Feriehus i Frigiliana

Bli med NOVASOL til det sørlige Spania, og til den flotte fjellandsbyen Frigiliana. Lei en feriebolig i Spania i Frigiliana og bli en del av livet i denne hvitkalkede idyllen.

Lei feriehus i Frigiliana, Andalucia

Populære feriehus i Frigiliana

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Frigiliana

Loading...

Feriehus med basseng i Frigiliana

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Frigiliana

Loading...

Blå himmel, sol og hvite hus

Fjellandsbyen Frigiliana øst for Malaga er en perle ut over det vanlige. Sjelden har du sett så klare farger! Her er himmelen blåere enn blå og husene hvitere enn hvite!

NOVASOL er stolte over å kunne tilby ferieboliger og feriehus til leie i Andalucía. Det gjelder også i Frigiliana, som ligger oppe i fjellene bare 50 km fra Malaga - stadig nært hav og strand. Den er en av Spanias vakreste og best bevarte landsbyer, noe som i seg selv må sies å være litt av en anbefaling.

I Frigiliana er det lett å bli en naturlig del av spanjolenes avslappede hverdag og rolige livsstil. Din feriebolig ligger lokalt plassert og er innredet så du føler deg godt tilpass. Og ofte er det et svømmebasseng til disposisjon. Kanskje er dere kun to, kanskje er dere ti - hos oss finner dere alltid en bolig som passer.

Gå derfor inn på hjemmesiden allerede i dag og les mer om alle de spennende tilbudene NOVASOL har i Spania. Vi har helt sikkert noe som passer til deg og din familie dersom dere vil på ferie i Spania. Og som vi pleier å si: 'Det vi lover, det holder vi - og helst litt til'.