Finn feriebolig til høstferien

Ser du etter feriehus, hytte eller ferieleilighet til årets høstferie med familien? Bestiller du feriehus til høstferien hos NOVASOL i dag, kan du spare opp til 40% i høstferien, sammenlignet med høysesongens priser. Hos NOVASOL finner du ferieboliger i Danmark og 27 andre europeiske land. Har du forelsket deg i én bestemt feriebolig? Bestill i dag og få drømmeboligen til en god pris. Finn inspirasjon, tips og mer informasjon om våre feriehus og ferieleiligheter til høstferien nedenfor. 

Trykk for å aktivere kortet

Hvor skal du reise på høstferie i år?

Tilbring høstferien med familien tett på havet eller omgitt av vakker natur i et av våre feriehus i Danmark. Her venter spennende ferieopplevelser venter hele familien! Eller drømmer du deg vekk fra høstens grå og regntunge dager? Middelhavet lokker med sol og varme, sangria på rivieraen og lange dager ved bassenget. Høsten er også en god anledning til å ta med venner eller kjæresten på storbyferie. NOVASOL formidler ferieboliger i mange flotte europeiske byer. Fyll høstferien med kultur, historiske severdigheter, vakker arkitektur og gode shoppingmuligheter. 

Mange av våre feriehus og ferieleiligheter i Europa har fleksible kalendere, som gjør at du kan bestille kortere opphold. Det er mulig å spare opp til 40% på ferien sammenlignet med prisene i høysesong. Det betyr at du kan leie store feriehus ved populære destinasjoner langt billigere enn du kan på sommeren. Våre gode priser for høstferien gjelder i hele Europa, og du kan finne rimelige ferieboliger i høstferien. Det gjelder å være rask - våre beste ferieboliger til høstferien går raskt unna!

Lei feriehus i Danmark i høstferien

Danmark er favoritten som passer til alle årets ferier. Det er ikke bare på sommeren det er deilig å være norsk i Danmark. Leier du et feriehus i Danmark til høstferien kan du se frem til fantastiske feriedager. Her er høsten vakker, og du kan bo med fargerik bøkeskog og brusende hav rett utenfor døren. Denne årstiden er perfekt for lange turer i skog og mark, ravjakt på stranden og varm kakao foran peisen. I Danmark er ikke avstandene store og du kan fint oppleve både by og natur i løpet av ferien. Rundt feriehusområdene ligger det dessuten mange koselige småbyer, der du kan få et innblikk i den danske livsstilen. 

Se feriehus i Danmark

Lei feriehus i Danmark til høstferien

Lei hytte i Norge i høstferien

Ser du etter en hytte i Norge til høstferien? Våre hytter i Norge finner du tett på skog og mark, majestetiske fjellområder, spennende byer og idyllisk kystlandskap. Uansett hvor og hvordan du ønsker å tilbringe høstferien, finner du gode alternativer hos NOVASOL. Høsten i Norge er et eldorado for deg som er liker turer i fantastisk norsk natur. Når naturen har tatt på seg sin gylne drakt, temperaturene er fine og luften er krystallklar, er det lite som overgår en ferie i Norge. For deg som skal på høstferie med barn er en hytte i Norge midt i blinken. Ta med barna ut på bær – eller sopplukking i skog og mark, lette fjellturer og fine fisketurer. På mørke høstkvelder kan familien samles rundt et slag Yatzy med hver sin kopp kakao. 

Se hytter i Norge

Lei en hytte i Norge i høstferien

Finn feriehus i Spania i høstferien

Frister det med sol og bad i barnas høstferie? Da kan våre ferieleiligheter og feriehus i Spania være for deg. Velg mellom kjente feriedestinasjoner som Costa Blanca, Mallorca, Costa del Sol og Kanariøyene, eller prøv noe helt nytt. Spania er midt i blinken for deg som skal på høstferie med barn!

Ønsker du en kombinasjon av by og strand, kan du leie feriehus i Costa Barcelona. Kystlinjen strekker seg over 100 kilometer og kan friste med døsige fiskelandsbyer, strender, severdigheter og aktiviteter for små og store. I tillegg kan du enkelt legge inn turer til Barcelona, der du kan fylle dagen med verdenskjente attraksjoner, arkitektur, god mat og shopping. 

Se feriehus i Spania

Lei feriehus i Spania i høstferien

Finn feriebolig i Europa til høstferien

Har du kun noen få fridager til rådighet? Høsten er perfekt for en storbyferie i Europa. NOVASOL formidler ferieboliger i byer som Roma, Praha, Venezia og Firenze. Fyll feriedagene med en blanding av kultur, historie, shopping og god mat. Uansett om du reiser med familie, venner eller kjæreste vil en privat ferieleilighet legge til rette for gode opplevelser. Mange av våre ferieboliger har valgfri ankomst og fleksibilitet rundt lengde på oppholdet. 

| Forfatter
(Publisert første gang: )