Juleferie 2022 - hvor vil du reise bort i julen?

Aaah, endelig juleferie! Få ferier er knyttet til så mye kos, familietid og hyggelige stunder som det juleferien er. Nå er det tid til å senke tempoet, spise god mat og reflektere over året som har gått før et nytt braker løs. Er du usikker på hvor du vil ferie jul i år, eller har du lyst til å slippe for stress og mas og komme til en ferdigpyntet hytte på fjellet? Eller hva med en juleferie i varmen? Uansett hvor du vil reise i julen, finner du våre beste tips til en deilig og hyggelig juleferie 2022 her! 

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Trykk for å aktivere kortet

Juleferien er lik kos og hyggelige stunder

Endelig er tiden her hvor det er lov til å kose seg litt ekstra! Enten du ønsker å feire juleferie i Norge eller feire jul i utlandet har vi gode tips til hvordan du kan få en drømmejul! Familiebesøk, venner, julekaker, peiskos og god mat står i fokus for mange av oss, men hvis du ønsker en litt spesiell jul eller bare skape noen nye ferieminner kan det være spennende å utforske en jul i varmen, eller i en hytte på fjellet! 

vinterlandskap

Vil du reise bort i julen, men ikke reise alt for langt?

Da er en julefeiring i Danmark noe for deg. Når man snakker om å feire jul i Danmark, er kanskje ordet hygge det første som dukker opp. Å tilbringe tid i et feriehus i Danmark er nemlig fantastisk året rundt – ikke bare i sommermånedene. Du kan dessuten se frem til gode priser når du vil feire jul i utlandet – utenfor høysesongen er det billigere og utvalget er større. 

Juleferien i Danmark er midt i blinken for nye opplevelser i naturen. Finn rav i Vesterhavet, se etter elg i Vildmosen eller opplev bisonokser på Bornholm. Dagene i Danmark kan fylles med vakre naturopplevelser, frisk luft og jakt etter dyrefotspor.

Juleferie i Danmark byr på spennende opplevelser

Mange av de gamle og tradisjonsrike fornøyelsesparkene, som Tivoli i København, Tivoli Friheden i Århus og Den Gamle By i Århus, har åpent i romjulen. Nyt de vakre dekorasjonene, julelysene og de hyggelige julemarkedene. Disse parkene er midt i blinken for deg som skal på ferie med hele familien. Den Gamle By i Århus er en nostalgisk opplevelse, der både barn og voksne kan drømme seg tilbake til gamle dager. Her kan du også se mange danske juletradisjoner utstilt på det store julemarkedet eller hilse på nissen på Nisseloftet. Les også våre tips til de beste julemarked i Europa hvis du få den ultimate julestemningen i førjulstiden! 

Har høsten vært lang, mørk og kald? Har adventstiden vært stressende? Drømmer du bare om å reise i desember? Mange av feriehusene våre i Danmark gir deg mulighet til å unne deg litt ekstra luksus i julen. Flere av dem har for eksempel innendørs svømmebasseng, sauna og boblebad. De ekstra tøffe prøver seg kanskje på et bad i havet, før turen raskt går inn i feriehusets sauna for oppvarming av frosne tær. Etter noen avslappende timer kan du nyte et godt glass vin foran peisen. Hvis du drømmer om en ferie i Danmark med fokus på velvære, kan du se våre feriehus med sauna og boblebad.  

Bestill juleferie i Danmark

Vil du feire jul i utlandet? Ta turen til Danmark!

Juleferie i en storby?

Praha er et godt alternativ for deg som har lyst til å feire jul i utlandet. Hvis du er glad i god mat og drikke, kan du glede deg over at Tsjekkia er kjent for begge deler. Besøk de hyggelige julemarkedene i vakre og historiske omgivelser. Planlegger du å ta nyttårsfeiringen i utlandet også, har du et stort utvalg av arrangementer å velge mellom i Praha.

For deg som drømmer om å reise bort i julen, bør du også ta en titt på våre feriehus og leiligheter i Frankrike. Ville det ikke være perfekt å være borte noen dager, og slappe av i en av Europas vakreste byer - Paris? Paris er kjent som «lysets by», og i kjent stil er byen staselig pyntet for høytiden. Drikk champagne i den boblende drikkens opprinnelsesland og gå hånd-i-hånd i de romantiske gatene. Ikke gå glipp av Galeries Lafayettes og Printemps flotte julepynt. Frankrike er også destinasjonen for deg som vil kombinere en skiferie med årets julefeiring i utlandet.

I spennende Berlin kan du feire jul i utlandet med brask og bram! Eller du kan ta det helt med ro og løpe det årlige fire kilometerlange løpet på 1. nyttårsdag. I Berlin arrangeres det et stort antall fester på årets største dag, og er du interessert i å ta nyttårsfeiringen i utlandet, er dette stedet for deg. Når klokken runder midnatt, lyser himmelen opp i et fargespill du neppe har sett maken til.

Bestill juleferie i Tyskland

Praha er drømmedestinasjonen hvis du vil feire jul i utlandet

Romjulen og juleferie i varmen

For mange senker roen seg når julemiddagen er fortært, julefilmene snurrer på TV-en og det knitrer godt i peisen. Vi anbefaler deg å leie en hytte i Norge i romjulen, eller oppleve en ny by og nyte romjulsdagene i private og litt varmere omgivelser.

Noen ganger er det deilig å komme seg litt vekk, og bare fokusere på det julen og romjulen handler om. NOVASOL har et stort utvalg ferieboliger i Danmark, Frankrike, Tyskland og mange andre europeiske land. Du kan derfor finne akkurat det feriehuset, ferieleiligheten, villaen eller hytta som passer deg og dine ønsker for julefeiringen. Bestill oppholdet i dag og gled dere til å feire jul i utlandet!

Ønsker du å gå det nye året i møte med litt varme, tapas og god vin? Vi har feriehus og ferieleiligheter i Spania, som passer for deg som gjerne vil dra til Syden i jula. Her kan du nyte et mildt klima året rundt. Mange nordmenn feirer jul og nyttår i Spania hvert år, og det arrangeres derfor feiringer flere steder.

Bestill juleferie i Spania

Hvor vil du feire nyttår? 

Ønsker du å samle familien eller vennegjengen på nyttårsaften, men har ikke nok plass til alle sammen? Eller frister det å holde nyttårsfeiring på fjellet? Vi har mange flotte hytter som kan leies i jul og nyttår i Norge. Frister det mest å oppleve hvordan andre europeiske land feirer nyttår? Vil du gå det nye året i møte med nye og spennende opplevelser, kan en nyttårsfeiring i utlandet være noe for deg. Vi har feriehus og ferieleiligheter over hele Europa, dett er bare fantasien som setter grenser for hvor du kan feire jul og nyttår. Uansett om du vil rope «Frohes neues Jahr!» i Tyskland eller ”Buon anno!” i Italia, vet vi at våre ferieboliger skaper den beste rammen for feiringen

Ta familien med på en nyttårsfeiring i utlandet!

Nyttårsaften i utlandet 

Er du usikker på hvor du vil feire nyttårsaften, men har lyst til å utforske nyttårsaften i en ny by eller et nytt land? Vi har en rekke feriehus og ferieleiligheter i Europa som fungerer perfekt til nyttårsfeiring. Prøv noe nytt og start et nytt år i en ny by med familie eller venner. Opplev en ny kultur og feir nyttår i Frankrike, Italia eller hva med Spania

Finn din drømmebolig til jul- og nyttårsfeiringen hos NOVASOL i dag!

| Forfatter
(Publisert første gang: )