Feriehus i Costa de Almeria

Bli med NOVASOL til våre flotte feriehus og ferieleiligheter i Costa de Almeria. I denne provinsen i Andalucia ligger alt til rette for spennende feriedager med familien, venner eller kjæresten.

Costa de Almeria

Populære feriehus i Costa de Almeria

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Costa de Almeria

Loading...

Feriehus med basseng i Costa de Almeria

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Costa de Almeria

Loading...

Feriehus i Costa de Almeria

NOVASOL har ferieleiligheter og feriehus i hele Spania, og kan tilby alt fra feriehus med enkel standard til luksuriøse feriehus  med alle tenkelige fasiliteter. Mange av ferieboligene ligger flott til ved Middelhavet. Her kan du nyte måltidene med en nydelig utsikt, før du tusler ned på stranden og tilbringer resten av dagen under den spanske solen.

Fra et feriehus i Costa de Almeria kommer du deg til Cabo de Gata-Níjar på bare 20 minutter. Her møtes du av folketomme strender, imponerende klipper og krystallklart vann. En av de mest kjente strendene er Monsul strand, hvor en scene fra Indiana Jones og ‘the Last Crusader’ ble spilt inn.

Ser du etter en kombinasjon av strandliv og spenning, kan du besøke Roquetas de Mar, hvor du i tillegg til fine strender kan se Castillo de Santa Ana, en restaurert borg. Bygningen er velholdt og inne holdes det ofte utstillinger. Fra hagen rundt kan du nyte en flott havutsikt. Stranden Serena i Roquetas har blant annet palmer og en lang strandpromenade.

Opplevelser

Ved å leie et feriehus i Costa de Almeria, kan du komme tett innpå den spanske kystkulturen. Vandre gjennom de svingete gatene i Almeria og besøk den mektige borgen Alcazaba, som ble oppført av arabere på 900-tallet. Beundre katedralen fra 1500-tallet eller tilbring noen timer i byens arkeologiske museum.

Fra et feriehus i Andalucia kan du enkelt legge ut på utflukter og dagsturer til ulike deler av regionen.  Sørøst i provinsen ligger landsbyen  Mojácar oppe i høyden. De tradisjonelle hvite husene står i kontrast til landskapet rundt. Mojácar har 3000 soltimer i året, og en fin beliggenhet ved Middelhavet. Her kan du avkjøle deg i havet fra den flotte stranden, eller bare nyte havutsikten. I Mojácar finnes det restauranter, barer, og butikker. Her bor det blant annet mange kunstnere, noe du vil merke på de mange kunstbutikkene i byen. Gå heller ikke glipp av de hyggelige byene Adra och Garrucha.

Gastronomiske opplevelser

Maten er veldig variert i Costa de Almeria, og her får du servert blant annet sjømat av høy kvalitet. Noen av de tradisjonelle retter er Gurullos con Conejo, caldo quemao, olla de trigo, ajo colorao og tabernero o papaviejos. Mange av rettene har paprika som base. Ved Costa de Almeria kan du også nyte andalusiske spesialiteter som fritert fisk, suppen gazpacho og desserten pestiños.

Vi har et stort utvalg av ferieboliger i Spania – du kan enkelt søke og bestille din neste drømmerferie i Europa på våre nettsider.