Bestill feriehus til juleferien

Kan du tenke deg en annerledes jul - og nyttårsfeiring i år? I et av våre feriehus i Europa kan du ringe julen inn i hyggelige omgivelser med dine kjære. La en privat feriebolig danne rammene for koselige dager sammen med venner, familie eller kjæresten.

Våre hytter i Norge er perfekt for deg som vil tilbringe tid ute i naturen, kanskje aller helst i skiløypa, etterfulgt av fine timer foran peisen. Gå inn i det nye året under den klare stjernehimmelen, omgitt av fjellheimens ro. Leier du en hytte nord i landet kan du kanskje til og med se nordlyset danse over himmelen? Her ligger det til rette for fine romjulsdager for hele familien.

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Trykk for å aktivere kortet

Tilbring julen i en hytte i Norge

Drømmer du om å våkne opp til et snødekt landskap med nypreparerte skiløyper rett utenfor hyttedøren? I våre hytter i Norge kan du fylle en stemningsfull julefeiring med skikjøring og kvalitetstid sammen med familien. Hos NOVASOL kan du blant annet leie hytte på Sjusjøen, som ligger kun 2,5 timers kjøring fra Oslo. Gå det nye året i møte med smakfull mat, noe godt i glasset og fyr i peisen. Rett utenfor hyttedøren på Sjusjøen finner du skiløyper i verdensklasse! I mange av våre ferieboliger Norge og resten av Europa er dessuten husdyr velkomne. Det er en fin anledning til å ta med hunden ut av byen og vekk fra nyttårsstøyen, og ut i natur og frisk luft.

Du trenger ikke eie din egen hytte for å kunne ta julefeiringen i den norske fjellheimen. Hos NOVASOL kan du bestille en rimelig fjelljul i en privateid hytte, og så velger du helt selv om oppholdet fylles med familiekos eller egentid.

Bestill juleferie i Norge

Tilbring juleferien i en hytte i Norge

Kom i julestemning i Danmark

Når man snakker om julefeiring i Danmark, er kanskje ordet hygge det første som dukker opp. Feriehusferie i Danmark er fantastisk året rundt – ikke bare i sommermånedene. Du kan dessuten se frem til gode priser i vinterhalvåret. Juleferien i Danmark er midt i blinken for nye opplevelser i naturen. Finn rav i Vesterhavet, se etter elg i Vildmosen eller opplev bisonokser på Bornholm. Dagene i Danmark kan fylles med vakre naturopplevelser, frisk luft og jakt etter dyrefotspor.

Mange av de gamle og tradisjonsrike fornøyelsesparkene, som Tivoli i København, Tivoli Friheden i Århus og Den Gamle By i Århus, har åpent i romjulen. Nyt de vakre dekorasjonene, julelysene og de hyggelige julemarkedene. Disse parkene er midt i blinken for deg som skal på ferie med hele familien. Den Gamle By i Århus er en nostalgisk opplevelse, der både barn og voksne kan drømme seg tilbake til gamle dager. Her kan du også se mange danske juletradisjoner utstilt på det store julemarkedet, eller hilse på nissen på Nisseloftet. 

Har høsten vært lang, mørk og kald? Har adventstiden vært stressende? Mange av våre feriehus i Danmark har fokus på velvære, og innendørs svømmebasseng, sauna og boblebad er noen av fasilitetene du finner i disse husene. De ekstra tøffe prøver seg kanskje på et bad i havet, før turen raskt går inn i feriehusets sauna for oppvarming av frosne tær. Etter noen avslappende timer kan du nyte et godt glass vin for peisen. Hvis du drømmer om en ferie i Danmark med fokus på velvære, kan du se våre feriehus med sauna og boblebad.  

Bestill juleferie i Danmark

Tilbring juleferien i et feriehus i Danmark

Juleferie i en europeisk storby

Praha er et godt alternativ for deg som søker en annen type jul – og nyttårsfeiring i år. For deg som er glad i god mat og drikke, kan du glede deg over at Tsjekkia er kjent for begge deler. Besøk de hyggelige julemarkedene, i vakre og historiske omgivelser. Planlegger du få eire nyttår i Praha, har du et stort utvalg av arrangementer å velge mellom.

Se våre feriehus og leiligheter i området rundt Paris. Perfekt for deg som vil være borte noen dager, og slappe av i en av Europas vakreste byer. Dra inn til Paris på nyttårsaften, og opplev en storslått feiring av det nye året. Paris er kjent som «lysets by», og i kjent stil er byen staselig pyntet for høytiden. Drikk champagne i drikkens opprinnelsesland og gå hånd-i-hånd i de romantiske gatene. Ikke gå glipp av Galeries Lafayettes og Printemps flotte julepynt. Frankrike er også destinasjonen for deg som vil kombinere en skiferie med årets julefeiring.

I spennende Berlin kan du feire jul og nyttår med brask og bram! Eller du kan ta det helt med ro og løpe det årlige fire kilometerlange løpet på 1. nyttårsdag. I Berlin arrangeres det et stort antall fester på årets største dag, og er du interessert i å danse deg inn i det nye året, er dette stedet for deg. Når klokken runder midnatt, lyser himmelen opp i et fargespill du neppe har sett maken til.

Bestill juleferie i Tyskland

Bestill feriehus i Tsjekkia og nyt julestemningen i Praha

Ring julen inn i et feriehus

For mange senker roen seg når julemiddagen er satt i ovnen, barna har benket seg foran TV’en og det knitrer godt i peisen. Leier du en hytte til årets juleferie kan du nyte dagene i private og nye omgivelser. Noen ganger er det deilig å komme seg litt vekk, og bare fokusere på det julen handler om. NOVASOL har et stort utvalg ferieboliger i Norge, Danmark og mange andre europeiske land. Du kan derfor finne akkurat det feriehuset, ferieleiligheten, villaen eller hytta som passer deg og dine ønsker for julefeiringen. Bestill oppholdet i dag og kom i julestemning med hele familien!

Ønsker du å gå det nye året i møte med litt varme, tapas og god vin? Vi har feriehus og ferieleiligheter i Spania, som passer for deg som vil la julefreden senke seg i varme omgivelser. Her kan du nyte et mildt klima året rundt. Mange nordmenn feirer hvert år jul og nyttår i Spania, og det arrangeres derfor feiringer flere steder.

Bestill juleferie i Spania

Lei feriebolig til nyttårsfeiringen

Ønsker du å samle familien eller vennegjengen på nyttårsaften, men har ikke nok plass til alle sammen? Eller frister det å oppleve hvordan andre europeiske land feirer nyttår? Vil du gå det nye året i møte med nye og spennende opplevelser, kan et opphold i en europeisk storby være noe for deg. Vi har feriehus og ferieleiligheter over hele Europa, og byer som Berlin, Paris og Praha er alle kjente for sin forrykende nyttårsfeiring! Det er bare fantasien som setter grenser for hvor du kan feire jul og nyttår. Uansett om du vil rope «Frohes neues Jahr!» i Tyskland eller ”Buon anno!” i Italia, vet vi at våre ferieboliger skaper den beste rammen for feiringen. Vil du heller ta livet helt med ro, nyte nærhet til naturen og dyrke samvær med dine kjære, kan en hytte i Norge være riktig for deg. 

Finn din drømmebolig til jul - og nyttårsfeiringen hos NOVASOL i dag!

| Administrator
(Publisert første gang: )