Feriehus i Torremolinos

Torremolinos på Costa del Sol er en av Spanias eldste og mest kjente turistdestinasjoner. Når du leier et feriehus i Torremolinos, har du alt du trenger for et vellykket opphold i umiddelbar nærhet – vakre strender, gode restauranter og varierte aktivitetsmuligheter. 

Mange ønsker en destinasjon nær flotte strender når de skal leie feriehus i Spania. Det er spesielt Torremolinos’ strender som gjør dette til et populært reisemål, men den avslappede atmosfæren og livlige utelivet bidrar også til at mange velger Torremolinos år etter år.

Når du leier feriehus i Torremolinos, anbefaler vi også en tur til byens sjarmerende sentrum, der arabisk arkitektur og historiske monumenter preger bybildet. I tillegg har byen gode shoppingmuligheter og restauranter i alle prisklasser. Det er ikke så rart vi elsker ferier i Torremolinos!

Strender Torremolinos

Populære feriehus i Torremolinos

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Torremolinos

Loading...

Feriehus med basseng i Torremolinos

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Torremolinos

Loading...

Strender i Torremolinos

Dette er destinasjonen for deg som mer enn gjerne tilbringer late feriedager på stranden. Torremolinos har en sju kilometer lang kystlinje, som igjen er delt inn i fire hovedstrender. I tillegg har byen en fin strandpromende.

Feriehus i Torremolinos

Playa El Bajondillo

Playa El Bajondillo er en kilometer lang strand nær gamlebyen. Stranden har alle tenkelige fasiliteter, og her kan du fint tilbringe hele dagen. Selv om stranden har mange ulike badegjester, er det fint å være oppmerksom på at dette er en offisiell nudiststrand.

Playamar Beach

Playa El Bajondillo går over i stranden Playamar. Dette er stranden for deg som ikke klarer å ligge stille på solsengen. Her kan du prøve deg på ulike vannsporter, spise lunsj, shoppe og mye mer. Det er også en egen lekeplass for barna.

Playa La Carihuela

Playa La Carihuela er det perfekte valget for deg som vil være på stranden, men samtidig ha alt i umiddelbar nærhet. Fasilitetene på stranden er svært gode, og du befinner deg rett ved Torremolinos’ sentrum. Er du glad i å svømme, bør du også sjekke ut denne stranden.

Playa Los Alamos

Playa Los Alamos er en av de mindre besøkte strendene, noe som i stor grad skyldes beliggenheten. Dette er en av grunnene til at barnefamilier ofte velger denne fremfor de mer sentrale strendene. Stranden har også et eget lekeområde for barn, noe de minste vil elske. Tilbringer du dagen her bør du ikke dra hjem før solen har gått ned. Solnedgangen her er nemlig ganske magisk, og mange kommer hit bare på grunn av den.

Aktiviteter og opplevelser

I Torremolinos kan du være aktiv fra morgen til kveld om du vil. Her kan du prøve deg på alle typer vannsport, vandre, sykle eller spille golf. Du kan også oppleve naturen fra hesteryggen, eller ta et slag tennis. Dersom du reiser med barn, eller liker å leke, kan du besøke en eller flere av de mange fornøyelsesparkene i området. 

Spanjolene er kjent for sin fantastiske kokkekunst. Her kan du nyte gode måltider, både i ferieboliger og ute på restaurant. Velg blant en rekke tapasbarer og restauranter, og finn din favoritt. Vi anbefaler de lokale sjømatrettene, men du kan også få servert internasjonal mat også. Noen dager vil familien kanskje helst ta livet med ro ved ferieboligen, og da kan det lønne seg med en tur innom et av markedene i byen. Her frister solmodne grønnsaker og ferske råvarer som lett kan forvandles til et skikkelig festmåltid.

Severdigheter

Når du leier feriehus i Andalucía har du kanskje planer om å utforske regionens rike kultur og historie. Med et feriehus i Torremolinos som utgangspunkt kan du oppleve mange av Andalucias berømte severdigheter, og bare i Torremolinos er det flere spennende attraksjoner. Vi anbefaler en rusletur ned Calle San Miguel, som er gamlebyens mest kjente gate. Her ligger koselige kafeer og butikker som perler på en snor, perfekt for små avstikkere underveis. Gå på en liten oppdagelsesferd i Calle San Miguels’ sidegater, og bli bedre kjent med området. Følger du gaten kommer du til slutt til kirken Iglesia de San Miguel, som det er verdt å se. Gå heller ikke glipp av imponerende Casa de los Navajas. Det imponerende huset ble bygget av familien Navajas i 1925. Familien tjente seg rike på eksport av sukkerrør, og i dag kan du oppleve det overdådige huset gjennom guidede turer.

Feriehus i Torremolinos

Dersom du leier bil under oppholdet, kan du virkelig få en smak av det autentiske Andalucia. For en skikkelig naturopplevelse kan du vandre på Caminito del Rey, eller kjør opp i fjellene til byen Ronda. Utforsk de rike og berømtes lekeplass i Puerto Banus, eller test utelivet i Marbella. Du kan også ta en dagstur over til Gibraltar. 

Et feriehus på Costa del Sol og Torremolinos er perfekt for deg som vil kombinere sol og strand, med et livlig uteliv og gode shoppingmuligheter.