Feriehus i Estepona

Leier du et feriehus i Estepona, kan du oppleve en av de få kystbyene på Costa del Sol som har bevart sin andalusiske sjarme. Her er det muligheter for genuine spanske opplevelser

Mange av våre kunder ser til idylliske Estepona når de skal leie feriehus i Malaga. La deg fascinere av byens idylliske sentrum, der de smale gatene snor seg mellom hvitmalte hus. Estepona er en blomstrende by, i bokstavelig forstand, og hver gate har sin egen farge på blomsterpottene. Nyt synet av det fargerike blomsterhavet, duften av appelsinblomster og lyden fuglesang, når du vandrer fra det ene torget til det andre. Overalt ligger det hyggelige kafeer og restauranter med utendørsservering og maten er i en klasse for seg selv. 

I Estepona er det ikke bare turister som trives og preger bybildet, men du vil også legge merke til lokalbefolkningen ute i gatene. Når du velger et feriehus i Estepona bor du dessuten veldig nær byens strender. I Esteponas hyggelige havneområde ligger restaurantene som perler på en snor. Her er stemningen nesten alltid livlig, spesielt på kveldene.

Feriehus Estepona

Populære feriehus i Estepona

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Estepona

Loading...

Feriehus med basseng i Estepona

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Estepona

Loading...

Attraksjoner og severdigheter

I Estepona venter mange attraksjoner for den kultur- og historieinteresserte. Forevige ferien med bilder av det berømte fyrtårnet, ta en tur til salttårnet Torre de Saladavieja, eller besøk den botaniske hagen Orquidario. 

På Plaza del Reloj, rett ved Paseo Marítimo, kan du høre det kommunale bandet spille andalusisk musikk hver kveld hele sommeren. I Playa del Angel Park kan du ta med piknikkurven og nyte ettermiddagen, mens barna har det gøy på lekeplassen. Det finnes mange parker og torg i byen, og du kan lete deg frem til for eksempel Plaza de las Flores, Plaza Begines og El Calvario. 

Når du leier et feriehus i Estepona har du mulighet til å velge fritt hvor dagens måltider inntas. Noen dager frister det kanskje mest å spise på restaurant, mens andre kvelder vil du bare være «hjemme» i feriehuset. Det finnes flere spennende markeder i byen, der du kan kjøpe solmodne grønnsaker og ferske råvarer. Tryll frem de lekreste måltider i ferieboligens kjøkken, og nyt kvelden ute på terrassen. Vil du heller spise i byen, kan vi anbefale et besøk til den romantiske gaten Calle Caridad, der du kan spise deilig, spansk mat under åpen himmel. Et tips er å prøve den lokale retten «la sopra campera».

Badeferie i Estepona

Byen største attraksjon er uten tvil de fantastiske strendene – her kan du velge i alt fra urbane strender tett på sentrum, til urørte og bortgjemte strandperler. Estepona er destinasjonen for deg som vil slappe helt av, og la eneste bekymring være om du får badet nok. 

Stranden La Rada ligger i Esteponas sentrum, noe som gjør den veldig populær. Dette er stranden for deg som er på utkikk etter en barnevennlig strand med gode fasiliteter. Playa del Cristo ligger litt i utkanten av byen. Til tross for strandens noe beskjedne størrelse, er det mye å finne på her. Stranden er i tillegg én av de mest solrike i Estepona.

Feriehus i Estepona

NOVASOL har et stort utvalg av feriehus i Spania, og noe for enhver smak og lommebok. I Andalucia kan du bo i alt fra enkle feriehus til luksuriøse villaer med eget svømmebasseng. Et privat basseng er noen ganger prikken over i’en for at ferieboligen skal føles helt perfekt. 

Søk og bestill overnatting blant våre feriehus i Andalucia. Velg en ferie i Estepona dersom du ser etter en destinasjon som lar deg kombinere byferie med sol og bad.