NOVASOL kundefordeler i Norge

Få rabatt på mange spennende attraksjoner, severdigheter og servicer når du er på norgesferie med NOVASOL. Se alle kundefordelene og rabattene våre i Norge under, hvor du også kan finne inspirasjon til den neste ferien din.

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Kundefordeler i Norge

Ta en titt på alle de aktuelle kundefordelene og rabattordningene vi har på spennende opplevelser og severdigheter i Norge her:

Borgund Stavkirke

Opplev en av Europas eldste trebygninger

Leier du ei hytte eller et feriehus i Norge med NOVASOL får du 10% rabatt på inngangen til Borgund Stavkirke i Lærdal. Stavkirka er ikke bare en av de best bevarte stavkirkene i Norge, men også en av de eldste trebygningene i hele Europa.

Blaafarveværket og Koboltgruvene 

I minearbeidernes fotspor

Blaafarveværket og de tidligere koboltminene ved Åmot i Innlandet er i dag et opplevelsesmuseum, som gir et unikt innblikk i livet som minearbeider på1800-tallet. Når du drar på ferie med NOVASOL, får du 20 - 25% rabatt på omvisninger, utstillinger og mat og drikke.

Olympiaparken

Merk den olympiske ånden

Selv om den olympiske ilden i Lillehammer for lengst er slokka, kan du fortsatt besøke anlegget og prøve krefter med noen av disiplinene fra 1994. Sammen med NOVASOL får du 20% rabatt på de fleste aktivitetene, for eksempel bob- og akebana og den olympiske stolheisen.

Atlanterhavsparken

Nord-Europas største saltvannsakvarium 

Når du besøker Europas største saltvannsakvarium, Atlanterhavsparken i Ålesund, får du som NOVASOL-gjest en gratis kopp kaffe eller en gratis brus i akvariets kafé.

Sjusjøen Husky Tours

Hundesledeturer på Sjusjøen

Få 10% rabatt på guida hundesledeturer hos Sjusjøen Husky Tours, som tilbyr unike naturopplevelser i og rundt den vakre naturen på Sjusjøen.

Sport 1 Sjusjøen

Rabatt på ski- og sykkelutleie

Når du booker ei hytte på Sjusjøen, får du 10% rabatt på ski- og sykkelutleie i sportsbutikken Sport 1. Husk at ta med et gyldig leiebevis for at aktivere rabatten. Du finner leiebeviset på den private MyBooking-siden din.

Learn2

Lær noe nytt i ferien din

Learn2 tilbyr individuell trening i forskjellige utendørs sportsaktiviteter som slalom, langrenn, klatring, windsurfing, kajakk og mye mer. Kursene blir holdt i store deler av Norge etter avtale, og eventuelle NOVASOL-rabatter varierer alt etter hvilke kurs det er snakk om.