14 dagers gratis avbestilling

La drømmeferien din bli til virkelighet – book feriebolig uten bekymringer!

Med 14 dagers gratis avbestilling kan du planlegge den neste ferien din med lave skuldre. Må du endre planene dine, kan du ombooke eller avbestille hele ferien kvitt og fritt inntil 14 dager før ankomst.

Tilbudet gjelder på et stort utvalg av feriehusene våre i de solrike landene ved Middelhavet, pittoreske Skandinavia, og koselige Tyskland og Nederland. Les mer om tilbudet og få inspirasjon til den neste ferien din under.

Sammen med NOVASOL får du gratis afbestilling indtil 14 dage før ankomst på tusindvis af sommerhuse og ferieboliger i hele Europa. Book nemt og trygt på NOVASOL.dk

14 dagers gratis avbestilling på en rekke feriehus

Utnytt dette unike tilbudet som varer fram til 23. juni 2024! Når du bestiller et feriehus med ankomst frem til den 7. juli 2024, har du muligheten til å avbestille eller endre reisen din kostnadsfritt opptil 14 dager før ankomst. Tilbudet gjelder på et stort utvalg av ferieboliger i Skandinavia, Sør-Europa, Tyskland og Nederland. Hold utkikk etter ferieboliger merket med banneret "14 dagers gratis avbestilling".

  • Tilbudet er gyldig for utvalgte ferieboliger merket med banneret "14 dagers gratis avbestilling" på tidspunktet for bestillingen.

  • Gjelder for bestillinger gjennomført senest den 23. juni 2024, og med ankomstdato senest den 7. juli 2024.

  • Avbestillinger som gjøres i henhold til dette spesialtilbudet skal gjennomføres via din personlige MyBooking-side.

  • For bestillinger som gjøres etter den 23. juni 2024 gjelder våre generelle leiebetingelser og vilkår.

  • Avbestillinger som gjennomføres senere enn 14 dager innen ankomst vil bli håndtert i henhold til våre generelle leiebetingelser og vilkår.

9 drømmedestinasjoner venter på deg

Utforsk destinasjonene og feriehusene som er del av tilbudet 14 dagers gratis avbestilling:

1. Danmark - et lite land med store opplevelser

Danmark er kanskje et lite land i areal, men svømmer over av storslåtte og eventyrlige opplevelser. Fra Skagen til Gedser og Blåvand til Bornholm finner dere vakre sandstrender, småbyer med særpreg, værbitt landskap, moderne byer fulle av historie og kultur, og mye, mye mer.

2. Storslåtte naturopplevelser og byliv i Norge

Hvorfor reise langt bort når vårt eget hjemland er spekket med storslåtte naturopplevelser? Her kan du tilbringe late dager på varme svaberg utenfor Kristiansand i sør eller se nordlyset danse over nattehimmelen i Lofoten i nord. Du kan begi deg ut på vakre fjellturer på Sunnmøre i vest eller stå på ski i puddersnø i Trysil i øst.

3. Sol, sangria og tapas i Spania

Spania er et av våre mest populære reisemål – og vi kan godt forstå hvorfor! Her får du en ferie fylt med sol, bading og spennende eventyr. Surf på Atlanderhavets bølger i Galicia, kombiner storbyliv med badeferie på Mallorca, eller ta turen til Catalonia hvor du kan meske deg i tapas og sangria.

Finn den perfekte ferieboligen for deg og reisefølget ditt i Spania med fleksibel avbestilling her, og fyll ferien med alt hva ditt hjerte begjærer.

4. Krystallklart hav og historiske byer i Kroatia

Kroatia er det perfekte reisemålet for deg som elsker sol, strand og krystallklart vann. Men det solrike landet ved Adriaterhavet byr på mer enn bare det. Her kan du kombinere de avslappende dagene med å gå på oppdagelse i fascinerende historiske byer, spise god mat og og få spennende opplevelser i storslåtte omgivelser.

5. Et skjønt, svensk avbrekk

Mer enn halvparten av Sverige er dekket av skog og utgjør er det perfekte utgangspunktet for et avbrekk fra hverdagen. Spesielt i Småland kan du finne roen i djupe, grønne skoger, legge på svøm i glitrende innsjøer og bare nyte stillheten. Dra til vestkysten og hopp i vannet fra solvarme svaberg. Hvis du foretrekker øy-livet, må du ikke gå glipp av Gotland, hvor du kan oppleve unike naturfenomener.

6. Finn roen og lær kunsten å gjøre ingenting i Italia

Oppdag det herlige ved å gjøre ingenting, eller "il dolce far niente", i en av ferieboligene våre i Italia. Lev i nuet og nyt øyeblikket! Book et feriehus eller en ferieleilighet i Italia og opplev Toscanas grønne åser, sjarmerende fiskerlandsbyer på Amalfikysten eller vakre strender på Sicilia – og få ferieminner du vil verdsette for alltid!

7. Idylliske vingårder og moules frites i Frankrike

Med sine sjarmerende småbyer, vidunderlige vingårder, bølgende landskap og den glitrende Cote d'Azur, er en ferie til Frankrike et sikkert valg for alle ferietyper. Book en ferieleilighet eller et feriehus med basseng, terrasse eller med en stor hage på landet, og nyt en herlig ferie i Frankrike!

8. Skap nye ferieminner i Tyskland

Tyskland er et land som inspirerer. Du kan oppleve dets mangfoldige omgivelser, kultur og kulinariske retter fra et feriehus eller en ferielielighet ved populære feriedestinasjoner som Østersjøkysten, Nordsjøkysten, fjellområdet Harz og Bayern. Hvis du ser etter overnatting på en førsteklasses lokasjon, med ekstra fasiliteter som treningssenter eller lekeområde for barna, vil en av feriehusparkene våre i Tyskland være perfekt for deg og familien din.

9. Lekre delikatesser og sjarmerende kanaler i Nederland

Nederland imponerer med fine historiske byer, en sjarmerende kultur og deilige oster, som du kan oppleve på den neste ferien din i et feriehus. Det uendelig flate landskapet og nærheten til vann – enten det er Nordsjøen, IJsselmeer eller den fine kanalen ved siden av – gjør underverker for kropp og sjel!