Feriehus i Nerja

Byen og kommunen Nerja er også kjent som Europas balkong. Navnet stammer fra et utsiktspunkt som ligger høyt over havet, som befinner seg midt i sentrum, og navnet ble gitt av kong Alfonso XII. Her er det mulig å få et godt inntrykk av Middelhavet, og bare nyte ferietilværelsen på en av Nerjas vakreste monumenter. I fjellene like ved ligger noen prehistoriske huler som holdes ved like. Bo i ett av våre feriehus i Andalucía og opplev idylliske Nerja sammen med familien.

Feriehus i Nerja, Andalucia

Populære feriehus i Nerja

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Nerja

Loading...

Feriehus med basseng i Nerja

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Nerja

Loading...

Historie, kultur og aktiviteter i Nerja

Byen er svært rik på historie, og i de nevnte hulene kan man finne knokler, malerier, keramikk mv fra 20. 000 f. Kr. Nerja har dermed vært bebodd lenge, og både maurerne og romerne har holdt til her i sin tid. Så hvor spennende er det ikke å kombinere en vanlig spaniaferie med historiske opplevelser når man ferierer på Costa del Sol. Du finner også en gammel barokkirke fra 1600-taller i byen dersom du er ute etter enda flere historiske severdigheter.

Men det er ikke bare historie man kan oppleve i denne vakre byen. Byen har også en fantastisk strandpromenade der du kan benytte tiden til bading, soling og morsomme vannsportaktiviteter. Det er også en rekke shoppingmuligheter i de mange småbutikker, markeder og messer som ligger rundt omkring i byen. Her kan du få med deg lekre spanske skatter hjem tilbake til Norge.

Feriehus i Nerja

Bestill en ferie til Spania i dag, og nyt den deilige strandpromenaden i Nerja! Bestill din neste ferie hos NOVASOL, og opplev den friheten en privat feriebolig gir. Vi tilbyr feriehus og ferieleiligheter i Nerja og mange andre destinasjoner i Europa. Vi tilbyr et stort utvalg av ferieboliger i Spania. Her finner du alt fra mindre leiligheter til store villaer for hele familien. Du kan enkelt søke, samt bestille din neste reise på våre nettsider i dag.