Feriehus i Costa Tropical

Bli med NOVASOL til ferieparadiset Costa Tropical, Sør-Spanias tropiske kyst. Costa Tropical har over 300 soldager i året, og er derfor en feriefavoritt for mange. Fra Costa Tropical kan du ta deg til mange av Andaculias små, hvite landsbyer. Fra en ferieleilighet eller et feriehus i Andalucia kan du derfor forvente deg å komme tett på det autentiske Spania.

Costa Tropical

Populære feriehus i Costa Tropical

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Costa Tropical

Loading...

Feriehus med basseng i Costa Tropical

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Costa Tropical

Loading...

Attraksjoner

Leier du feriehus i Andalucia, kan du besøke mange steder med både gir deg et innblikk i spansk historie og livsstilen til spanjolene. Besøk den gamle byen Almuñecar, beliggende midt på kystlinjen. Byen har en historie som strekker seg 3000 år tilbake i tid, og her kan du ikke annet enn å la deg imponere og forbløffe av den velbevarte byen. Her kan du vandre i de vandre brosteinsgatene, spise tapas og paella, og nyte panoramautsikten fra toppen av slottet Castillo de San Miguel. I den botaniske hagen Majuelo kan du rusle blant skulpturer og trær av alle slag. I parken er det også arkeologisk utgravningssted fra romertiden.

Aktiviteter og opplevelser

Dersom du befinner deg i Almuñecar i juli kan du oppleve den årlige jazzfestivalen. Her kombineres kultur og turismen på en flott måte i en by med dype historiske røtter. Festivalen er den eldste av sitt slag i Europa.

Reiser du med familien vil nok barna sette pris på en dag i vannparken Aqua Tropic, en tur til Almuñecar Akvariet eller Loro parken. Vannparken finner du på Velilla stranden, og den er den eneste parken med saltvann i Spania. Her er det også reserverte piknikområder, samt restauranter og andre fasiliteter.

Feriehus ved Costa Tropical

Costra Tropical egner seg godt for en familieferie, på grunn av de mange strendene. Bare Almuñecar alene utgjør 19 kilometer av kyststrekningen og har over 26 strender, hvor du kan nyte de mange solskinnsdagene. For deg som ønsker å dykke, blir La Herradura ansett som en av de beste strendene for dette.

Et feriehus eller ferieleilighet i Spania er et godt utgangspunkt for deg som ønsker en behagelig ferie med familien. NOVASOL tilbyr et stort utvalg av ferieboliger, så enten du ønsker en ferieleilighet med enkel standard eller en større villa med alle tenkelige fasiliteter.  Velkommen til NOVASOL og våre feriehus på Costa Tropical!