Jul og nyttår i feriehus

Kan du tenke deg en annerledes jul- og nyttårsfeiring i år? Gi deg selv en hytteferie i Norge i julegave i år. Spis gode måltider sammen foran peisen, og legg ut på lange turer i skisporet. Start året under den klare stjernehimmelen, omringet av fjellheimens ro og sammen med de du er glad i. 

Vil du heller gå det nye året i møte med nye og spennende opplevelser, kan et opphold i en europeisk storby være noe for deg. Vi har feriehus og ferieleiligheter over hele Europa! Byer som Berlin, Paris og Praha er alle kjente for sin forrykende nyttårsfeiring!

Opplev en litt annerledes feiring i år - ta med familie, venner eller kjæreste til en av våre ferieboliger i Europa!

Trykk for å aktivere kortet

Hvor skal du feire jul og nyttår?

Det er bare fantasien som setter grenser for hvor du kan feire jul og nyttår! Uansett om du vil rope «Frohes neues Jahr!» i Tyskland eller ”Buon anno!” i Italia, vet vi at våre feriehus og ferieleiligheter skaper den beste rammen for feiringen. 

Ønsker du å gå det nye året i møte med litt varme, tapas og god vin? Vi har feriehus og ferieleiligheter i Spania, som passer for deg som vil la julefreden senke seg i varme omgivelser. Her kan du nyte et mildt klima året rundt. Mange nordmenn feirer hvert år jul og nyttår i Spania, og det arrangeres derfor feiringer flere steder. 

I spennende Berlin kan du feire jul og nyttår med brask og bram! Eller du kan ta det helt med ro og løpe det årlige fire kilometerlange løpet på 1.nyttårsdag. I Berlin arrangeres det et stort antall fester på årets største dag, og er du interessert i å danse deg inn i det nye året, er dette stedet for deg. Når klokken slår runder midnatt, lyser himmelen opp i et fargespill du neppe har sett maken til.

Jul og nyttårsfeiring i Berlin

Praha er et annet godt alternativ for deg som søker en annen type jule – og nyttårsfeiring i år. For deg som er glad i god mat og drikke, kan du glede deg over at Tsjekkia er kjent for begge deler. Besøk de hyggelige julemarkedene, i vakre og historiske omgivelser. Planlegger du feire nyttår i Praha, har du et stort utvalg av arrangementer å velge mellom.

Dra til vårt naboland for årets nyttårsfeiring. Er du på utkikk etter et kort opphold i utlandet i dagene rundt jul, eller nyttårsfeiring i byen? Da kan Stockholm tilby førsteklasses shopping, museer, restauranter og et pulserende uteliv. Se alle våre feriehus i Stockholm, og bestill din neste ferie i Sverige.

Se våre feriehus og leiligheter i området rundt Paris. Perfekt for deg som vil være borte noen dager, og slappe av i en av Europas vakreste byer. Dra inn til Paris på nyttårsaften, og opplev en storslått feiring av det nye året. Paris er kjent som «lysets by», og i kjent stil er byen staselig pyntet for høytiden. Drikk sjampagne i drikkens opprinnelsesland og gå hånd-i-hånd i de romantiske gatene. Ikke gå glipp av Galeries Lafayettes og Printemps flotte julepynt.

Tilbring julen i et NOVASOL feriehus

Jul og nyttår i hytte


Dersom du er redd for at snøen uteblir i år, kan du for eksempel feire jul i en av våre hytter i Norge. Er du usikker på hvor i Norge du skal feire jul eller nyttår, kan for eksempel en hytte på Sjusjøen eller Hemsedal være noe for deg. Her får du mest sannsynlig en hvit jul! 

Gå det nye året i møte med god mat, noe godt i glasset og fyr i peisen. Rett utenfor hyttedøren finner du langrennløyper i verdensklasse! I mange av våre feriehus og hytter i Norge og Europa er dessuten husdyr velkomne. Ta med hunden ut av byen og vekk fra nyttårsstøyen, og ut i natur og frisk luft.

Tilbring jul og nyttår i en hytte i Norge