I Norge står skisport høyt i kurs, og hjemlandet vårt er blant de absolutt beste vinterdestinasjonene i verden. Leier du en hytte til vinterferien i Norge kan du ha skiheisen som nærmeste nabo ved en av de mange skiresortene, eller finne en hytte på vidda hvor hundrevis av kilometer med langrennspor venter deg like utenfor døra. Velkommen til vinterferie i Norge med NOVASOL!

Trykk for å aktivere kortet

Der er hytta! Forventningsfulle stormer vi store og små de siste meterne og sloss om å få låse opp døra. Et lite, fast rykk i håndtaket: Endelig kan vi besiktige vår nye residens. Peisen er klar til opptenning og det er allerede godt og varmt i alle rom. Innholdet i kjøkkenskapene inspiseres, soverom fordeles og TV kanaler sjekkes ut. I bokhylla venter nye titler og gamle klassikere. Det er alltid like spennende å komme til et feriehus første gang. Gå på jakt i bokhyllene eller prøv ut nye spill. Ta en titt i gjesteboken og få inspirasjon til aktiviteter for hele familien.

Skiferie i Norge

Book deg en hytte og fryd deg over vinterens gleder. Å låse seg inn på et nytt sted, er som å åpne en luke i adventskalenderen. Du vet aldri hva som gjemmer seg bak neste dør. Velger du høyfjellet, finner du dessuten gode snøforhold. Alle NOVASOLs hytter er i privateide, noe som gir hvert sted en hjemmekoselig atmosfære og et personlig preg enten du velger en mer jordnær variant eller investerer i egen utendørs massasjebad, svømmebasseng eller boblebad.

Vinterferie

Hytteferie på fjellet

Velger du en hytteferie i Norge, er du dessuten garantert å kunne dyrke vinterens gleder på langrennsski eller i alpinbakken. Feriehusene har dessuten romslig med uteplasser hvor de første vårlige streif av solskinn kan nytes. Prisene vil ikke skremme deg, og har du muligheten til å legge vinterferien utenom høysesongen, vil prisen bli en gledelig overraskelse! Velkommen til Vinter-Norge! En dag fylt med aktiviteter i snøen. Bo i en av våre mange hyggelige hytter og ta del i det fantastiske vintereventyret.