Skal familien tilbringe ferien i et feriehus eller en hytte i Norge? Gled deg over våre kundefordeler som gir ferien det lille ekstra. Reiser du med barn i ferien, så fyll dagene med fart og moro eller dra på oppdagelse i Norges historiske skattekammer! De som reiser med NOVASOL kan oppnå gunstige rabatter ved en rekke attraksjoner i Norge. Fordelene er kun gjeldende i leieperioden, og husk alltid å ta med ditt leiebevis fra NOVASOL for å oppnå rabatt!

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Trykk for å aktivere kortet

Atlanterhavsparken Ålesund - Det Norske akvariet

En gratis kaffe til de voksne og en gratis brus til barna!

Atlanterhavsparken i Ålesund er et av de største og mest særpregede akvarier i Europa. I 2013 og 2015 ble parken kåret til det beste akvariet i Norden. Den ligger kun 3 km vest for Ålesund, og derfra har dere en fantastisk utsikt over Atlanterhavet. Parken er åpen hele året og har daglige aktivitetsprogram, som for eksempel dykkeshow og krabbefiske. I tillegg finnes det en flott vannlekepark hvor barna blant annet får trening i å bygge demninger.

 

Vis ditt NOVASOL leiebevis ved inngangen for å oppnå rabatt. 

 

Du kan lese mer om aktiviteter og åpningstider på Atlanterhavsparkens nettsider.

Få fordeler hos Atlanterhavsparken når du leier hytte gjennom NOVASOL

Blaafarveværket og Koboltgruvene

20 - 25 % rabatt på alle aktiviteter i Koboltgruvene!

Blaafarveværket er et museum med opplevelser for hele familien. Blaafarveværkets opprinnelse stammer fra 1772 da det ble funnet koboltmalm her. Deler av Koboltgruvene er tilrettelagt for publikum, og du kan gå i gruvearbeidernes fotspor sammen med guider og oppleve attraksjoner som "svevende" glassgulv og Norges første underjordiske hengebru! Blaafarveværket har en rekke tilbud og aktiviteter tilpasset barn i alle aldre, flere spisesteder med hjemmelaget mat og nye museums- og kunstutstillinger hvert år. 

Vis ditt NOVASOL-leiebevis ved inngangen for å oppnå rabatt. 

Grunnet Covid-19 anbefaler vi å se våre nettsider for oppdatert informasjon om åpningstider og aktivitetstilbud: www.blaa.no 

Lei hytte i Norge og besøk Blaafarveværket

 

 

Borgund Stavkirke

10 % rabatt på inngangsbilletten!
Borgund Stavkirke er en stor attraksjon i Lærdal i Sogn. Dette er en av Europas eldste trebygninger bygd rundt år 1180, og en av de best bevarte stavkirkene. Besøk dette ekstraordinære byggverket og lær om dets historie, plass i verdensarkitekturen og religiøse liv i middelalderen. Bilder, filmer og annen informasjon gjør besøket også spennende for barna.

Vis ditt NOVASOL-leiebevis ved inngangen for å oppnå rabatt. 

Du kan lese mer om arrangementer og åpningstider på Borgund Stavkirkes egne nettsider.

Besøk Borgund Stavkirke når du leier hytte i Norge

Learn2 idrettskurs

Rabatt på kurs i en rekke morsomme idretter!

Med Learn2 Gruppen kan du delta på kurs innenfor idrettene ski, løp, sykkel, brettseiling, klatring og padling. Felles for alle idrettene er kurs på alle nivåer, fokus på teknikk og proffe instruktører. Kursene arrangeres forskjellige steder i landet, og gjennomføres i små grupper over få kurskvelder. Hvorfor ikke lære noe nytt eller terpe på teknikken i ferien?

Voucher med rabattkode finner du i din bookingbekreftelse etter bestilling av feriebolig i Norge.

Du kan lese mer om Learn2 idrettskurs på deres nettsider. 

NOVASOL kundefordel Learn2 idrettskurs

Lillehammer Olympiapark

20 % rabatt på bob- og kjelkekjøring og stolheis!


I Olympiaparken på Lillehammer kan du oppleve de Olympiske anleggene fra 1994. I Lysgårdsbakkene kan du ta stolheisen til toppen av hoppbakken og oppleve byens beste utsikt! Er du glad i fart? På vinteren kan du kose deg med kjelkekjøring i Kanthaugen, ved siden av Lysgårdsbakkene. Her tar heisen deg med til toppen, så er det bare å suse nedover den 1 km lange traseen. I Lillehammer Olympiske Bob- og Akebane kan du kjøre hjulbob på sommeren. Denne kommer opp i en fart på 100 km/t. På vinteren kan du være med på bobraft, som er en gummibob hvor du også kan oppleve en toppfart på 100 km/t og trykk på 3g i svingene. Er du blant de aller tøffeste? I så fall kan du få prøve deg som passasjer i bobsleigh, den ordentlige olympiske firerboben. Her kommer du opp i en hastighet på 120 km/t, noe som gir et trykk på 5g. Alle bobene styres av en autorisert pilot.

Aldersgrensen for hjulbob og bobraft er 10 år med foresatt, 12 år for å kjøre alene. For bobsleigh er aldersgrensen 16 år.

Vis ditt NOVASOL-leiebevis ved inngangen for å oppnå rabatt.

NOVASOL kundefordeler Lillehammer Olympiapark

Sjusjøen Husky Tours

10 % rabatt på hundekjøring!

Prøv hundekjøring med ivrige og glade Alaska Huskyer i vakkert fjellandskap på Sjusjøen, en fantastisk måte å oppleve naturen på i samspill med dyr. To og to personer får eget spann med 6-8 hunder og kjører selv halve turen hver, etter kyndig instruksjon og føring fra Sjusjøen Husky Tours. Barn over 13 år kjører også selv, mens barn under 13 og voksne som helst ønsker det sitter på. Turene er på 6, 15 eller 30 km. Etter turen venter pinnebrødsteking og varm drikke i varm lavvo. 
Vis ditt NOVASOL leiebevis ved inngangen for å oppnå rabatt.

Du kan lese mer om Sjusjøen Husky Tours her: https://sjusjoenhuskytours.no

Kundefordel hos Sjusjøen Husky Tours

SPORT 1 Sjusjøen

10 % rabatt på leie av ski og sykler!

SPORT 1 på Sjusjøen er en fullsortiments fjellbutikk med særlig fokus på tur, fiske, langrenn og tekstil. Sportsbutikken har et stort og bredt utvalg av typiske produkter som hyttefolkene i området trenger for å få gode feriedager på hytta. Om vinteren er det i tillegg en stor skiutleie i butikken, og utleie av sykler om sommeren. Butikken holder åpent alle dager.

Vis ditt NOVASOL leiebevis i butikken for å oppnå rabatt.

Du finner butikkens åpningstider her: https://sport1.no/butikker/sport-1-sjusjoen/

NOVASOL kundefordel hos SPORT1 Sjusjøen

Med NOVASOLs kundefordeler ser vi frem til å ønske deg velkommen til en enda mer opplevelsesrik ferie!

| Forfatter
(Publisert første gang: )