Kundefordeler og rabatter med NOVASOL

Lei ei hytte eller feriehus i Norge eller Europa, og få rabatt på en lang rekke populære attraksjoner, severdigheter, servicer og mye mer. Les mer om NOVASOLs rabatter og kundefordeler her og se hvordan du kan få enda mer ferie for pengene dine.

Sånn fungerer NOVASOLs kundefordeler

Omtrent 24 timer etter at du har booket hytta eller feriehuset ditt, kan du finne kundefordelene og rabattordningene som er aktuelle for ferien på din personlige MyBooking-side. Her kan du også se hvilke vilkår og betingelser som gjelder for de enkelte kundefordelene og hvordan du kan oppnå dem.

Det er viktig at du på forhånd undersøker de gjeldende betingelsene og eventuelle krav for de enkelte kundefordelene, da de kan variere. Du kan se de universelle kundefordelene her eller gå videre til å lese mer om kundefordelene i Norge, Danmark og Kroatia.

 

Er du i tvil om hvilke kundefordeler som gjelder for bookingen din? Ingen problemer - vi skal nok minne deg om alle de relevante rabattene og gode tilbudene på den personlige MyBooking-siden din, som du får tilgang til så snart du har booket ferien. Den kan du finne mye mer inspirasjon til her.

Avis

Rabatt på bilutleie i hele Europa

Når du drar på ferie med NOVASOL, får du 15% rabatt på bilutleie hos Avis i hele Europa. For å aktivere rabatten din, skal du bruke lenken og rabattkoden som du finner på den personlige MyBooking-siden din.

Ta ferga på ferie

Rabatt på utvalgte fergeruter

Selve reisa er halve opplevelsen, så hvorfor ikke gjøre det litt mer moro? Sammen med NOVASOL får du 10% rabatt på utvalgte fergeruter med DFDS i Skandinavia. Rabatten skal aktiveres via lenken som du finner på den personlige MyBooking-siden din, og gjelder på følgende ruter:


DFDS
København - Oslo (T/R)
Frederikshavn - Oslo (T/R)

| Forfatter

Se våre ferieboliger i Europa