Rabatt på billetter til Djurs Sommerland

Lei feriehus gjennom NOVASOL og spar opptil 20% på billettene til Djurs Sommerland – Nordens største sommerland. Opplev Danmarks største rutsjebaner, det Kæmpestore Vandland og over 60 morsomme attraksjoner for hele familien. 

Trykk for å aktivere kortet

Lei feriehus og få rabatt på billetter til Djurs Sommerland

Når du bestiller feriehus i Danmark gjennom NOVASOL, får du rabatt på billettene til Djurs Sommerland. I Nordens største sommerland er det opplevelser nok til flere dager. 

Tilbudet gjelder mellom: 4.mai – 20.oktober 2019. Se åpningstider på www.djurssommerland.dk

  • Dagsbillett – spar 20%
  • Todagersbillett – spar 15% og besøk parken to ganger innenfor en sjudagers periode.

Slik kjøper du billetter

Du kan kjøpe billetter ved alle NOVASOLs lokale servicekontor i Danmark. Billettene kan kjøpes når du henter nøkkelen til feriehuset eller ved et senere tidspunkt. Det er ikke mulig å få rabatten direkte hos Djurs Sommerland.

  • Billettene må kjøpes ved et av våre servicekontor i Danmark.
  • Billettene kan bare benyttes i perioden du bor i et av våre feriehus i Danmark. 
  • Todagersbilletten er personlig. Todagersbilletten spares og skannes igjen ved besøk nummer to, som må skje senest seks dager etter første besøk. 
  • Tilbudet kan ikke kombineres med andre rabatter. 

Djurs Sommerland – Nordens største sommerland 

Er du klar for fart, lek og moro for hele familien? Da kan du glede deg til ni temaland, Danmarks største rutsjebaner, det kæmpestore Vandland og over 60 andre attraksjoner for både små og store barn. Kom og opplev hvorfor Djurs Sommerland er kåret til Nordens beste sommerland fire år på rad. 

Kjempenyhet 2019:

Tigeren - Danmarks største Gyro Swing 

Er du klar for en opplevelse som virkelig setter spor? Tigeren i Wild Asia er den høyeste og raskeste attraksjonen i Djurs Sommerlands historie. Med en toppfart på 100 km/t, en svinghøyde på 45 meter og 100% fritt utsyn, krever Tigeren massevis av mot. Til gjengjeld får du en fantastisk opplevelse, som du garantert aldri glemmer. Hvem i reisefølget tør å prøve først? I Wild Asia er det også mange muligheter for fartsglade smårollinger, som kan glede seg til rutsjebane, Jungle Rally, og familiekarusellen, Safaribussen. 

Bondegårdsland – for barn og lekeglade voksne

I den store Bondegårdsland venter underholdning for hele familien. Opplev frifallet fra vanntårnene eller fly av sted i rutsjebanen i en sky av hønsefjær. Hva med en tur i det roterende fjøset? Eller kanskje en hoppetur på de gale froskene? Gled deg til 10 spennende attraksjoner, der alle kan være med. 

Spennende attraksjoner i Djurs Sommerland

Kjenn suset i Danmarks største rutsjebaner

I den nye DrageKongen er du garantert sug i magen der du fyker nedover i 85 km/t fra 30 meters høyde. Opplev et adrenalinrush i verdensklasse når du blir skutt av sted i opptil 85 km/t i Danmarks lengste rutsjebane, Juvelen. Mer moro venter i Piraten, der du suser av sted i 32 meters høyde, i 90 km/t. 

DrageKongen Djurs Sommerland

Kæmpe Vandland og 60 andre attraksjoner

I Nordens største sommerland flyr timene av sted. Ikke glem kjempestore Vandland, der du kan nyte solen ved vannkanten eller få opp pulsen i de mange vannskliene. Opplev også Magisk Halloween i høstferien med 25.000 gresskar, to Halloween Haunted Houses og (u)hyggelige opplevelser for hele familien.

Husk, du har fri adgang til alle parkens attraksjoner når entréen er betalt. Bestill din neste ferie i Østjylland i dag og legg turen innom Djurs Sommerland. 

Besøk det store Vandland og andre attraksjoner i Djurs Sommerland