NOVASOL Luxury Collection i Italia

Pittoreske landskap, sjarmerende småbyer, kulturelle perler og gastronomiske opplevelser på stripe. Drømmer du om dempet luksus, et hav av opplevelser og uendelig avslapning, er Italia et perfekt reisemål. 

I NOVASOLs Luxury Collection finner du et håndplukket utvalg av de flotteste feriehusene i Italia, fra foten av Alpene til spissen av støvelen. 

Det håndplukkede utvalget består av 4- og 5-stjerners feriehus i Italia som virkelig skiller seg ut. Det som setter prikken over i-en kan for eksempel være en ekstraordinær beliggenhet og utsikt, smakfull innretning med sans for detaljen eller luksuriøse fasiliteter. 

Gjør feriedrømmen din til virkelighet med NOVASOL Luxury Collection og utforsk vårt unike utvalg av luksuriøse feriehus og -leiligheter i Italia.

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Gjør feriedrømmen din til virkelighet med NOVASOL Luxury Collection

Når du velger NOVASOL Luxury Collection får du tilgang til et nøye utvalgt kolleksjon av unike feriehus som oppfyller ett eller flere av følgende kriterier:  

  • Stilrent interiør med sans for detaljen

  • God plass og høy komfort

  • En eksklusiv og unik opplevelse

Utforsk NOVASOL Luxury Collection i Italia

Listen over fantastiske destinasjoner i Italia er like lang som landet selv, og det gjør det ikke akkurat lettere å velge hvor du skal dra. Men det er her vi kan hjelpe deg! Vi har nemlig valgt ut tre italienske regioner som vi selv drømmer om å besøke og som vil gjøre den luksuriøse ferien din enda mer uforglemmelig.  

Kjenn på mystikken i sør på eventyrlige Sicilia, hvor autentiske opplevelser står i kø i et slående vakkert landskap. På søsterøya Sardinia er du garantert lutter ferieidyll med et like spektakulært landskap og krystallklart vann fra Tyrrenhavet. Og hvis du drømmer om en ferie høyt oppe i fjellene, kan du i stedet besøke Trentino-Alto Adige, som vil overraske deg med sine vakre fjelltopper, grønne daler og karakteristiske hus av tre og stein, uansett sesong.

Luksusferie i Italia

Det finnes uforglemmelige opplevelser i hvert et hjørne av Italia. Kulturelle metropoler, idylliske byer, krystallklart vann, myke sandstrender og særegne landskaper setter rammene for en fantastisk ferie. Og da har vi ikke engang nevnt maten!

Utforsk NOVASOL Luxury Collection i Italia og finn drømmeferien din blant hundrevis av unike ferieboliger. Vi garanterer en uforglemmelig ferie i Italia.