Kundefordeler i Norge

Skal familien tilbringe ferien i et feriehus eller en hytte i Norge? Gled deg over våre kundefordeler som gir ferien det lille ekstra. Reiser du med barn i ferien, så fyll dagene med fart og moro eller dra på oppdagelse i Norges historiske skattekammer! De som reiser med NOVASOL kan oppnå gunstige rabatter ved en rekke attraksjoner i Norge. Fordelene er kun gjeldende i leieperioden, og husk alltid å ta med ditt leiebevis fra NOVASOL for å oppnå rabatt!

Trykk for å aktivere kortet

Atlanterhavsparken Ålesund - Det Norske akvariet

En gratis kaffe til de voksne og en gratis brus til barna!

Atlanterhavsparken i Ålesund er et av de største og mest særpregede akvarier i Europa. I 2013 og 2015 ble parken kåret til det beste akvariet i Norden. Den ligger kun 3 km vest for Ålesund, og derfra har dere en fantastisk utsikt over Atlanterhavet. Parken er åpen hele året og har daglige aktivitetsprogram, som for eksempel dykkeshow og krabbefiske. I tillegg finnes det en flott vannlekepark hvor barna blant annet får trening i å bygge demninger.

 

Blaafarveværket og Koboltgruvene

20 - 25 % rabatt på alle aktiviteter i Koboltgruvene!
Blaafarveværket er et interessant museum for hele familien. Blaafarveværkets opprinnelse stammer fra 1772 da det ble funnet koboltmalm her. Deler av gruvene er tilrettelagt for publikum, og du kan gå i gruvearbeidernes fotspor sammen med guider 200 meter inn i fjellet. Opplev dagbruddene på nært hold langs kulturstiene. Blaafarveværket har en rekke tilbud og aktiviteter tilpasset barn i alle aldre, flere spisesteder med hjemmelaget mat og tre nye kunstutsillinger hvert år.

 

Borgund Stavkirke

10 % rabatt på inngangsbilletten!
Borgund Stavkirke er en stor attraksjon i Lærdal i Sogn. Dette er en av Europas eldste trebygninger bygd rundt år 1180, og en av de best bevarte stavkirkene. Besøk dette ekstraordinære byggverket og lær om dets historie, plass i verdensarkitekturen og religiøse liv i middelalderen. Bilder, filmer og annen informasjon gjør besøket også spennende for barna.

 

Geilo Sommerpark

10 % rabatt på Geilo Høydepark, Geilo Zipline og stolheisen til Nasjonalparkutsikten!
Geilo Sommerpark byr på spennende ferieopplevelser for hele familien. I Geilo Høydepark opplever du naturen fra et annet perspektiv og blir utfordret i høyden med klatring, balansering og spennende hindringer. Geilo Zipline er Nord-Europas lengste zipline med sine 1100 meter, og tar deg med på en fartsfylt reise i toppfart på 100 km/t. Med sommerheisen kommer du til Nasjonalparkutsikten, Geilos beste utkikkspunkt, og perfekt utgangspunkt for fot- og sykkelturer. Geilo Sommerpark holder åpent hver dag fra slutten av juni til slutten av august, samt lørdager og søndager på høsten frem til høstferien.

 

Kongeparken

4 billetter til prisen av 3 i døra. Er dere færre enn 4 personer, får du 15 % rabatt på ordinær inngangsbillett!
Et eldorado for små og store med over 50 aktiviteter og opplevelser for hele familien. Slukk brann i Barnas Brannstasjon, lag din egen sjokolade i Freia Sjokoladefabrikk, la hele familien bli sendt forlengs og baklengs ut i Fossen, og i den interaktive karusellen Turboknallerten kan du sette far i sidevogna, gi gass og ta av! Norges mest kjente traktor har fått enda mer plass å boltre seg på i Gråtassland. Inngangsprisen til parken inkluderer alle aktiviteter og show. Barn under 90 cm har gratis inngang. Kongeparken ligger langs E39, 20 minutter fra Stavanger og 10 minutter fra Sandnes.

 

Learn2 idrettskurs

Rabatt på kurs i en rekke morsomme idretter!
Med Learn2 Gruppen kan du delta på kurs innenfor idrettene ski, løp, sykkel, brettseiling, klatring og padling. Felles for alle idrettene er kurs på alle nivåer, fokus på teknikk og proffe instruktører. Kursene arrangeres forskjellige steder i landet, og gjennomføres i små grupper over få kurskvelder. Hvorfor ikke lære noe nytt eller terpe på teknikken i ferien?

Voucher med rabattkode finner du i din bookingbekreftelse etter bestilling av feriebolig i Norge.

 

Sjusjøen Husky Tours

10 % rabatt på hundekjøring!
Prøv hundekjøring med ivrige og glade Alaska Huskyer i vakkert fjellandskap på Sjusjøen, en fantastisk måte å oppleve naturen på i samspill med dyr. To og to personer får eget spann med 6-8 hunder og kjører selv halve turen hver, etter kyndig instruksjon og føring fra Sjusjøen Husky Tours. Barn over 13 år kjører også selv, mens barn under 13 og voksne som helst ønsker det sitter på. Turene er på 6, 15 eller 22 km. Etter turen venter pinnebrødsteking og varm drikke i grillhytten. Rabatten gjelder mandag til fredag hele året (ikke vinterferie, påskeferie og jul/nyttår).

 

Med NOVASOLs kundefordeler ser vi frem til å ønske deg velkommen til en enda mer opplevelsesrik ferie!