte hvite landsbyer

Pueblos Blancos er regionens karakteristiske landsbyer oppe i fjellene, og er absolutt verdt et besøk i løpet av oppholdet. Ta det som en dagstur, eller besøk flere gjennom hele oppholdet. Vi kan nevne Casares, Mijas Pueblo og Puerto de las Palamas, som alle er verdt et besøk.

Natur på Kanariøyene

…utforske en ny strand hver dag

På ferie ved Costa del Sol kan du nemlig nyte solen på over 125 strender. Så uansett hva du ser etter finnes det en strand for deg.

Langtidsferie Mallorca

…benytte deg av kystlinjens gode golfmuligheter

Costa del Sol er én av Europas mest attraktive golfdestinasjoner. Her skinner solen rundt 300 dager i året, og med over 60 baner langs kysten, ligger det til rette for gode golfopplevelser. 

Søk og bestill langtidsferie ved Costa del Sol

Langtidsferie senior

Costa del Sol for golferen

Når du skal på et lengre feriehusopphold, kan du fylle dagene med akkurat det du vil. Her står du fritt til å bare slappe helt av med en god bok på stranden, eller teste kjente aktiviteter i nye omgivelser. 

Er du interessert i en langtidsferie der du kan spille golf, er Spania rett reisemål for deg. Spania er ansett for å være én av Europas aller beste golfdestinasjoner, der spesielt Costa del Sol står høyt i kurs. Her kan du spille golf i vakre naturomgivelser hele året rundt. At solen som regel skinner er også en av grunnene til at så mange velger en golfferie her. Ser du for deg en langtidsferie i Spania med golf på timeplanen? Da bør du ta en titt på vårt utvalg av ferieboliger ved Costa del Sol.

Langtidsferie på Kanariøyene

Kanariøyene er en selvskreven kandidat på en liste over gode kandidater for langtidsferie i Spania. Her kan du feriere gjennom hele vinteren, uten å bli verken lei eller kald. Her ligger gjennomsnittstemperaturen på rundt 20 grader, noe som for oss skandinaver er for sommer å regne. Kanariøyene har i gjennomsnitt over 300 soldager i året, og det betyr at sjansene for fine feriedager er gode.  

På en langtidsreise på Kanariøyene har du virkelig mulighet til å leve som lokalbefolkningen. Utforsk det øygruppen utenfor Afrikas vestkyst kan by på, både av aktive opplevelser, utflukter og kultur. 

Noe av det du kan se og gjøre på en langferie på Kanariøyene:

1. Karneval – fargerik folkefest

Midt i februar settes Gran Canarias største folkefest i gang. Da er det nemlig tid for karneval – en livlig og fargerik opplevelse for hele familien! I Las Palmas kan du blant annet se den store paraden, som går over flere timer og trekker store folkemengder. Karnevalet varer over flere uker, og avsluttes med «Sardinens begravelse».

2. Ferieparadis for surfere

Visste du at Kanariøyene er et surfeparadis? Fra morgen til kveld kan du se ivrige surfere kaste seg uti bølgene på jakt etter den neste store. Test brettet ved Fuerteventuras lange kystlinje, eller kombiner surfing og byliv i Las Palmas på Gran Canaria.

Søk og bestill langtidsferie på Kanariøyene

3. Oppdag Kanariøyenes magiske naturlandskap

Kanariøyenes natur er unik og variert, og det aller beste er å utforske den til fots. Her kan du vandre gjennom magiske skoger, over store sanddyner og opp bratte fjellsider. 

NOVASOL tipser: Klassikeren – Cañadas del Teide

Midt i hjertet av Tenerife troner én av verdens største vulkaner, Teide. Skal du på en langtidsferie på Tenerife, anbefaler vi en tur til nasjonalparken Cañadas del Teide, som ligger ved foten av fjellet. Landskapet i nasjonalparken ser nesten litt ut månens kraterpregede overflate. Vil du til opp på den sovende vulkanen? Du kan bestige fjellet til fots, en ganske krevende tur som for deg som er i god form. Dersom været tillater det kan du også ta taubanen opp. For å gå helt til toppen må du søke om tillatelse. På klare dager kan du se helt til Gran Canaria og La Gomera. 

NOVASOL tipser: I fortidens fotspor – Ruta de la Plata

På Gran Canaria kan du vandre i urbefolkningens fotspor. Stiene ble i sin tid brukt til å gjete dyr til nye og bedre beitemarker, men i dag er dette en tur gjennom et fantastisk naturlandskap. Her beveger du deg gjennom unik flora og landskap av stor biologisk viktighet. 

Søk og bestill langtidsferie på Kanariøyene

Utforsk øyparadiset Mallorca

Vurderer du en langtidsreise i Spania i høst, vinter eller vår? Da bør ferieparadiset Mallorca stå på listen over mulige destinasjoner. Ferieøya er godt besøkt i høysesongen, men når høsten kommer forsvinner som regel de store folkemengdene. Temperaturene holder seg på over 20 grader frem til ut oktober, men også i vintermånedene er været mildt. På kvelden faller gradene en del, så det er smart å pakke med seg varme klær. Når våren kommer eksploderer øya i farger, og temperaturen stiger i takt med den blomstrende naturen. 

En langtidsferie utenfor høysesong er en fantastisk mulighet til å komme tett på det autentiske Spania. Når sommeren er forbi senkes tempo og skuldre betraktelig, og det er ikke så mye som haster lenger. La deg rive med av den avslappede stemningen, og nyt rolige dager på Mallorca. 

Søk og bestill langtidsferie på Mallorca

Seniorferie i Spania

La en av NOVASOLs ferieboliger danne rammene rundt en langtidsferie i Spania. Kanskje reiser du med venner, og ønsker å bo sammen? I Spania har vi mange ferieboliger til store grupper. Her er det godt med plass til å lage mat, eller arrangere sosiale kvelder sammen på terrassen. 

Alle våre ferieboliger i Spania er besøkt og godkjent av våre medarbeidere. Dette gjør vi for at du skal kunne føle deg trygg på at du får det du bestiller. Ta gjerne kontakt med oss dersom du trenger hjelp til å finne det riktige feriehuset. Vårt kundesenter kan gi deg tips til feriehus i Spania som passer dine ferieønsker, samt legge inn en bestilling for deg. 

Du får alltid vår Trygghetspakke inkludert når du bestiller direkte hos oss. Den gir en ekstra sikkerhet ved sykdom eller arbeidsledighet. Du kan lese mer om Trygghetspakken i våre leiebetingelser.

Hva koster langtidsleie i Spania hos NOVASOL?

Ser du for deg en skikkelig lang ferie i vinter? Bytt ut den mørke, kalde tiden her hjemme, med gode temperaturer på langtidsferie i Spania.  Og det beste er – jo lenger ferien er, jo billigere blir det!

  • Opphold med varighet på to uker: opptil 10 % rabatt

  • Opphold med varighet på tre uker: opptil 15 % rabatt

  • Opphold med varighet på fire uker eller mer: opptil 20 % rabatt

Merk at dette er veiledende, og leieprisen automatisk vil bli generert når du har valgt feriebolig og leieperiode. 

Søk og bestill langtidsferie i Spania