Når du bestiller feriehus eller ferieleilighet i ferieparadiset Kroatia, får du samtidig anledning til å benytte deg av våre kundefordeler. Under kan du se en oversikt over alle NOVASOLs kundefordeler i Kroatia. Husk at du må medbringe ditt leiebevis for å oppnå rabatt. 

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Trykk for å aktivere kortet

Kundefordeler i Istria

Båttur Istria – Mare Boat 

10% rabatt på alle utflukter + barn opptil 10 år gratis

Tilbring en uforglemmelig dag på vannet med utsikt over den vakre landsbyen Rovinj og de omkringliggende øyene. Etter avtale kan det arrangeres en romantisk nattseiling, eller tur med familie eller venner på dagtid. Maks. 12 personer, barn opp til 10 år er gratis. 

Kontakt: 

Tlf: 00385 919 313 068
E-post: mare1950rovinj@gmail.com
Facebook: Mare 1950 Rovinj

Mare boat - Kundefordeler i Kroatia

Diving Network

10% rabatt på alle dykkesteder fra stranden, med båt til en øy eller kyst, vrakdykk og eventyrdykk.  

Diving Network tilbyr en rekke dykketjenester i Istria; leie av dykkeutstyr til erfarne dykkere, dykking ved øyer, nattdykk og vrakdykk til for eksempel den berømte Baron Gautsch. Bli med på et eventyr under vann ved en av følgende dykkesentre; DC Zeus -Faber, DC Porec, DC Triton Dykning, DC Starfish, DC buffer, DC Rubin, DC Scuba Valdaliso, DC Den Gamle Diver, DC hippocampus, DC Pula, DC indie, DC Scuba Libre, DC Lamkra, DC Puntižela.

Kontakt:

Diving Network
Tlf .: 00385 98 344 963
E-post: info@divingnetwork.eu

divingnetwork.eu

Dykking i Medulin

Få opptil 10% rabatt ved Shark Diving Center (10% når du betaler kontant og 5% ved kortbetaling).

Vil du se en litt annen side av Adriaterhavet? Opplev den spennende undervannsverdenen, med skipsvrak og vakre huler. Nybegynnere har mulighet til å lære PADI og CMAS-programmet. Er du en erfaren dykker, har du mulighet til å bli med på varierte dykk. 

Kontakt:

Shark Diving Center
52203 Medulin
Tlf : 00385 (0) 52 8942741
E-post: info@diving-shark.hr

www.diving-shark.hr

Prøv dykking i Medulin

Fisking i Medulin

10% rabatt på alle utflukter – Fra 75 € pr. person (min. fire personer)

Opplev bukten Medulin Arhipelag på en helt ny måte. Her kan dere delta på Big Game Fishing, hvor dere jakter på den store tunfisken! Det kan også arrangeres fisketurer for flere (maks. 10 personer).  Det arrangeres både heldags- og halvdagsturer til f.eks. den sørlige spissen av Istria, Kap Kamenjak ved Porer fyrtårnet, eller til én av de ni små øyene utenfor kysten. 

Kontakt: 

Tunana Fishing & Excursions v. Marko Pavlovic
Tlf.: 00385 99 333 0211
E-post: info@tunana-fishing.com 

Big Game Fishing - kundefordeler i Kroatia

Glavani Park

10% rabatt på alle eventyraktiviteter.

Glavani Park er en populær familie – og eventyrpark, beliggende i hjertet av Istria og kun 10 kilometer nord for Vodnjan. Parken har allerede vunnet flere priser. Bruk aktivitetene så mye du vil, uansett alder, og stopp ved bodene for å spise is eller snacks. Inngangen til parken er gratis, og du betaler for de attraksjonene du vil prøve. 

Kontakt: 

Istra Život d.o.o, Glavani 4, 52207 Barban
Tlf: Nigel Simpson - 091 896 4525, Nevenko Bulic - 098 224 314
E-post: office@glavanipark.com

www.glavanipark.com

Gourmetopplevelser i Vodnjan 

10% rabatt på alle produkter. 

Chiavalon er olivenolje fra Istria. Besøk oljens opprinnelses – og produksjonssted Chiavalon i Vodnjan, nær Pula. Eiendommen består av mer enn 7.500 oliventrær. Extra virgin olivenoljen El Albis er en av verdens 15 beste olivenoljer. På gården kan du se og lære mer om hvordan oljen produseres, samt smake og kjøpe produkter fra Istria. 

Kontakt: 

OPG Chiavalon
Tlf: 00385 (0) 52 511906
E-post: info@chiavalon.hr

www.chiavalon.hr

Hesteridning i Manjadvorci

12% rabatt på alle tjenester og 15% rabatt på turen “Riding in the sea”.

