Finn hjem til juleferien

Har du lyst til å feire jul og nyttår på fjellet? Eller drømmer du om å reise til varmere strøk? Hos NOVASOL finner du hjem til julen uansett hvor mye plass den tar, hvor lang tid den varer og hvor hvit den skal være. Her kan du leie hytte til både jul og nyttår, og med flere enn 30.000 feriehus med fleksible fordeler i Norge og Europa, er det helt sikkert også et hjem som passer deg og dine tradisjoner.

Kolačići (foto rawpixel na Unsplash)

Lei hytte i jula

Hvis du drømmer om å ferie jul og nyttår på fjellet, med alt hva det innebærer av skiturer og velpreppa nedfarter, kan du finne det perfekte stedet hos oss. Vi har nemlig hytter til leie ved noen av Norges flotteste skianlegg, som Sjusjøen, Hafjell og Trysil. Eller lokker det mer å leie ei hytte i jula hvor innekos og kvalitetstid står i høysetet? Finn ei hytte med badstue, boblebad eller peis, hvor dere får tid til å slappe av og nyte høytiden sammen.

Hvis alt du ønsker deg er å samle hele familien eller vennene til årets jul- og nyttårsfeiring, kan du se hyttene og feriehusene våre med plass til større reisefølger over hele Norge.

Skreddersy juleferien din

Juletiden betyr kos, familietid og avslapning, men man har også ofte en del forpliktelser i jula. Derfor tilbyr vi valgfri ankomst og avreise på de fleste feriehusene og hyttene våre i jule- og nyttårsperioden. Leier du en hytte i jula, kan du fritt kan velge bookingperioden din, uansett hvor lang den er, når den starter og når den slutter. På den måten kan du skreddersy høytiden så den passer deg og reisefølget ditt.

Vi har feriehus og hytter til enhver anledning, og jul og nyttår er ingen unntagelse. Hvis du har særlige ønsker eller behov kan du ta en titt på de utvalgte hus- og hyttetypene under. Du kan også bruke filtrene og tilpasse søket på hjemmesiden vår slik at du lettere finner det du leter etter, for eksempel avstand til skisportsanlegg, hvis du vil ferie jul på fjellet. Finn hjem til jul og ønsk det nye året velkommen med NOVASOL.

  • Husdyrvennlige feriehus og hytter

  • Feriehus og hytter med peis 

  • Hytter med plass til hele familien 

  • Hytter med badstue

Feir jul og nyttår i utlandet

Julen er fylt med tradisjoner, både nye, gamle og dem du ikke har skapt enda. Leier du et feriehus eller ei hytte i utlandet i jula, kan du oppleve høytiden i et helt nytt perspektiv og utforske spennende destinasjoner over hele Europa.

Besøk en av de mange julemarkedene i Tyskland, hopp inn i det nye året i Danmark eller hold deg våken og feir hele julenatten lang sammen med de lokale i Kroatia. Feir jul og nyttår i utlandet i år – nye og spennende tradisjoner venter!