All Inclusive ferieboliger i Europa

Med vårt all inclusive-konsept er det mye du slipper å tenke på, for i disse ferieboligene er ytelser og forbrukskostnader som sengetøy, håndklær rengjøring og strøm inkludert. Det betyr at du kan bruke mer tid på det du aller helst vil på ferie - nemlig å slappe fullstendig av! 


 

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Trykk for å aktivere kortet

Hva er inkludert i våre all inclusive-feriehus og leiligheter?

  • Sengetøy og håndklær er inkludert i prisen.
  • Sluttrengjøring er inkludert i leiebeløpet.
  • Forbrukskostnader som elektrisitet, vann og evt. annet, er inkludert.

Hvor kan jeg bestille feriebolig med all inclusive-konsept hos NOVASOL?

Alle våre feriehus og ferieleiligheter i Kroatia er all inclusive, noe våre gjester setter stor pris på. Nå har vi i tillegg utvidet vårt all inclusive-konsept til flere land - nemlig Albania, Hellas, Montenegro og Slovenia!

Lei all inclusive feriehus i Kroatia

All inclusive i Hellas

Ferieklassikeren Hellas går aldri av moten! Ikke bare kan du nyte god mat, behagelig temperatur, hyggelige mennesker og vakre strender – her kan du i tillegg lære om helt unike historiske hendelser, steder og personer. 
Hellas har i mange år vært en favoritt blant nordmenn, uansett om du skal på ferie med familien, kjæresten eller venner. I tillegg til  imponerende fastlandsområder, kan Hellas skilte med nærmere 1400 øyer. Søk og bestill et feriehus eller ferieleilighet i Hellas til din neste ferie! 

Se våre ferieboliger i Hellas

All inclusive i Kroatia

Kroatia har for lengst blitt en feriefavoritt hos nordmenn! Landet er velsignet med et øyrike uten sidestykke og dette er kanskje et av Kroatias beste attributter. Her møtes du av en krystallblått vann, bygningsverk fra middelalderen og kroatisk gjestfrihet. Dette er ikke bare destinasjonen for deg som vil slappe av på steinstrendene med en god bok. Det tilbys ulike aktiviteter på vannet, på land og oppe i fjellene. Våre feriehus med «alt inkludert» i Kroatia har lenge vært populært hos våre kunder – benytt anledningen til å slappe helt av på ferie med en av våre ferieboliger som base. 

Se våre ferieboliger i Kroatia

All inclusive i Montenegro

Montenegro er for deg som søker nye og gode ferieopplevelser ved Adriaterhavet. Denne feriedestinasjonen stiger stadig i kurs hos nysgjerrige nordmenn på utkikk etter noe nytt. For deg som har vært på ferie i Kroatia, vil du oppdage at Montenegro er veldig lik sin nabo. Her finner du like vakkert og krystallklart vann, hyggelige mennesker og arkitektur fra middelalderen. Landet har en kyststrekning som går fra Kroatia i nord til den albanske kysten i sør. 
Vi kan tilby ferieboliger i Budva og den omkringliggende riviearaen , som er et av landes aller meste populære byer, og i tillegg den aller eldste bosetningen ved Adriaterhavet! Her kan du nyte sol og bad, besøke gamlebyen Stari Grad og prøve det berømte utelivet. 

Se våre ferieboliger i Montenegro.

Bestill en all inclusive feriebolig i Montenegro

All inclusive i Slovenia

Vil du prøve noe helt nytt neste ferie? Mellom Adriaterhavet og Alpene ligger Slovenia, som for oss nordmenn er en noe ukjent feriedestinasjon. De fleste vet nok ikke at Slovenia faktisk har en nydelig, men liten kystlinje. Siden Slovenia ikke er så stort rekker du å se en hel del på ferie her. Benytt anledningen til å se mest mulig av de vakre fjellandskapene, de gamle borgene og byene. Ikke gå glipp av hovedstaden Ljubljana og bysenteret fra middelalderen. 

Se våre ferieboliger i Slovenia.

| Forfatter
(Publisert første gang: )

Se våre ferieboliger i Europa