Kundefordeler i Kroatia

Når du bestiller feriehus eller ferieleilighet i ferieparadiset Kroatia, får du samtidig anledning til å benytte deg av våre kundefordeler. Under kan du se en oversikt over alle NOVASOLs kundefordeler i Kroatia. Husk at du må medbringe ditt leiebevis for å oppnå rabatt. 

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Trykk for å aktivere kortet

Kundefordeler i Istria

 

GLAVANI PARK

10% rabatt på alle aktiviteter.

Det er mye spennende å finne på i Glavani Park

Foto: www.glavanipark.com

Glavani Park er en populær familie- og eventyrpark beliggende i hjertet av Istria og kun 10 kilometer nord for Vodnjan. Parken har allerede vunnet flere priser. Bruk aktivitetene så mye du vil, uansett alder, og stopp ved bodene for å spise is eller snacks. Inngangen til parken er gratis, og du betaler kun for de attraksjonene du vil prøve. 

Kontakt: 

Istra Život d.o.o, Glavani 4, 52207 Barban

Tlf: Nigel Simpson - 091 896 4525, Nevenko Bulic - 098 224 314

E-post: office@glavanipark.com

Hjemmeside: www.galvanipark.com

 

MUSEUM OLEI HISTRAE

10% rabatt på billetter og olivenoljesmaking

Du finner noen av verdens beste olivenoljer i Kroatia

Det istriske olivenoljehuset (Kuća istarskog maslinovog ulja) ligger i sentrum av Pula og tar deg med på en historisk reise gjennom den istriske olivenoljeproduksjonen. Du vil lære hvorfor romerne verdsatte istrisk olivenolje og hvordan de lagde det, hvordan det lages i dag og hvilke hemmeligheter som ligger bak produksjonen av ekstra jomfru olivenolje av høyeste kvalitet. Alle besøkende får bli med på olivenoljesmaking, og blir opplært i hva man skal legge merke til i smakingen. I butikken kan du velge mellom et stort utvalg av kvalitetsolivenolje og andre produkter fra Istria.

Kontakt:

Kuća maslinovog ulja

Ulica Sv. Teodora 1a, 52100, Pula

Tel: +385 52 661 235, +385 99 2584115

Hjemmeside: www.oleumhistriae.com

 

PULA CITY TOUR

Gjestene våre får 10% rabatt på rundturer.

Pula City Tour - kundefordeler i Kroatia

Pula City Tours og deres store busser er en fantastisk måte å oppleve byen på! På en behagelig måte kommer du deg rundt til de viktigste severdighetene og opplevelsene i Pula. Byturen er organisert som en «hop on-hop off», slik at du kan gå av bussen ved attraksjoner du vil lære mer om. På samme måte kan du gå ombord igjen når du vil, innenfor en 24-timers periode. Bussen har i tillegg lydguide på 12 språk, som du kan lytte til underveis på turen. 

Kontakt:

PULA CITY TOUR

Tel: +385 99 4105 002

E-post: info@pulacitytour.com

Hjemmeside: www.pulacitytour.com
 

RESTAURANT BOCCAPORTA I PULA

10% rabatt på kontant betaling

Restaurant Boccaporta i Pula er verdt et besøk

Tilbring hyggelige timer på restauranten Boccaporta i Pula. I den stemningsfulle restauranten serveres hjemmelagde spesialiteter av fisk, kjøtt og pasta, samt herlige desserter. 

Kontakt: 

Restaurant Boccaporta

Dolinka 18, 52100 Pula

Tlf: 00385 52 506 266

E-post: konoba.boccaporta@gmail.com

 

RESTAURANT VORICHI

10% rabatt på kontant betaling

Besøk restaurant Vorichi når du er på tur til Kroatia

Restauranten Vorichi ligger i Orihi og er oppkalt etter det gamle italienske navnet på området. Her legger de særlig vekt på gode råvarer og å gjenoppdage noen av dem som har blitt glemt. Konoba Vorichi-menyen består av en miks av lokale og italienske retter, både tradisjonelle og populære, som blir presentert på nye måter og med stort fokus på kvalitetsråvarer.

