Djurs Sommerland - Nordens største sommerland!

Lei et feriehus i Danmark med NOVASOL og spar opptil 20% på billetter til Djurs Sommerland - Nordens største sommerland. I Djurs Sommerland er det bare morsommere for alle. Se frem til 9 fantastiske temaland, Danmarks største berg - og dalbaner, det enorme badelandet og over 60 attraksjoner for både små og store barn.

Oppdag hvorfor Djurs Sommerland har blitt kåret til "Europas beste familiepark 2019" og "Årets forlystelsespark i Danmark 2020."

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Trykk for å aktivere kortet

Lei feriehus og få rabatt på billetter til Djurs Sommerland

Når du bestiller feriehus i Danmark gjennom NOVASOL, får du rabatt på billettene til Djurs Sommerland. I Nordens största sommerland er det opplevelser nok til flere dager. 

Tilbudet gjelder mellom: 30.april – 24.oktober 2021. Se åpningstider på www.djurssommerland.dk

  • Dagsbillett – spar 20%
  • Todagersbillett – spar 15% og besøk parken to ganger innenfor en sjudagers periode.

Slik kjøper du billetter

Du kan kjøpe billetter ved alle NOVASOLs lokale servicekontor i Danmark. Billettene kan kjøpes når du henter nøkkelen til feriehuset eller ved et senere tidspunkt. Det er ikke mulig å få rabatten direkte hos Djurs Sommerland.

  • Billettene må kjøpes ved et av våre servicekontor i Danmark.
  • Billettene kan bare benyttes i perioden du bor i et av våre feriehus i Danmark. 
  • Todagersbilletten er personlig. Todagersbilletten spares og skannes igjen ved besøk nummer to, som må skje senest seks dager etter første besøk. 
  • Tilbudet kan ikke kombineres med andre rabatter. 

COVID-19 Informasjon 

Før ditt besøk i Djurs Sommerland, anbefaler vi at du leser Djurs Sommerlands COVID-19 informasjon

Det er mulig å benytte alle attraksjoner, men det vil forekomme visse restriksjoner i.f.t. antall personer som kan benytte seg av attraksjonene samtidig. Dette etter gjeldende retningslinjer fra myndighetene.

Djurs Sommerland – Europas Beste Familiepark 2019

Morsommere for alle i Djurs Sommerland 

I Djurs Sommerland er det fart, lek og moro for hele familien. Se frem til Danmarks største lysbilder og over 60 morsomme turer for både små og store barn. Oppdag hvorfor Djurs Sommerland har blitt kåret til "Europas beste familiepark 2019" og "Årets fornøyelsespark i Danmark 2020".

Husk at du har fri tilgang til alle parkens turer når inngangsbilletten er betalt.

Djurs Sommerland - Piratfisken

Bondegårdsland - for barn og lekeglade voksn

I det store Bondegårdsland venter gøy og leker for hele familien. Opplev for eksempel det frie fallet fra vanntårnene, eller fly avgårde i berg- og dalbanen i en sky av hønsefjær. Hva med en tur i et roterende fjøs? Prøv også den nye attraksjon, Grisebasserne: En fin hoppetur, der selv de minste kan være med. Gled deg til 11 forskjellige fornøyelser som alle kan være med på.

Djurs Sommerland - Frøerne

Tigeren - Danmarks største Gyro Swing

Er I klar til en oplevelse, der bider sig fast? Tigeren i Wild Asia er Danmarks største Gyro Swing. Med en topfart på 100 km/t og en højde på 45 meter, tager Tigeren jer med på en fantastisk flyvetur, I aldrig glemmer. I Wild Asia er der også garanti for sjove oplevelser for de fartglade små, når speederen trykkes i bund i Jungle Rally og Safaribussen. 

Djurs Sommerland Nyhed 2019

Mærk suset i Danmarks største rutschebaner

I DrageKongen – Europas hurtigste og længste Family Suspended Coaster – får I sug i maven, når I pludselig dykker med 85 km/t fra 30 meters højde med benene frit svævende i luften. Mærk suset i Juvelen, når I bliver skudt af sted to gange med op til 85 km/t i Danmarks længste rutschebane. Vilde vovehalse må heller ikke snyde sig selv for Piraten, der med sin højde på 32 meter og topfart på hele 90 km/t er kåret til én af verdens bedste rutschebaner.

Djurs Sommerland - Juvelen

Kæmpe Vandland og over 60 forlystelser

Med over 60 forlystelser flyver timerne af sted. Og glem endelig ikke det kæmpestore Vandland, hvor I kan nyde solskinnet ved vandkanten eller få fuld fart på i de mange vandrutschebaner. Vandland åbner d. 5. juni 2021.

Oplev også Magisk Halloween i efterårsferien med 30.000 græskar, to Halloween Haunted Houses og (u)hyggelige oplevelser for hele familien.

Velkommen i Djurs Sommerland - Nordens største sommerland

| Administrator
(Publisert første gang: )