Få rabatt til LEGOLAND® med NOVASOL

Slipp fantasien løs og opplev en verden full av fargerike figurer, klossete eventyr og ville, vidunderlige forlystelser. Leier du et av NOVASOLs mange feriehus i Danmark, kan du få en (1) billett til LEGOLAND® i Billund gratis. Les mer om vår rabatt til LEGOLAND® og finn inspirasjon til den neste danmarksferien din her.

Besøk LEGOLAND® med NOVASOL

Sånn får du din gratis* billett til LEGOLAND®

Senest 24 timer etter at du har booket et feriehus i Danmark nær LEGOLAND®, får du adgang til den personlige MyBooking-siden din. Her kan du se alle kundefordelene og rabattene dine, og også din 2for1-billett til LEGOLAND®.

For å aktivere 2for1-billetten skal du gå inn på lenken på den personlige MyBooking-siden din og kjøpe en vanlig billett til full pris. Når du har gjort det, vil du i tillegg motta en gratis billett til LEGOLAND® gjeldende for 1 person (uansett alder). Barn under 3 år er gratis.

75 millioner klosser og 50 morsomme forlystelser

Med din rabatt til LEGOLAND® kan du fordype deg i LEGO® MOVIE™ World, bygge din egen båt og se om den kan stå distansen på LEGOREDO® River & Polar Boats, bruke fantastien og oppfinne dine helt egne sjøuhyrer og havmonstre på bunnen av The Great LEGO® Reef og gjøre dem til virkelighet sammen med erfarne LEGO®-byggere i LEGO® Gallery.

LEGOLAND® er fylt med opplevelser for store og små. Fra Miniland og de klossete miniatyrversjonene av ikoniske bygninger og eksotiske hovedstader, til de mange forskjellige temalandene som er proppet med mer enn 50 morsomme, spennende og kule LEGO®-inspirerte forlystelser. Lei et feriehus i Danmark nær LEGOLAND® med oss og slipp fantasien løs!

Vilkår og betingelser*

2for1-tilbuder gjelder for NOVASOL-gjester med en gyldig booking. 2for1 kampanjebiletter gjelder for ét besøk for opptil to personer i perioden fra 2. april - 30. oktober 2023 og kan ikke kombineres med andre billetter, rabatter eller sesongkort. Kampanjebillettene kan ikke innløses til kontanter, byttes til andre billettyper eller videreselges.Kampanjebillettene SKAL kjøpes via den personlige MyBooking-siden din og er kun gyldige for den pågjeldende dagen.

THE LEGO® MOVIE 2™ © & ™ Warner Bros. Entertainment Inc., & The LEGO Group. LEGO, the LEGO logo, the Minifigure and the Brick and Knob configurations are trademarks and/or copyrights of the LEGO Group. © 2021 The LEGO Group. All Rights Reserved.