Kontakt:

E-post: info@vorichi.com

Tlf.: +385 99 229 4300

Hjemmeside: www.vorichi.com

 

BÅTTUR I ISTRIA - MARE BOAT

10% rabatt, gratis for barn under 10 år.

Mare boat - Kundefordeler i Kroatia

Tilbring en uforglemmelig dag på vannet med utsikt over den vakre landsbyen Rovinj og de omkringliggende øyene. Etter avtale kan det arrangeres en romantisk nattseiling, eller tur med familie eller venner på dagtid. Maks. 12 personer, barn opp til 10 år er gratis. 

Kontakt: 

Mare 1950 Rovinj

Tlf: + 385 919 313 068

E-post: mare1950rovinj@gmail.com

Facebook: Mare1950Rovinj

 

RESTAURANT ZIGANTE - TRØFLENES VERDEN I PLOVANIJA 

10% rabatt på restauranten "Zigante" i Livade og 10% rabatt på trøffelprodukter i Zigante-butikker (i Livade, Grožnjan, Buje, Buzet og Motovun).

Zigante er det fremste navnet innen trøffel-produksjonen i Kroatia. Virksomhetens hovedkvarter ligger i Plovanija, i nærheten av Buje. Her blir trøflene bearbeidet med den nyeste teknologien. Du kan også besøke showrommet hvor trøflene blir testet og landets beste kokker tilbereder trøflene. Ta også en tur til restauranten «Zigante», der du får servert fantastiske retter. 

Kontakt:

Zigante Tartufi d.o.o.
Tlf: 00385 (0) 52 664 302
E-post: info@livadetartufi.com

www.restaurantzigante.com

 

DIVING CENTER HIPPOCAMPUS

13% rabatt på Discover Scuba Diving og Fun Dives

Lær å snorkle på Hippocampus Diving Center

Dykking er gøy, start i dag!

Dykking er det vi brenner for, og derfor vil vi gjerne vise deg det magiske livet under vann. Har du lyst til å prøve snorkling? Da har du kommet til rett sted! En dykkerinstruktør tar deg med på en rolig og enkel snorkletur og viser deg en ny og fascinerende verden. Du trenger ikke ta med utstyr, bare eventyrlyst og et godt humør. Vi tilbyr en rekke SSI-programmer (Scuba Schools International) hvor du blir sertifisert, slik at du dra på dykketurer verden rundt.

Kontakt:

Adresse: Campsite Stoja, Pula

E-post: info@hippocampus.hr

Hjemmeside: www.hippocampus.hr

Tlf.: +385 98 434279

 

ADRENALIN PARK MEDULIN

20% rabatt

Få et adrenalinkick i Medulin

Er du på utkikk etter et adrenalinkick? Besøk Adrenalin Park i Medulin, beliggende midt mellom eiketrær og enger på et område som strekker seg over 12.000 m2. Prøv taubanen som strekker seg tretoppene, kast deg ut i løypestrengen som går på tvers av hele parken, sving deg i den nesten 4 meter høye husken, spill paintball eller prøv bueskyting, og sett opp farten på en firhjuling. Adrenalin Park Medulin vil gi deg masse spenning og fantastiske ferieminner.

Kontakt:

Hjemmeside: www.adrenalinparkmedulin.com

Tel.: +385 998750746,+385 989193000

E-post: neno.lorencin@gmail.com

 

TSUNAMI WINDSURFING 

15% rabatt på leie av utstyr og undervisning

Prøv paddleboard og vindsurfing hos Tsunami Windsurfing

Siden 2004 har instruktørene hos Tsnunami Windsurfing tilbudt kurs i kiting og vindsurfing. Du kan finne steder i Medulin og Pješèana uvala, som er åpne hver dag. Vindsurfing og SUP er populære aktiviteter, og sesongen går fra 01.05 til 01.10. Kitesurfing Camp er åpent fra 01.09 til 30.10. 