Gården Barba Tone er beliggende i den istriske landsbyen Manjadvorci, kun 18 km fra Pula. Gården er åpen hele året rundt. Her er både rutinerte og ferske ryttere velkomne. Dra på tur ned til stranden, hvor det er mulig å bade med hestene. Noen av de andre rideturene inkluderer et besøk til Vicina-hulen. For våre gjester kan de arrangere med transport til og fra gården. 

Kontakt: 

Ranch Barba Tone
Manjadvorci 60, Manjadvorci
Tlf: 00385 98 750 501 / 00385 98 701 377
E-post: ranch@pu.t-com.hr

www.istra-riding.com

Hesteridning - kundefordeler i Kroatia

Museum Olei Histriae

10% rabatt til NOVASOLs gjester. 

I Museum Olei Histriae, i sentrum av Pula, kan du se utstillinger om olivenproduksjon og bearbeiding av oliven. På museet lærer du hvorfor oljen var så viktig for de gamle romerne, hvordan de behandlet oljen og mye mer. I museets butikk finner du et stort utvalg av olivenolje fra Istria og andre produkter.

Kontakt:

MUSEUM OLEI HISTRIAE
Tlf.:00385 52 661 235 / 00385 99 2584115 

www.oleumhistriae.com

Restaurant Boccaporta i Pula

Boccaporta tilbyr NOVASOLs gjester 10 % rabatt på kontantbetaling.

Tilbring hyggelige timer i restauranten Boccaporta i Pula. I den stemningsfulle restauranten serveres hjemmelagde spesialiteter av fisk, kjøtt og pasta, samt herlige desserter. 

Kontakt: 

Restaurant Boccaporta
Dolinka 18, 52100 Pula
Tlf: 00385 52 506 266
E-post: lipa.besida@konoba-boccaporta.com

Pula City Tour

Våre gjester får 10% rabatt på rundturer.

Pula City Tours og deres store busser er en fantastisk måte å oppleve byen på! På en behagelig måte kommer du deg rundt til de viktigste severdighetene og opplevelsene i Pula. Byturen er organisert som en «hop on-hop off», slik at du kan gå av bussen ved attraksjoner du vil lære mer om. På samme måte kan du gå ombord igjen når du vil, innenfor en 24-timers periode. Bussen har i tillegg lydguide på 12 språk, som du kan lytte til underveis på turen. 

Kontakt:

PULA CITY TOUR
Tel: +385 99 4105 002
E-post: info@pulacitytour.com

www.pulacitytour.com
 

Pula City Tour - kundefordeler i Kroatia

Trøflenes verden i Plovanija

5% rabatt på trøffelprodukter i Zigante-butikker (i Livade, Grožnjan, Buje, Buzet og Motovun).

10% rabatt på restauranten "Zigante" i Livade.

Zigante er det fremste navnet innen trøffel-produksjonen i Kroatia. Virksomhetens hovedkvarter ligger i Plovanija, i nærheten av Buje. Her blir trøflene bearbeidet med den nyeste teknologien. Du kan også besøke showrommet hvor trøflene blir testet og landets beste kokker tilbereder trøflene. Ta også en tur til restauranten «Zigante», der du får servert fantastiske retter. 

Kontakt:

Zigante Tartufi d.o.o.
Tlf: 00385 (0) 52 664 302
E-post: info@livadetartufi.com

www.restaurantzigante.com

Tsunami windsurfing 

15% rabatt på leie av utstyr og undervisning.

Siden 2004 har instruktørene hos Tsnunami Windsurfing tilbudt kurs i kiting og vindsurfing. Du kan finne steder i Medulin og Pješèana uvala, som er åpne hver dag. Vindsurfing og SUP er populære aktiviteter, og sesongen går fra 01.05 til 01.10. Kitesurfing Camp er åpent fra 01.09 til 30.10. 

Kontakt: 

Tsunami Windsurfing 
Tlf: 00385 98 698 811 / 00385 98 977 3334
Facebook: Tsunami Windsurfing Station / KiteCamp Istrien / SUP Istrien
E-post: draco@surf.hr 

Velvære i Istarske Toplice

10% rabatt på alle behandlinger og massasje i velværesenteret, samt fysioterapi.

De termiske badene ligger i den nordvestlige delen av Istria og har lenge vært en populær destinasjon. Klinikken Sveti Stjepan åpnet i nærområdet i 2008, og kombinerer det helbredende vannet med moderne behandlingsmetoder. Velværesenteret tilbyr en rekke behandlinger. Bestill en avslappende massasje, nyt roen i saunaen, svøm noen lenger i bassenget, eller løft vekter på gymrommet. 

