Feriehus til grupper i Norge

En gruppereise kan være så mangt. Det kan være storfamilien som skal samles og feire et jubileum, vennegjengen på skiferie i fjellheimen eller kanskje arbeidsplassen som vil kombinere det faglige med det  sosiale i en av våre store ferieboliger. Uansett hvem du vil reise sammen med,  kan vi hjelpe deg. Vi har store hytter flere steder i Norge, enten  det er fjellet, kysten eller noe midt imellom  som frister.

Velger du et av NOVASOLs store feriehus er grunnlaget lagt for et vellykket opphold for hele reisefølget. Vårt langstrakte land er fullt av kontraster. Fjord og fjell, hav og hei, dype skoger og trange daler. Våre feriehus finner du spredt over hele landet. De siste årene har antall store feriehus økt jevnt og trutt, og våre lokale medarbeidere er stadig på jakt etter flere. Nettopp for å gi deg som gjest , uansett hva som er hensikten med oppholdet, flere gode alternativer å velge mellom.

Lei en stor hytte eller feriehus til din neste ferie i Norge

Store feriehus til grupper i Norge

Loading...

Fordeler med store feriehus

Å legge gruppereisen til en av NOVASOLs store ferieboliger har mange fordeler. Samtidig som du tilbringer tid sammen med andre, har du muligheten til å trekke deg tilbake og finne tid for deg selv. Feriehusferie er synonymt med frihet, for her trenger dere ikke å holde dere til et stramt tidsskjema.Timeplanen styrer du selv, og dagene legger du opp akkurat slik du selv ønsker det. Og hvorfor ikke forlenge oppholdet med noen dager? Bare bli litt lenger, finne roen og koble helt av?

Gruppeferie i fjellet

Det stemmer kanskje ikke at nordmenn er født med ski på beina, men vinterfjellet virker uansett som en magnet på mange. Prøv en av våre store hytter neste gang venneflokken skal til fjells for å stå på ski. Opplevelsen blir annerledes enn når dere tar inn på hotell, for i et feriehus er du din egen herre. Legg bort klokken og ta ting på sparket. Når kvelden kommer samles dere til hyggelig lag rundt det store spisebord eller foran den sprakende peisen. Du finner våre hytter flere steder i Fjell-Norge, også på de mest kjente skistedene.

Familieferie på Sørlandet

Ta med deg hele storfamilien på sørlandsferie. Flere av våre feriehus på Sørlandet har egen strandlinje, og etter et felles morgenbad smaker frokosten ekstra godt. Dagen legger dere opp som dere selv vil, og mange ganger er det ikke nødvendig å planlegge noe i det hele tatt. Noen vil kanskje prøve fiskelykken, mens andre velger bading, lek og moro. De fleste store feriehusene ved kysten er utstyrt med grill, og hva er vel bedre enn selvfanget fisk på grillen og noe godt i glasset, akkompagnert av bølgeskvulp og dovne måkeskrik? Velg et av våre hytter i Norge neste gang storfamilien skal på tur sammen.

Firmatur med en NOVASOL hytte

Stadig flere bedriftsledere oppdager fordelene ved å legge personalsamlinger til en stor og koselig hytte. Tidsrammene setter dere selv, og felles tilberedelse av måltider styrker lagfølelsen. Forstyrrende elementer som ofte finnes ved moderne konferansesentra finnes ikke, og det er ingen åpnings- og stengetid å ta hensyn til. Når den faglige delen av dagen over, beveger dere dere automatisk over i den sosiale delen av oppholdet. Rundt langbordet i et feriehus fra NOVASOL blir atmosfæren annerledes og mer uformell enn i en hotellrestaurant. Hvorfor ikke tenke litt utradisjonelt og legge neste personalsamling til et av våre feriehus i Norge!