Kundefordeler i Danmark

Reiser du med barn er det en selvfølge å fylle feriedagene med spenning og moro, eller dra på oppdagelsesferd i Danmarks mange fornøyelsesparker og museer! Oppnå gunstige rabatter på flere av Danmarks største attraksjoner gjennom våre kundefordeler.

Under finner du en oversikt over våre kundefordeler i Danmark. Ta kontakt med vår kundeservice dersom du har noen spørsmål vedrørende NOVASOLs kundefordeler i Danmark.

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Trykk for å aktivere kortet

LEGOLAND® Billund - Få din gratisbillett*!

Med et besøk til LEGOLAND® Billund er du garantert massevis av morsomme og spenennde opplevelser. Gled deg til å prøve de mange attraksjonene og vandre inn i en fargerik verden bygd med legoklosser! Med våre kundefordeler i Danmark får du 1 gratis billett ved kjøp av en kampanjebillett, som er gyldig for både barn og voksne.

*Gjelder for NOVASOL kunder med gyldig leieavtale av feriehus. Billetten er gyldig for ett besøk for to personer i perioden 2. april - 30. oktober 2022. Tilbudet kan ikke kombineres med andre billetter/rabatter eller sesongbilletter. Billetten kan ikke bli løst inn mot penger eller byttet til en annen billettype. Billetten kan ikke bli videresolgt. Billetten er kun gyldig på den valgte besøksdagen. Se åpningstider på LEGOLAND.dk

For mer informasjon, besøk vår Legoland side.

LEGO House - Billund

Spar 70 DKK pr. person!

Lei et sommerhus langs Vestkysten, i Østjylland, på Djursland eller ved Aarhus, og spar 70 DKK pr. person. LEGO House er den ultimate LEGO®-opplevelsen for barn i alle aldre. 

Les mer om tilbudet til LEGO House

Djurs Sommerland

Opplev Nordens største sommerland!

Todagersbilletter - spar 25 DKK og besøk parken to ganger innenfor syv dager. 

Dagsbillett - spar 20 DKK

Les mer om tilbudet til Djurs Sommerland

Adventure Park

Spar 20% på inngangsbilletten!

Når du har bestilt en feriebolig ved Søndervig eller Bjerregård, kan du få rabatt på inngangsbilletten til Adventure Park. Du kan vise frem ditt NOVASOL leiebevis, så får du 20% rabatt på inngangen til Adventure Golf, fotballgolf, minigolf, bowling, skytesimulator, lekeland og alle innendørsspill. 

Badeland i Danmark

Gratis inngang til badeland!

Mer enn 1.800 av våre feriehus i Danmark tilbyr gratis adgang til badeland for hele familien. Når du søker etter feriehus på vår hjemmeside, se etter symbolet for "gratis badeland".

BonBon-Land

Spar 25 % på inngangsbilletten!

Bestiller du et feriehus eller ferieleilighet på Fyn eller Sjælland, er det ikke langt til BonBon-Land ved Næstved. Hos NOVASOL kan du spare opptil 25 % rabatt på den aktuelle dagsprisen hos BonBon-Land. "Det er skide skægt i BonBon-Land!"

Les mer om tilbudet til BonBon-Land 

Fårup Sommerland

Få rabatt på inngangsbilletten til Fårup Sommerland!

Bestiller du billetter til Fårup Sommerland i Nordjylland sammen med et NOVASOL feriehus på nettet, kan du spare 20 eller 30 kr på billetten. La familien oppleve fornøyelser de sent vil glemme!

Les mer om tilbudet til Fårup Sommerland

Gavnø Slot & Go Fly 

Når du bestiller et feriehus eller ferieleilighet på Sjælland, Møn, Lolland eller Falster, får du mulighet til å besøke Gavnø Slot & Gavnø Go Fly med 20% rabatt. Her starter et eventyr for hele familien.

Les mer om tilbudet til Gavnø Slot og Gavnø Go Fly

GIVSKUD ZOO

Få 20 % rabatt på inngangen til GIVSKUD ZOO!

Bestill et feriehus i Jylland og få 20% rabatt på inngangen til GIVSKUD ZOO. En dag i dyrenes rike for hele familien, kun 25 min kjøring fra Billund. Her har du mulighet til å kjøre din egen bil blant ville løver. 

Les mer om tilbudet til GIVSKUD ZOO

Kattegatcentret

Få rabatt på inngangsbilletten!

Bestill et opphold i feriehus i Jylland og få 20 % rabatt på inngangsbilletten til Kattegatcentret i Grenå. Kattegatcentret er fullt av spennende opplevelser både innendørs og utendørs!

Les mer om tilbudet til Kattegatcentret

Knuthenborg Safaripark

20 % rabatt på inngangsbilletten!

Bestiller du et NOVASOL feriehus på Sjælland, får du 20 % på inngangsbillettene til Knuthenborg Safaripark. Du oppnår denne rabatten når du skriver ut rabattkupongen, som du finner på en link på din bookingside, og leverer denne ved inngangen til parken.

Les mer om tilbudet til Knuthenborg Safaripark

Ree Park - Ebeltoft Safari

Få 20 % rabatt på entréen!

Leier du et feriehus i Østjylland kan du og familien få 20 % rabatt på billetter til Ree Park. Se ville dyr fra alle verdens kontinenter, reis på safari og ta med barna på mange andre spennende opplevelser!

Les mer om tilbudet til Ree Park - Ebeltoft Safari 

Universe

25 % rabatt på inngangsbilletten!

Bestiller du feriehus gjennom NOVASOL, får du rabatt på inngangsbillettene til Universe på Als. Du kan spare 25% på inngangsbilletten. Gjør noe annerledes i løpet av feriehusferien og la barna oppleve naturvitenskap på en morsom måte!

Les mer om tilbudet til Universe 

WOW-park

Få 15 % rabatt på inngangsbilletten!

Lei sommerhus i Vestjylland eller Sørjylland og få 15 % rabatt på inngangen til WOW-park.

Les mer om tilbudet til WOW-park

| Administrator
(Publisert første gang: )