Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Vinterferie i Norge

Der er hytta! Forventningsfulle stormer vi store og små de siste meterne og sloss om å få låse opp døra. Et lite, fast rykk i håndtaket: Endelig kan vi besiktige vår nye residens. Peisen er klar til opptenning og det er allerede godt og varmt i alle rom. Innholdet i kjøkkenskapene inspiseres, soverom fordeles og TV kanaler sjekkes ut. I bokhylla venter nye titler og gamle klassikere. Det er alltid like spennende å komme til et feriehus første gang. Gå på jakt i bokhyllene eller prøv ut nye spill. Ta en titt i gjesteboken og få inspirasjon til aktiviteter for hele familien.

Skiferie i Norge

Book deg en hytte og fryd deg over vinterens gleder. Å låse seg inn på et nytt sted, er som å åpne en luke i adventskalenderen. Du vet aldri hva som gjemmer seg bak neste dør. Velger du høyfjellet, finner du dessuten gode snøforhold. Alle NOVASOLs hytter er i privateide, noe som gir hvert sted en hjemmekoselig atmosfære og et personlig preg enten du velger en mer jordnær variant eller investerer i egen utendørs massasjebad, svømmebasseng eller boblebad.

Skiferie i Norge

Hytteferie på fjellet

Velger du en hytteferie i Norge, er du dessuten garantert å kunne dyrke vinterens gleder på langrennsski eller i alpinbakken. Feriehusene har dessuten romslig med uteplasser hvor de første vårlige streif av solskinn kan nytes. Prisene vil ikke skremme deg, og har du muligheten til å legge vinterferien utenom høysesongen, vil prisen bli en gledelig overraskelse! Velkommen til Vinter-Norge! En dag fylt med aktiviteter i snøen. Bo i en av NOVASOLs mange hyggelige hytter og ta del i det fantastiske vintereventyret.