Kontakt: 

Tsunami Windsurfing 

Tlf: 00385 98 698 811 / 00385 98 977 3334

Facebook: Tsunami Windsurfing Station / KiteCamp Istrien / SUP Istrien

E-post: draco@surf.hr 

 

CHIAVALON - GOURMETOPPLEVELSER I VODNJAN 

10% rabatt på alle produkter

Smak en av verdens beste olivenoljer hos Chiavalon

Chiavalon er olivenolje fra Istria. Besøk oljens opprinnelses – og produksjonssted Chiavalon i Vodnjan, nær Pula. Eiendommen består av mer enn 7.500 oliventrær. Extra virgin olivenoljen El Albis er en av verdens 15 beste olivenoljer. På gården kan du se og lære mer om hvordan oljen produseres, samt smake og kjøpe produkter fra Istria. 

Kontakt: 

OPG Chiavalon

Tlf: 00385 (0) 52 511906

E-post: info@chiavalon.hr

Hjemmeside: www.chiavalon.hr

 

TAXI ŠLJUKA 

10 % rabatt

Taxi Šljuka

Transportfirmaet "Šljuka" fra Pula leverer raske og pålitelige tranporttjenester, samt organiserte utflukter og taxiservice i regionen Istria og øvrige Kroatia. 

Kontakt:

Tlf: +385 91 5503971

Hjemmeside: http://sljuka-taxi-transfers.com/


 

Kundefordeler i Dalmatia

 

DALLMATISKE MATOPPLEVELSER (TROGIR)

10 % rabatt på matlagingskurs

Kundefordeler - matlagingskurs i trogir

Har du lyst på en litt annerledes matopplevelse under oppholdet? Bli med på en reise gjennom dalmatiske mattradisjoner sammen med din vert og kokk Ivana Oresic. Hun vil ta deg med til lokale matmarkeder, der dere sammen velger ut de beste råvarene. Møt Ivana midt i hjertet av Trogir, og ta en kaffe mens dere bestemmer dagens meny. Videre går turen til matmarkedene i gamlebyen. Ivana deler gladelig av sin kunnskap og lidenskap for dalmatisk matlaging. 

Et kokkekurs i Trogir varer fra 09.30-14, og kan holdes på engelsk eller kroatisk. Kursene holdes i Ivanas hjem, rundt fem minutters gange fra sentrum. Kurset koster 45 EUR pr. person og Ivana tar imot grupper på opptil seks personer. 

Det er også mulig å oppleve den kroatiske maten ved feriehuset. Mens du nyter dagen på stranden eller på utflukt, tilbereder Ivana mat i feriehuset. Perfekt for en romantisk middag, bursdagsfeiring eller bare en rolig kveld med familien.

Dette kan du bestill direkte på www.dalmatian-cuisine.weebly.com

 

AVENTUR (TROGIR)

10% rabatt

Opplev Dalmatia fra båtripa med Aventur

Aventur tilbyr eksklusive speedbåtturer, utflukter og båttransport. Du kan enten velge å seile båten selv (så lenge du har de nødvendige sertifikatene) eller bruke skipperservicene til Aventur. Det blir også organisert daglige utflukter til omkringliggende øyer, hvor du får se skjulte grotter, bukter og andre fantastiske naturområder. Besøk middelalderbyene Split, Sibenik, Zadar eller Dubrovnik, og unngå trafikken og menneskemengdene ved å ta sjøveien.

Kontakt:

AVENTUR d.o.o., Put Brodograditelja 1, 21220 Trogir

Tlf.: +385 98 346 965 / +385 95 890 2447

E-post: info@aventur-agency.com / aventur@aventur-agency.com

Hjemmeside: www.aventur-charter.com

 

CHARTER TROGIR (TROGIR)

15% rabatt

Dra på båtutflukt under ferien i Kroatia

Charter Trogir tilbyr en lang rekke tjenester som hjelper deg å organisere og få den perfekte ferien ved Adriaterhavet. Book båttransport, lei en båt med eller uten skipperservice eller planlegg en utflukt og opplev de omkringliggende øyene.