Kontakt:

Health Resort Istarske Toplice, Sv. Stjepana 60, 52427 Livade
Fysioterapi: Tlf .: 00385 52603420
Velværesenter: Tlf .: 00385 52603415
E-post: info@istarske-toplice.hr

Vina Cattunar - kundefordeler i Kroatia

Vina Cattunar 

15% rabatt på alle tjenester.

Familien Cattunar har i generasjoner bodd i den vestlige deler av Istria. Siden 1980-årene har familiens eiendom vokst, og er i dag den største private vinproduserende regionen i Istria. Cattunar-vinene produseres i ulike klasser og typer. 

Kontakt: 

Z.O. Vina Cattunar, Nova Vas 94, 52474 Brtonigla
Tlf .: 00385 52 720 496.  
E-post: info@vina-cattunar.hr

www.vina-cattunar.hr

Taxi Šljuka

10 % rabatt

Transportfirmaet "Šljuka" fra Pula leverer raske og pålitelige transfertjenester, samt organiserte utflukter og taxiservice i regionen Istria og øvrige Kroatia. 

Kontakt:

Tlf: +385 91 5503971

http://sljuka-taxi-transfers.com/

Taxi Šljuka

Kundefordeler i Dalmatia

Se alle kundefordeler i Dalmatia her. Denne oversikten kan du printe og ta med deg til feriehuset. Husk at du må medbringe gyldig leiebevis for å oppnå rabatt. 

Dalmatiske matopplevelser (Trogir)

NOVASOLs gjester får 10 % rabatt på matlagingskurset. 

Ønsker du en litt annerledes matopplevelse under oppholdet? Bli med på en reise gjennom dalmatiske mattradisjoner sammen med din vert og kokk Ivana Oresic. Hun vil ta deg med til lokale matmarkeder, der dere sammen velger ut de beste råvarene. Møt Ivana midt i hjertet av Trogir, og ta en kaffe mens dere bestemmer dagens meny. Videre går turen til matmarkedene i gamlebyen. Ivana deler gladelig av sin kunnskap og lidenskap for dalmatisk matlaging. 

Et kokkekurs i Trogir varer fra 9 – 14, og kan holdes på engelsk eller kroatisk. Kursene holdes i Ivanas hjem, rundt fem minutters gange fra sentrum. Kurset koster 40 EUR pr. person og Ivana tar imot grupper på opptil seks personer. 

Det er også mulig å oppleve den kroatiske maten ved feriehuset. Mens du nyter dagen på stranden eller på utflukt, tilbereder Ivana mat i feriehuset. Perfekt for en romantisk middag, bursdagsfeiring eller bare en rolig kveld med familien. Dette kan du bestill direkte på www.dalmatian-cuisine.weebly.com

Kundefordeler - matlagingskurs i trogir

Sea Shine Travel (Brac)

Alle NOVASOLs gjester får 10 % rabatt på alle utflukter

I landsbyen Postira på øya Brac ligger Sea Shine Travel, som tilbyr båtturer med matservering. Båten heter ‘Fjera’ og kan ta opptil 80 passasjerer. I løpet av dagen tas du med langs kysten av Brac, før turen går opp Cetina-elven med sin majestetiske dal. Det er også mulig å arrangere individuelle turer rundt Brac. 

Alle NOVASOLs gjester får 10 % rabatt på alle utflukter og barn opptil syv år reiser gratis.

Kontakt:

Vana and Jakov Cepernic

E-post: seashinetravel@gmail.com 

Tlf: +385 97 741 0770

Island Travel (Brac)

I Supetar, øyas største tettsted og havneområde, får du rabatt på alle tjenester Island Travel Brac tilbyr. Du får rabatt på ulike utflukter rundt på Brac og andre aktiviteter i Dalmatia. Båtene tar mellom åtte og 12 personer. 

Island Travel Brac tilbyr også transfer, båttaxi og båtleie (krever gyldig båtførerbevis). Utfluktene har ulik lengde. Det er også mulig å arrangere turer for større reisefølger. Alle NOVASOLs gjester får 10 % rabatt på alle utflukter. Denne kan du printe og fremvise ved oppmøte. 

Kontakt:

Ricardo Derado

Tlf: +385955506226 & +385955148989

E-post: brac.excursions@gmail.com

http://www.island-travel.hr

Kundefordel - eGo CORVUS / Travel with us

eGo CORVUS (Split)

Alle NOVASOLs gjester får 10 % rabatt på alle tjenester.

eGo CORVUS, også kjent som Travel with us, tilbyr bilutleie for grupper på opptil ni personer. Det er også mulig å bestille transfer og utflukter. Alle NOVASOLs gjester får 10 % på alle tjenester.

Kontakt:

Tlf: +385 98 172 5648

E-post: info@travelwithus.hr

www.travelwithus.hr

| Administrator
(Publisert første gang: )