Feriehus i Fuengirola

Hos NOVASOL kan du finne ditt neste feriehus i Fuengirola til gode priser. Den tidligere fiskerlandsbyen er i dag et av de mest populære feriestedene langs Costa del Sol. Byen ligger kun 25 kilometer fra Malaga flyplass, og du kommer deg derfor enkelt dit med bil, buss eller tog. 

Vi kan tilby et stort utvalg av feriehus ved Costa del Sol – finn din favoritt i Fuengirola eller en av våre andre destinasjoner i dag.

Feriehus Fuengirola

Populære feriehus i Fuengirola

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Fuengirola

Loading...

Feriehus med basseng i Fuengirola

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Fuengirola

Loading...

NOVASOLs feriehus i Fuengirola

Oppdag NOVASOLs store utvalg av ferieboliger i Fuengirola. Bo i en ferieleilighet med havutsikt og kort vei til stranden, eller i et stort feriehus med privat svømmebasseng. Mulighetene er mange, men det gjelder å bestille tidlig. Spania er en av våre mest populære feriedestinasjoner, og de beste ferieboligene går som regel først.

Hos oss finner du feriehus i Spania i alle prisklasser, og med alle tenkelige fasiliteter. For deg som søker til varmere strøk på vinteren, kan vi tilby langtidsferie i ferieleiligheter over hele Spania.

Badeferie i Fuengirola

Fuengirola er kjent for sin lange sandstrand, som strekker seg fra Sohail Castle i vest til Torreblanca i øst. Den lange sandstranden er delt inn i mange mindre strender, og her finnes det noe for alle. De syv hovedstrendene er Santa Amalia, Los Boliches, Las Gaviotas, Torreblanca, Carvajal og San Francisco.

De fleste av strendene i Fuengirola holder svært høy standard, og har fått kvalitetsstempelet Blått Flagg. Strendene har ulike aktivitetstilbud, strandbarer, og restauranter. Her ligger det til rette for gode dager på stranden. Her finnes til og med en egen strand med eget område dedikert til hundeeiere, Playa Castillo, der du trygt kan la Fido ta et avkjølende bad. 

Langs den lange stranden går én av Spanias lengste promenader, Paseo Maritimo Rey de España, som blir hyppig brukt av både lokalbefolkning og turister. Denne er perfekt for en joggetur på morgenen, eller en kveldstur før middag.

Aktiviteter og severdigheter

Skal du leie feriehus ved Solkysten vurderer du kanskje også leiebil under oppholdet. Det gir gode muligheter for å besøke nærliggende byer og severdigheter. Fuengirola ligger mellom byene Malaga og Marbella, som begge er verdt et besøk. I Malaga kan du blant annet besøke Picasso-muséet, mens du i Marbella kan spille golf på mer enn 50 baner. 

Det er også mye spennende å finne på i Fuengirola. Vi anbefaler en tur til det mauriske slottet Castillo Sohail, som ligger på en liten høyde ved elven. Slottet ble bygget på 900-tallet, og du kan lære mer om historien som ligger bak under besøket. I dag arrangeres det også festivaler og konserter her. 

Gå heller ikke glipp av Costa del Sols største gatemarked, der du kan kjøpe lokale produkter. Markedet er en fin mulighet til å kjøpe ferske råvarer, som du kan forvandle til nydelige retter i feriehusets kjøkken. Leier du en feriebolig i Fuengirola i oktober kan du se frem til festivalen som går av stabelen i starten av måneden. «La Feria de los Pueblos» er et imponerende arrangement, og festivalen varer i en uke. I løpet av denne uken kan du besøke flere titalls boder som representerer ulike land, både i form av mat, drikke og kultur. En morsom opplevelse som passer for hele familien!