Feriehus i Ronda

Ronda er på grunn av sin spektakulære beliggenhet, den enorme rikdommen av minnesmerker samt den stemningsfulle atmosfæren, et av høydepunktene når du leier feriehus i Andalucia. NOVASOL leier ut en rekke feriehus ved Costa del Sol, og Ronda er en av de stedene man kan sikre seg drømmehuset.

Ferienwohnung Ronda - Andalusien

Populære feriehus i Ronda

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Ronda

Loading...

Feriehus med basseng i Ronda

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Ronda

Loading...

Aktiviteter og opplevelser

Byen troner ved kanten av et 750 meter høyt klippe-platå, som rager 200 meter over den dype Tajo-kløften. Takket være sin strategiske fordel dannet stedet i ca. 400 år i lang tid grense til den mauriske kongen av Granada. Over den dype kløften finner man broen, Puente Nuevo, som er et under av stein. Kløften deler Ronda i to. Ved syd-spissen av platået ligger den mauriske gamlebyen La Ciudad med sine smale gater og hvit kalkete hus. På den andre siden av kløften sprer den nye byen El Mercadillo seg utover. Etter gjenerobringen ble byen grunnlagt av den katolske kongen. Spanias eldste og kanskje peneste tyrefektingsarenaen Plaza de Torros ligger i Ronda, og den er fortsatt i bruk om du vil ta turen på din ferie i Spania.

Det er ikke langt med kollektiv til andre byer og steder i nærheten av Ronda, og det går regelmessige busser til Ronda fra Malaga. Det finnes også togforbindelser, dersom det er å foretrekke, og disse befinner seg sørover til Algeciras, østover til Antequera og videre til Granada, Cordoba og Malaga.

Som ellers i Spania finnes det en rekke strender der man kan nyte en avslappende ferie med bading, soling og ulike vannsportsaktiviteter. Bestill en ferietur til fastlandet i Spania i dag, du vil ikke angre!