Hytte i Trysil

Drømmer du om å leie hytte i Trysil? Når du legger ferien til Trysil bor du tett på et eldorado av opplevelser, sommer som vinter. Vakker natur, tilrettelagte skiforhold og et hav av utendørsaktiviteter er bare noen av tingene som gjør dette til en ettertraktet feriedestinasjon. Bor du i av våre hytter i Innlandet, har du et godt utgangspunkt for unike ferieopplevelser i Trysil.

Lei ei hytte i Trysil med NOVASOL

Populære feriehus i Trysil

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Trysil

Loading...

Feriehus med basseng i Trysil

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Trysil

Loading...

Bli kjent med Trysil

Trysil er kjent som en av Norges beste vinterdestinasjoner. Rundt Trysilfjellet finnes fire sammenhengende skiområder. De ulike områdene tilbyr til sammen over 60 bakker med varierende vanskelighetsgrad og flere av stedene har egne barneområder. Selv om Trysil er kjent som et av Norges vinterparadiser, er det like fint å leie hytte i Trysil om sommeren. Her står skog, mark og fjell til din disposisjon, og du kan utforske området til fot, på to eller fire jul. Eller kanskje vil du heller bli kjent med Trysil fra hesteryggen? Mulighetene for opplevelser er mange og varierte når du leier hytte i Trysil.

Hytteutleie i Trysil

Hvis du leter etter hytteutleie i Trysil har du kommet det riktige sted. Leier du ei hytte hos oss kan du nyte de private rammene en feriebolig gir, samtidig som du kan tilbringe kvalitetstid med venner og familie. Vi har blant annet store hytter med plass til hele familien – også dine pelskledde venner hvis du vil ta hunden med til Trysil. Start dagen med en frokost i eget kjøkken, før du planlegger dagens aktiviteter. Uansett om du skal tilbringe tid i bakken, eller med fjellsko på beina, er hytta stedet der du kan lade batteriene. Vi har hytter til en langhelg i Trysil eller en lengre ferie, hvor du virkelig kan gå på oppdagelse i områdets fantastiske natur.

Reisetips Trysil

Trysil er drømmedestinasjonen for alle som er ute etter en aktiv ferie i Norge. Trenger du inspirasjon til hva du kan finne på mens du leier hytte i Trysil? Ta en titt her: 

  • Reiser du på ferie i Trysil med barn eller klatreglade voknse, bør dere stikke innom klatreparken Høyt & Lavt Trysil.

  • Dersom du har lyst til å komme deg litt opp i høyden, kan du ta turen opp Skurufjellet (1044 moh), som også egner seg godt for små barneføtter. 

  • Søker du et lite adrenalinrush kan du prøve deg på juving ved Røafallene – og få en opplevelse du sent vil glemme!

  • Vil du lære mer om områdets historie, kan du besøke Trysil Bygdetun, et friluftsmuseum med over 100 år på baken og flere tusen år på programmet.