NOVASOL kundefordeler i Kroatia

Sammen med NOVASOL kan du få rabatt på en rekke spennende attraksjoner, severdigheter og servicer i Istria og Dalmatia. Du finner alle de aktuelle kundefordelene og rabattordningene i Kroatia under, hvor du også kan finne inspirasjon til den neste ferien din.

Customer Benefits Croatia

Kundefordeler i Istria

Oppgrader ferien din i Istria med kundefordeler og rabatter på båt- og fisketurer, skytteltjenester, museer, restauranter og mye mer. Se alle de aktuelle kundefordelene i Istria her:

Mare Boat

Opplev Istria fra sjøsiden

Når du booker en feriebolig i Istria, får du 10% rabatt på alle utflukter og båtturer hos Mare Boat i Rovinj. Rabatten gjelder for maks 12 personer, og barn under 10 år er gratis.

Shark Diving Centre

Adriaterhavet under overflaten

Book et feriehus i Istria og få opptil 10% rabatt på dykketurer og kurser hos Shark Diving Center i Medulin. Rabatten gjelder både PADI- og CMAS-kurs, samt arrangerte og individuelle dykketurer.

Tunana Fishing

Big Game Fishing i Medulin

Når du booker en feriebolig i Istria, får du 10% rabatt på alle utflukter og fisketurer hos Tunana Fishing i Medulin. Tilbudet gjelder for fisketurer fra 75€ pr. person og min. fire personer. Det er også mulig å arrangere gruppeturer (maks 10 personer), samt hel- og halvdagsturer.

Glavani Park

Moro for hele familien

Når du leier et feriehus i Kroatia, får du 10% rabatt på alle aktivitetene i den populære forlystelsesparken Glavani Park. Inngangen til parken er gratis.

Chiavalon 

Kroatias beste olivenolje

Chiavalon i Vodnjan produserer noen av de beste olivenoljene i verden. Og når du drar på ferie sammen med NOVASOL, har du mulighet til å få et unikt innblikk i produksjonen og smake på de gylne dråpene. I tillegg får du også 10% rabatt på alle produktene i butikken.

Museum Olei Histriae

Dykk ned i olivenoljens historie

På Museum Olei Histriae i Pula kan du oppleve spennende utstillinger og dykke ned i den eldgamle historien om produksjon av olivenolje i Istria. Sammen med NOVASOL får du både 10% rabatt på inngangen og evt. olivenoljesmakning underveis.

Restaurant Boccaporta

Smaken av Middelhavet

Få 10% rabatt på hele regningen når du besøker den sjarmerende Middelhavsrestauranten Boccaporta i Pula. Gjelder kun ved kontantbetaling.

Pula City Tour

Guida turer og sightseeing

Når du holder ferie i Istria, får du 10% rabatt på guida rundturer med Pula City Tour. Turen foregår på engelsk og som ‘hop on-hop off’, og du kan stige av og på som du vil innenfor en periode på 24 timer.

Zigante

Kroatias trøffelparadis

Zigante er lik med allverdens lekre trøffelprodukter i Kroatia. Når du holder ferie sammen med NOVASOL, får du 5% rabatt på alle produktene i Zigantes butikker (Livade, Grožnjan, Buje, Buzet og Motovun) og 10% på Zigantes egen restaurant i Livade.

Tsunami Windsurfing

Vann og vind i håret

Når du booker et feriehus i Istria, får du 15% rabatt på leie av utstyr og undervisning hos Tsunami Windsurfing i Medulin og Pješèana Uvala. Rabatten gjelder både windsurfing, kitesurfing og stand up paddle.

Vina Cattunar

Istrias største vinprodusent

Siden 1980-tallet har familien Cattunar dyrket vin på gården deres i Brtonigla, som i dag er den største i Istria. Sammen med NOVASOL får du 15% rabatt på omvisninger, samt alle produktene i gårdbutikken.

Taxi Šljuka

Utflukter og skytteltjenester i Istria

Når du er på ferie i Istria får du 10% rabatt på alle tjenestene hos Taxi Šljuka, som tilbyr og organiserer utflukter og skytteltjenester i hele Istria.

Kundefordeler i Dalmatia

Få enda mer ut av Dalmatia med kundefordeler og rabatter på lokale opplevelser, utflukter og mye mer. Se alle de aktuelle kundefordelene i Dalmatia her:

Matlagingskurs i Trogir

Smak på Dalmatia

Få en helt unik ferieopplevelse når kokk og vært Ivana Oresic guider deg igjennom det dalmatiske kjøkkenet. Dagen starter kl. 9 på matmarkedet i Trogirs gamle bydel og varer i ca. 5 timer, hvor Ivana forteller om og viser deg lokale mattradisjoner i hennes eget kjøkken. Sammen med NOVASOL får du 10% rabatt.

Sea Shine Travel

Båtturer på øya Brac

Sammen med NOVASOL får du 10% rabatt på alle utflukter og båtturer hos Sea Shine Travel på øya Brac. Barn under 7 år er gratis.

Island Travel Brac

Skreddersydde utflukter på Brac

Sammen med NOVASOL får du 10% rabatt hos Island Travel Brac i Supetar, som arrangerer individuelle båtturer og andre utflukter på øya Brac.

eGo CORVUS

Bilutleie og skytteltjeneste i Split

eGo CORVUS tilbyr bilutleie, skytteltjenester og utflukter i Dalmatia for grupper på opp til ni personer. Som NOVASOL-gjest får du 10% rabatt på alle tjenestene.