Black week 2021 - Få rabatt på minneverdige øyeblikk

Er du klar til årets største tilbudsdag? Black Friday er her igjen med rabatter og tilbud på alt du måtte ønske deg. Dette gjelder også hos NOVASOL. Men våre tilbud varer ikke kun på selve Black Friday. Vi har nemlig Black Week, hvor du får rabatter på hytter i Norge og ferieboliger i Europa hele uken! 

ute glade barn

Hva får du ved å bruke NOVASOLs Black Week-rabatt? 

Når du bruker NOVASOLs Black Week-tilbud, får du allerede nå noe å se fram til. Legg inn tid til å skjemme deg og dine nærmeste litt bort, og få et avbrekk fra hverdagen i de trauste vintermånedene. Hos oss kan du unne deg litt ekstra! Vi har hytter og ferieboliger til alle slags reisefølger, så du kan selv finne drømmestedet som passer ditt behov. 

Hva med å invitere din utkårede med på en romantisk hyttetur med fyr i peisen og boblebad? Eller ta med vennene på fiskeferie i et av våre fiskehus? Ta familien med på en norgesferie de sent vil glemme til Nord-Norge, hvor dere kan oppleve fantastiske naturopplevelser som nordlys og dra på hvalsafari.


hytte i vinterlandskap

3 gode tips til den beste Black Week 2021 med NOVASOL:

1. Sørg for å få nyhetene først

Det er en del hemmelighetskremmeri før Black Week og Black Friday. Hvilke rabatter og deals finnes og hvordan kan jeg sikre meg de beste tilbudene? Hos oss i NOVASOL gir vi deg rabatt på verdifulle minner. Bestill din neste ferie med rabatt og ta med familie, venner eller kjæresten på ferie i et av våre flotte feriehus i Europa, eller hva med skiferie i en hytte på fjellet?

Følg nøye med på sosiale medier, her vil det skje mye spennende i løpet av Black Week! Følg oss gjerne på Facebook, det vil lønne seg hvis du vil være den første til å få nyheter og tilbud fra oss. Det er også en god idé å abonnere på vårt nyhetsbrev. Da får du gode tips, reiseinspirasjon og eksklusive tilbud og rabatter rett i innboksen din!

 

                                                                 Abonner på våre beste reisetips her!

 

2. Forbered en ønskeliste med dine favoritthytter og feriehus

Mange kjøper julegaver, både til seg selv og andre, under Black week. Hva med å bytte ut de myke og harde pakkene med en av de største gavene man kan gi - nemlig minneverdige øyeblikk? Har du allerede en ønskeliste over hvilke feriehus og hytter du vil bo i? Eller har du utpekt deg noen drømmedestinasjoner? Da kan det være lurt å ha listen klar før det hele starter - da må du nemlig være rask med å bestille, rabatten gjelder kun i Black week-perioden. 

Husk at du enkelt kan lage din egen ønskeliste over våre feriehus og hytter ved å lagre ferieboligen med hjerte-ikonet øverst i høyre hjørne. Da får du enkelt en oversikt over dine lagrede ferieboliger

3. Planlegg bestilling og tidspunkt for ferien

Det er ikke alltid like enkelt å velge hvor man skal reise på ferie, men vi ønsker å gjøre det litt enklere for deg slik at du unngår stress - derfor har vi tilbud hele uken! Snakk med familie og venner, når kan det passe å dra på ferie og hvor ønsker dere å skape nye minner? På fjellet, ved stranden, i Nord-Norge eller i Spania? Mulighetene er uendelige og du kan fritt velge mellom alle våre 50.000 ferieboliger i Europa

hund i snøen

Black Week hos NOVASOL

De fleste forbinder altså Black Friday, eller Black Week, med gode tilbud på alt fra kjøleskap til underbukser. Hos NOVASOL betyr Black Week gode tilbud på noe som varer evig – nemlig minnene.
Få rabatt når du leier ei hytte hos NOVASOL i løpet av Black Week, og skap flere minneverdige øyeblikk sammen med dine kjære. Dra på vinterferie med familien og ha hoppkonkurranse i snøen, planlegg en hyttetur med den gamle vennegjengen fra videregående eller unn deg en romantisk ferie med din utkårene. 

peiskos

Når er Black Friday og hvordan begynte det? 

Black Friday er godt på vei til å bli en tradisjon her i Norge, men har som mange vet ikke et norsk opphav. Fenomenet stammer fra landet på den andre siden av Atlanterhavet, og betegner dagen etter Thanksgiving, som blir feiret den fjerde torsdagen i november. 

Men hva er Black Friday, egentlig? Det finnes flere historier om hvordan dagen oppstod og hvorfor den fikk navnet Black Friday. I dag er den mest brukte forklaringen at det er dagen hvor butikkeiere kan gjøre regnskapets røde tall sorte. Black Friday er nemlig tilbudenes dag og startskuddet for julehandelen i USA. 

Og dette har norske butikker også tatt til seg. I dag kan du få gode tilbud på nesten alt du måtte drømme om på Black Friday, og i noen tilfeller i hele uken – også kalt Black Week. 

Få rabatt på minneverdige øyeblikk i Black Week hos NOVASOL! 

Bli inspirert av våre reisetips og artikler:

| Forfatter
(Publisert første gang: )

Se våre ferieboliger i Europa