Feriehus i Mijas

Et feriehus i Mijas er perfekt for ferier som skal inneholde strandliv, historie og vakker natur. Mijas ligger mellom hav og fjell, i den sørlige delen av Spania. Kommunen er en del av provinsen Malaga, og er knyttet til kyststrekningen Costa del Sol.  

I Mijas møtes to helt ulike naturlandskap, og det gir mange og varierte aktivitetsmuligheter. Skal du leie feriehus på Costa del Sol, kan vi derfor anbefale et opphold i Mijas til deg som vil fylle kofferten med gode ferieopplevelser.

Lei feriehus i den hvite landsbyen Mijas Pueblo

Populære feriehus i Mijas

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Mijas

Loading...

Feriehus med basseng i Mijas

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Mijas

Loading...

Mijas Pueblo – gå i historiens fotspor

Kommunens senter er den hvite landsbyen Mijas Pueblo. Andalucia er kjent for sine hvite landsbyer, eller Pueblos Blancos som de kalles på spansk, og Mijas Pueblo er én av de aller flotteste

Her kan du vandre gjennom smale gater, la deg fascinere av de blomsterfylte terrassene, og oppdage alle de historiske severdighetene i landsbyen. Det er ikke uten grunn av byen er vernet på grunn av sin historiske og kulturelle betydning. I Mijas Pueblo kan du se gode eksempler på den arabiske arkitekturen, som kan ses i mange av Andalucias byer. 

Det er mye å se og gjøre i Mijas Pueblo, og vi kan blant annet nevne den gamle festningen og de forskjellige eremitagene Virgen de la Peña, Calvario, San Antón, Puerto, Nuestra Señora de los Remedios og San Sebastián. Gå ikke glipp av et besøk til det historisk-etnologiske museum, som stiller ut spennende funn fra det antikke Mijas. Videre kan du ta turen til Senteret for Moderne kunst, som viser over 400 verker av kunstnere som Picasso og Salvador Dali. 

På nedre del av La Muralla ligger Plaza de la Constitución. Plassens fontene ble bygget med steiner fra en tragisk oversvømmelse i 1884, noe som har gitt stedet en symbolsk betydning. Møllen fra ulykken ble gjenreist og dekket med blomster, og denne kan du se på Avenida El Compás.

Mijas Costa – avslappende ferie ved Costa del Sol

Skal du leie feriehus i Spania, og ønsker å bo ved kysten? Da kan du se vårt utvalg av ferieboliger i Mijas Costa, et område som dekker 12 kilometer med kystlinje fra øst til vest. Mijas Costa ligger på Costa del Sol, mellom populære destinasjoner som Fuengirola og Marbella. 

Reisemålet, med sine barnevennlige strender og vennlige atmosfære, passer godt for familieferier. Mijas Costa er et ganske moderne feriested, og du har et godt utvalg av restauranter, kafeer og butikker tilgjengelig. 

På ferie i Mijas Costa kan du velge blant flere fine strender. En av de mest populære er La Cala de Mijas, som passer godt for barnefamilier. Her finnes gode fasiliteter som gjør strandlivet til god opplevelse.  Det er også verdt å sjekke ut stranden Calahonda, som er Mirjas lengste.

Aktiviteter og opplevelser

Mange velger å leie en feriebolig i Andalucía på grunn av de gode golfmulighetene, og Mijas er ikke noe unntak. Her kan du spille i vakre naturomgivelser, og det finnes flere golfbaner i området.

Langs kysten står fire utkikkstårn, som i sin tid ble reist for å beskytte mot nord-afrikanske pirater. Tårnene har navnene La Cala, Calaburras, Calahonda og Torre Nueva, og et er i dag et museum. Her kan du lære mer om tårnenes historie. 

Leier du feriehus i Mijas og har tilgang på bil under ferien, kan vi anbefale en kjøretur langs kysten. Ved Costa del Sol ligger mange kjente feriesteder, som for eksempel Malaga, Marbella og Torremolinos. Du kan fint tilbringe en hel dag i hver av de flotte kystbyene.

Feriehus i Mijas hos NOVASOL

Hos NOVASOL kan du enkelt søke og bestille ditt neste feriehus. Mijas er en populær destinasjon ved Costa del Sol, og her på vår hjemmeside kan du bestille din feriebolig direkte. Du kan også ta kontakt med vårt kundesenter, dersom du ønsker hjelp til bestillingen. Velg blant enkle ferieleiligheter, moderne feriehus og store villaer – det store utvalget av ferieboliger gjør at det finnes noe for alle reisefølger og ferietyper.