Velg en av Charter Trogirs daglige båtturer, hvor reiseruten allerede er planlagt, og besøk de mest populære naturattraksjonene i det sentrale Dalmatia. Reis alene eller ta hele reisefølget med på turen til Solta, Brac, Hvar, Vis og den utrolige blå lagunen, islets Krknjasi, eller den blå grotten i Bisevo. Det er mulig å bestemme reiseruta selv etter forespørsel.

Kontakt:

Charter Trogir, Marina & Yacht Service Center Trogir

Tlf.: +385 99 401 7678 / +385 91 512 8244

E-post: trogircharter@gmail.com

Hjemmeside: https://www.chartertrogir.com/en

 

SEA SHINE TRAVEL (BRAC)

10 % rabatt på alle utflukter, gratis for barn under 7 år

Dra på båttur og opplev spennende steder i nærheten av Brac

I landsbyen Postira på øya Brac ligger Sea Shine Travel, som tilbyr båtturer med matservering. Båten heter ‘Fjera’ og kan ta opptil 80 passasjerer. I løpet av dagen tas du med langs kysten av Brac, før turen går opp Cetina-elven med sin majestetiske dal. Det er også mulig å arrangere individuelle turer rundt Brac. 

Kontakt:

Vana and Jakov Cepernic

E-post: seashinetravel@gmail.com 

Tlf: +385 97 741 0770

 

ISLAND TRAVEL (BRAC)

10 % rabatt på alle utflukter

Nyt dagene på vakre strender nær Brac

I Supetar, øyas største tettsted og havneområde, får du rabatt på alle tjenester Island Travel Brac tilbyr. Du får rabatt på ulike utflukter rundt på Brac og andre aktiviteter i Dalmatia. Båtene tar mellom 8 og 12 personer. 

Island Travel Brac tilbyr også transfer, båttaxi og båtleie (krever gyldig båtførerbevis). Utfluktene har ulik lengde. Det er også mulig å arrangere turer for større reisefølger. 

Kontakt:

Ricardo Derado

Tlf: +385955506226 & +385955148989

E-post: brac.excursions@gmail.com

http://www.island-travel.hr

 

eGO CORVUS (SPLIT)

10% rabatt på alle tjenester

Kundefordel - eGo CORVUS / Travel with us

eGo CORVUS, også kjent som Travel with us, tilbyr bilutleie for grupper på opptil ni personer. Det er også mulig å bestille transfer og utflukter. Alle NOVASOLs gjester får 10 % på alle tjenester.

Kontakt:

Tlf: +385 98 172 5648

E-post: info@travelwithus.hr

Hjemmeside: www.travelwithus.hr

 

MATKOVIĆ - UTFLUKTER OG VINSMAKING (IMOTSKI)

10% rabatt på alle ekskursjonspakker, produkter og utleie

Kombiner vinsmaking og aktivitetsferie hos Matkovic

I nærheten av byen Imotski ligger vingården Matković. Her har de produsert kvalitetsvin, brandyer og likører i mer enn to tiår, i tillegg til en rekke andre lekre matvarer. Utfluktene som blir arrangert i Matkovićs regi inkluderer derfor alltid mat og drikke, som vil glede sansene deres etter en tur rundt innsjøene ved Imotski på firhjuling eller en kajakktur ned Vrljika-elva. Så hvis du er fan av både vinsmaking og aktivitetsferie, så er du på riktig sted. Du kan velge mellom 4 forskjellige ekskursjonspakker, eller velge å leie en firhjuling, sykkel eller kajakk og legge ut på eventyr på egen hånd.

Kontakt:

Domagoj Matković

Tlf.: +385 98 361 409

E-post: ledinjipod@gmail.com

Hjemmeside: https://ledinjipod.hr/eng/tourism/

 

Print og vis leiebeviset ditt fra NOVASOL for å få rabatt. Leiebeviset kan hentes på MyBooking-siden din. 

| Forfatter
(Publisert første gang: )