Feriehusbyer og parker

Et feriehus i en feriehusby er perfekt for dere som reiser med barn, og som ønsker å ha ulike aktiviteter innenfor kort rekkevidde. I en feriehusby får familien sitt eget private feriehus eller ferieleilighet, hvor dere kan nyte feriedagene sammen. Dere har dessuten muligheten til å møte andre feriegjester og barna kan finne nye lekekamerater på lekeplassen eller stranden.

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Trykk for å aktivere kortet

Dersom dere er mange som reiser sammen, kanskje flere familier eller vennepar, kan en feriehusby være noe for dere. Der får dere egen feriebolig, men kan besøke hverandre på kryss og tvers som dere ønsker. Kanskje er dere flere generasjoner som reiser sammen, og det kan være fint å kunne trekke seg tilbake, når en får behov for litt fred og ro.

Lei feriehus i en feriehusby

Fordelene ved et feriehus

Dersom dere velger å la et feriehus danne rammen rundt ferien, så vil stikkordet være; frihet. I motsetning til et hotellopphold trenger dere ikke innrette dere etter faste spisetider eller menyer. Dere skal ikke måtte kjempe om plassene i solen eller bekymre dere for om barnas lek er til sjenanse for andre. Dere bestemmer selv når maten serveres og om det er is til dessert eller ikke. Sleng dere ned i hagemøblene når dere har lyst til det, og ingen vil se rart på dere når dere legger håndklærne på solsengene, mens dere er på utflukt. Med NOVASOLs store utvalg av feriehus i Europa finnes det noe for enhver smak, også i feriehusbyene.

Feriehusbyer i Tyskland

Våre feriebyer og parker passer godt for deg som ønsker en ferie med mange aktivitetsmuligheter. Enten det er kultur, nature eller kulinariske herligheter – la deg inspirere av våre feriebyer når du søker din neste feriehusferie. NOVASOL har et stort antall feriebyer og parker i Tyskland og disse finner du i noen av landets vakreste regioner. Her finner du overnattingsmuligheter som passer alle budsjett.

Feriehusbyer og parker i Nederland

For våre feriehusbyer og parker i Nederland står familievennlighet i fokus. Hver feriehusby har noe spesielt å tilby. Hva feriehusbyene og parkene kan tilby har blitt tydelig utvidet de siste årene. Nå finner du for eksempel restauranter, basseng og innendørs lekeplasser i mange av våre feriehusbyer. NOVASOLs feriebyer ligger ofte svært nære vannet og med flotte sykkelruter rett i nærheten.

feriehusby i Nederland

Feriehusbyer og parker i Belgia

Utforsk Belgia fra en feriehusby! Opplev den vakre naturen og slapp av i komfortable, nybygde Sunclass Sonnevijver Vijverdorp. Denne ferieparken ligger på grensen til nasjonalparken Hoge Kempen. For deg som er interessert i motorsport, ligger Domain de Chodes bungalowpark bare åtte kilometer fra racingbanen Francorchamps.

Feriehusbyer og parker i Luxemburg

NOVASOL tilbyr overnatting i komfortable feriehusbyer i Luxemburg. I en feriehusby i Luxemburg befinner du deg ikke langt unna Belgia, Frankrike og Tyskland. Luxemburg er en flott destinasjon for deg som ønsker å oppleve ulike lang og kulturer i en og samme ferie.

| Forfatter
(Publisert første gang: )

Se våre ferieboliger i Europa