Feriehus i Marbella

Kunne du tenke deg å dra på ferie til Marbella? Den herlige kystbyen er en av de mest sjarmerende destinasjonene på Costa del Sol. Kom og oppdag de fantastiske gylne sandstrendene ved bredden av Middelhavet, det livlige nattelivet og det store utvalget aktiviteter og attraksjoner. Book et feriehus i Marbella med NOVASOL og start nedtellingen til ferien i dag.

Lei et av NOVASOLs fantastiske feriehus i Marbella til ferien

Populære feriehus i Marbella

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Marbella

Loading...

Feriehus med basseng i Marbella

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Marbella

Loading...

Overnatting i Marbella

Lei for eksempel dette flotte feriehuset i Marbella, med katalognummer: EAS335 

Du har et hav av muligheter for å finne overnatting i Marbella hos oss. Kunne du tenke deg å tilføre litt ekstra luksus til ferien? Da bør du ta en titt på våre luksusleiligheter og luksusferiehus i Marbella, hvor interiøret, fasilitetene og komforten er helt i topp. Vi har også en rekke feriehus og leiligheter i Marbella med basseng, så du aldri er langt fra en behagelig dukkert. Leter du etter en enkel og forutsigbar ferie, bør du ta en titt på våre All inclusive-feriehus i Marbella. Her er sengetøy, sluttrengjøring og alt forbruk er inkludert i prisen.

De beste strendene i Marbella

En av hovedattraksjonene i Marbella er strendene. Av de over tjue strendene som befinner seg ved byen, har hele elleve blitt tildelt Blått Flagg. Mange av strendene er beskyttede naturområder forbeholdt rekreasjon og soling, mens andre byr på den feststemningen Marbella er berømt for. Oppdag alle de forskjellige paradisiske stedene fra et feriehus eller en leilighet i Marbella, bare 500 meter fra stranden. Enten du reiser med familien, som par eller sammen med venner, finner du lett stranden som best oppfyller behovene dine på en overnatting i Marbella. Hvis du drømmer om å slappe av i fredelige omgivelser, er Guadalmina det perfekte stedet å unngå folkemengdene langs den populære middelhavskysten. Hvis du leier feriehus i Marbella med barn, er strendene på Cable fine, fordi de er brede og byr på mange aktiviteter som organiseres for barn og unge.

Oppdag Puerto Banús

Den mest berømte stranden i Marbella er utvilsomt den i Puerto Banús. I Puerto Banús, som er kjent for sine luksusbutikker, imponerende yachter og pulserende natteliv, har du muligheten til å tilføre et snev av luksus til ferien din i et feriehus eller en leilighet i Marbella.Ta en drink på en av de mange barene langs strandpromenaden og det fasjonable havneområdet mens du kikker på folkelivet i denne berømte kystbyen. Puerto Banús er også kjent for sitt pulserende natteliv, som du kan oppleve flere steder langs strandpromenaden og på stranden.

Reisetips Marbella

Marbella er ikke bare den perfekte destinasjonen for en badeferie. Hvis du ser etter aktiviteter for barn i Marbella, anbefaler vi et besøk til Selwo Aventura, der dere kan se tusenvis av dyr fra hele verden. Aventura Amazonia i Marbella er det perfekte stedet for barn og andre som er unge til sinns, og her kan dere prøve over hundre forskjellige aktiviteter som zip-lines og klatrekurs. Byen er også det ideelle stedet for en golfferie. Så hvis du vil øve på driven din mens du er på ferie, bør du finne et feriehus i Marbella i nærheten av en av de over 60 golfbanene i området.