Feriehus og leiligheter på Costa del Sol

320 soldager i året, kysten i provinsen bærer med rette navnet Costa del Sol, eller på godt norsk: Solkysten. Det er ikke bare hav og sol som forfører turistene til Costa del Sol, skjønt også innlandet med sine bisarre landskapsformer og hvite landsbyer. I tillegg finnes det her fremragende golfbaner i området.

Der hvor avstanden mellom Europa og Afrika er på sitt korteste, begynner Costa de la Luz. 180 km lang er kyststripen mellom Gibraltarstredet og den portugisiske grense. De finkornede, lyse sandstrendene inneholder denne fortryllende uendelighet som man bare altfor gjerne drømmer om. Krystallklare bølger ruller inn fra Atlanterhavet, slikker over stranden, viker tilbake og gjentar erobringen sin på nytt.

Lei feriehus i Costa del Sol

Populære feriehus i Costa del Sol

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Costa del Sol

Loading...

Feriehus med basseng i Costa del Sol

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Costa del Sol

Loading...

Aktiviteter og kulturopplevelser på fantastiske Costa del Sol

Et av nordmennenes favorittferiested i Spania er definitivt Costa del Sol. NOVASOL leier ut en rekke ferieboliger og ferieleiligheter i Andalucía, og du velger selv hvilket du vil leie når du klikker deg gjennom vårt store utvalg. Et mangfold av strender og kulturskatter lokker: Costa de la Luz i vest ved Jerez de la Frontera og Costa del Sol mellom Malaga og Almeria, den mauriske arven til byene Sevilla, Córdoba og Granada med sin Alhambra.

Men de besøkende blir også presentert for den egenartede andalusiske kultur. Historiske tradisjonsrik kunst kommer til syne overalt, og de tradisjonelle festene danner faste søyler i hverdagen. Fiestaer og sangkonkurranser utgjør noen av kulturens uatskillelige bestanddeler, og her er også de besøkende alltid velkomne. For feinschmeckere tilbyr det regionale kjøkken en hel mengde kulinariske nytelser. Ved siden av de lokale distriktenes viner, som du absolutt bør smake på, bør også de mangfoldige fiskerettene nevnes.

Ta også en dagstur fra Costa del Sol til Tanger i Marokko, og opplev den marokkanske kulturen. Det er greit å være klar over at selgerne her er ganske pågående. Ta også turen til Gibraltar, et britisk område hvor du kan se britisk politi og benytte deg av pengeseddelen pund. Andre opplevelser er også El Torcal Natural park, Automobile and Fashion Museum og Museum for glass og krystall.

Benytt også muligheten til å vandre i fjellområdene, spille golf, sole deg dagen lang og slapp skikkelig av. Du kan se frem til en rekke forskjellige aktiviteter på Costa del Sol, her er det ingen grunn til å kjede seg!

Strandtilværelse

Det finnes en rekke badebyer ved Costa Del sol med mange strender: El Palo i malaga, Benalmádenas strender som strekker seg 10 kilometer mellom Torremolinos og Fuengirola, strender i Marbella der det ligger 23 strender, El-Christo stranden i Esteponas og strender i Torrozx. Her kan du bade, kjøre vannski, rumperister, vannscooter og mange andre vannsportsaktiviteter. Lyst på litt mer eksklusiv tilværelse? Ta turen til Nikki Beach, den mest eksklusive strandklubben i området.

Feriehuset eller ferieleiligheten danner her alltid det ideelle utgangspunkt for ferien din på fastlandet i Spania. Våre feriehus finner du eksempelvis i Ronda, Frigiliana og Iznajar.