Disse kundefordelene får du hos NOVASOL!

Sammen med våre samarbeidspartnere tilbyr vi våre gjester en rekke kundefordeler på attraksjoner, museer, transport og opplevelser. Leier du en feriebolig hos NOVASOL kan du oppnå gode fordeler, med rabatt på inngangsbilletter til ulike fornøyelsesparker og tilbud på leiebil.

Trykk for å aktivere kortet

Leier du et NOVASOL feriehus eller ferieleilighet i Europa, får du gunstige priser og tilbud på en rekke aktiviteter, attraksjoner, museer og fornøyelsesparker. Når du bestiller din neste ferie hos oss, kan du samtidig benytte deg av disse unike tilbudene, og planlegge feriens aktiviteter allerede nå. Vi jobber kontinuerlig med å utvide vårt tilbud av kundefordeler, slik at vi har et utvalg som treffer våre kunders ulike ferieønsker.

ferie i Danmark kan du benytte deg av gode tilbud ved flere av Skandinavias mest populære og familievennlige attraksjoner, som LEGOLAND, BonBon-Land og Djurs Sommerland. Ønsker du å ta ferge til feriehuset i Danmark, eller andre steder i Europa, har du som kunde hos NOVASOL fordeler ved flere fergeselskaper. 

Benytt deg av våre gode fordeler på din neste norgesferie. Vi kan blant annet tilby rabatt på inngangsbilletten til attraksjoner som Borgund Stavkirke, Geilo Sommerpark og Kongeparken. 

NOVASOL kundefordeler i Europa

Hvordan oppnår jeg rabatt? 

Våre kundefordeler kan oppnås på ulike måter. Ved mange attraksjoner derimot holder det å fremvise leiebeviset fra NOVASOL ved inngangen, for å oppnå rabatt eller annen fordel. Det er viktig at du undersøker på forhånd hvordan du oppnår rabatt ved attraksjoner du vil besøke på ferien. 

Bestiller du ferieboligen i Europa hos NOVASOL, får du tilgang på en rekke gode tilbud: 

| Administrator
(Publisert første gang: )