Feriehus i Danmark med basseng

Våre feriehus i Danmark med basseng ligger over hele landet – både ved kysten og i innlandet. Våre sommerhus står klare for badeglade feriegjester hele året rundt. Søk og bestill din neste ferie i Danmark i dag og velg et feriehus med eget svømmebasseng. 

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Trykk for å aktivere kortet

Våre ferieboliger med svømmebasseng er svært populære blant gjester. Det er kanskje ikke så rart - her er det garantert plass og privatliv! Unngå overfylte bassengområder eller kampen om solsengene, og velg et privat feriehus til din neste ferie i Danmark.

Ferie med privat svømmebasseng

Det er få ting som er så deilig som å starte dagen med et forfriskende morgenbad, etterfulgt av en kopp kaffe ved vannkanten. Du kan bo med et eget svømmebasseng rett utenfor døren når du leier feriehus hos NOVASOL. Hos oss kan du nemlig velge i et stort utvalg av feriehus i Danmark med  svømmebasseng

Blant våre feriehus finnes det svømmebasseng i ulike størrelser og fasonger. For noen holder det kanskje med et enkelt svømmebasseng, mens andre gjerne vil ha et luksuriøst evighetsbasseng med fantastisk utsikt. Uansett hva du foretrekker, finner du det i vårt store utvalg. 

Feriehus i Danmark med svømmebasseng

Lei feriehus med privat svømmebasseng

Feriehus til alle anledninger

Det er mange ulike anledninger for å leie privat feriebolig. Det kan være du  ønsker å samle hele storfamilien til en ferie der både barn, foreldre og besteforeldre kan kose seg sammen. Flere av våre store feriehus har eget svømmebasseng med oppvarmet vann. Det betyr at absolutt alle kan ta seg en dukkert. Badebassenget stenger aldri, og står alltid til din disposisjon. De voksne kan derfor svømme noen lengder etter barna har lagt seg – uten å få en badeball i hodet. 

Skal du på ferie i Danmark med venner? Kanskje er dette året for å endelig få til den venneturen dere har snakket om så lenge. På sommeren er bassenget et fint samlingspunkt på dagen, mens kvelden brukes til å utforske nærområdet. Mange av ferieboligene har dessuten flotte uteområder, gjerne med grill og behagelige utemøbler.

For deg som reiser alene eller sammen med kjæresten og kanskje ikke trenger så stor plass, kan vi tipse om våre ferieleiligheter med tilgang til svømmebasseng. 

Store ferieboliger med svømmebasseng i Danmark

Lykken er et innendørs svømmebasseng 

Leier du et feriehus med innendørs svømmebasseng blir det alltid badeferie – uansett årstid og vær. På ferie i Danmark utenfor sommersesongen, når det ikke frister med bad i havet, er det ekstra godt med eget svømmebasseng. Normalt ligger temperaturene i innendørsbassengene på mellom 22 – 28 grader. 

Noen av feriehusene har til og med egen sklie, noe spesielt barna vil sette ekstra stor pris på. Det er jo nesten som et helt eget badeland! Flere av sommerhusene har også eget boblebad og badstue. Plutselig har du en egen SPA-avdeling du kan bruke akkurat når du vil. 

Bare fantasien setter grenser for hva familien kan finne på i og ved bassenget! Her er noen tips til morsomme aktiviteter alle vil sette pris på: 

1. Svømmekonkurranse

Er barna svømmedyktige er det morsomt å arrangere en liten svømmekonkurranse. Hvem kan svømme raskest? Bestem hvem som skal konkurrere og hvor mange lengder som skal svømmes. 

2. Leker for hele familien

Hva med en runde "stiv heks"? Dette er en klassiker i svømmehallen, og en populær aktivitet blant barna. Det avhenger selvfølgelig om ferdighetsnivået til de som skal være med. 

3. Ta med strandlekene inn

Ta med strandleker hjemmefra eller kjøp i det lokale supermarkedet. Alt du trenger er en ball og to rackerter, og så er leken i gang. 

Feriehus i Danmark med innendørs svømmebasseng

Feriehus i Danmark med innendørs basseng

Tips til ferie med privat badebasseng 

Når du leier et feriehus er det viktig å ta noen forhåndsregler: 

  • Hold dører og vinduer til bassengområdet lukket.
  • Legg termoteppet over bassenget når det ikke er i bruk.
  • Ikke slå av avfukteren – det vil føre til altfor høy luftfuktighet i bassengrommet.
  • Ha gulvvarmen på en konstant temperatur, og unngå opp- og nedjusteringer.
| Administrator