Ferieleilighet og feriehus i Malaga

Har du lyst til å dra på ferie til Málaga? Regionshovedstaden i Andalucía og Costa del Sol er det perfekte reisemålet hvis du er på jakt etter sol, sand og eventyr. Denne byen er full av opplevelser med sine gylne sandstrender, brosteinsgater og kulturelle severdigheter. Book en leilighet i Málaga og oppdag byens pulserende kriker og kroker, eller finn et feriehus i Málaga hvor alt ligger til rette for en minneverdig ferie.

Lei et feriehus i Málaga med NOVASOL og gå på oppdagelse blant de vakre landsbyene og omgivelsene rundt

Populære feriehus i Málaga

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Málaga

Loading...

Feriehus med basseng i Málaga

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Málaga

Loading...

Utforsk Málaga

Málaga er perfekt både for den som vil slappe av og for den som vil ha mest mulig ut av dagene. Lei et feriehus i Málaga, og gå på oppdagelse blant de gamle monumentene, museene og de historiske bygningene. Ta for eksempel turen forbi Alcazaba, det romerske teateret og Picasso-museet, der du finner en enorm samling verker av den berømte kunstneren fra Málaga. Vi anbefaler en bedagelig spasertur langs Calle Larios, byens hjerte, når som helst på dagen. Turen kan gå til Atarazanas-markedet, der du kan drømme deg bort i luktene, smakene og fargene i markedet som går helt tilbake til Nasridenes tid.

Nyt sol og strand fra et feriehus i Málaga med NOVASOL

Reisetips til Málaga

På grunn av naturen og den geografiske plasseringen er Málaga en ideell destinasjon for utendørsaktiviteter. Hvis du ikke har høydeskrekk, kan du våge deg ut på den berømte vandrestien Caminito del Rey i Gaitanes-juvet. Foretrekker du å holde deg nærmere bakkenivå, kan du velge en av de mange og varierte turstiene og beundre Málagas naturskjønne landskap.

Du kan også kose deg på stranda og i vannet, for Málaga har de beste vannsportsaktivitetene, som kajakkpadling, brettpadling, pedalbåter og til og med vannscooter. Ikke la ferien i Málaga ta innersvingen på golfsvingen din, og velg et feriehus i Málaga ved en golfbane.

Málaga er også kjent for sitt strålende natteliv. Den beste planen for å nyte kvelden i Málaga starter med en tapas-middag og et glass lokal vin på en restaurantterrasse, og avsluttes med en fest på en strandklubb ved sjøen. Lei et feriehus eller en leilighet i Málaga ved stranden, så du ikke går glipp av noe som helst.

Sommerferie i Málaga

Som en del av den berømte Costa del Sol, kan Málaga skryte av noen av de mest slående vakre strendene ved Middelhavet. Hvis du er på jakt etter livlige sommerkvelder, er Malgueta-stranda perfekt med sine mange restauranter og barer langs promenaden. Hvis du ser etter praktfullt naturlandskap, kan du prøve en tur til Cala de la Doncella-bukta. Den er ikke så lett tilgjengelig, og derfor har den også beholdt inntrykket av å være en uoppdaget perle. I nærheten finner du både nudiststranden Cantarriján og Cala del Cañuelo, en bukt formet av grus og sand og omgitt av krystallklart vann.

Lei feriehus eller ferieleilighet i Málaga med NOVASOL

Hvordan ser du for deg den perfekte ferien? Ved å booke en av våre feriehus eller leiligheter i Málaga får du friheten til å planlegge ferien din akkurat sånn som du vil ha den. Et feriehus i Malaga er den ideelle løsningen hvis du ikke ønsker å gi slipp på komforten av ditt eget hjem. Book et feriehus i Málaga med plass til hunden, så alle familiens medlemmer kan nyte ferien. Lei et ferieleilighet i Málaga med mulighet for fleksibel ankomst, så kan du begynne ferien uten bekymringer.