Lei hytte i høstferien

Med høsten følger gyllent løv, den lave sola og frisk og klar luft. Da er det hyggelig å nyte en sen middag med levende lys, å trekke på seg en varm genser og kose seg med en god bok foran peisen – kanskje etter en lang tur ute i flott natur.   

Lei et feriehus eller ei hytte i høstferien og få den perfekte settingen for avbrekket ditt, enten du drømmer om høstkos hjemme eller en siste smak av sol og varme i sør. Her er våre reisetips til høstferien.

Hvor skal du reise i høstferien?

Liker du å holde høstferie på hjemmebane eller drømmer du om et siste streif av sommer i sør? Få inspirasjon til høstferien din hos NOVASOL.

Norge – fargerik høstferie på hjemmebane

Lei hytte i på hjemmebane i høstferien

Det er få ting som er så vakkert som å se fjell og vidder ikle seg de gylne høstfargene sine og lufta gjøre alt rundt deg krystallklart. Leier du ei hytte i Norge til høstferien, kan du se og oppleve den fargerike høsten helt tett på. Ta lange turer i fjellet og sank sopp og bær på Hardangervidda, reis til Lofoten og få første glimt av nordlyset og kanskje også se en hval eller to på hvalsafari. Eller ta turen til våre sjarmerende byer, som Bergen, Stavanger eller Kristiansand, og få nye kunst- og kulturopplevelser.

Dra på reise i høstferien og opplev det mangfoldige Europa

Tilbring høstferien i varmere strøk i år

Kunne du tenke deg å tilbringe høstferien i sol og varme? Eller vil du bestige nye, ukjente fjelltopper, utforske en ny kultur eller prøve nye spennende aktiviteter? NOVASOL har feriehus, leiligheter, hytter og husbåter over hele Europa.

Det finnes noe for alle – enten du vil tilbringe høstferien ute i naturen, dra på sightseeing i nye byer eller surfe ved solfylte strender. Opplev Europas toppdestinasjoner nå når turistsesongen er over. Se igjennom utvalget vårt og finn det perfekte stedet til høstferien din.

Populære feriehus og hytter i høstferien

Finn feriehus eller hytte til høstferien som innbyr til avslapning og kvalitetstid

Etter en lang dag ute i naturen, på sightseeing eller på stranda, er det godt å komme hjem og kunne slappe helt av. Og følelsen av å være hjemme får du når du leier et feriehus eller en hytte hos oss.

Mange av feriehusene våre har sauna, peis, boblebad, og til og med innendørs svømmebasseng, som setter den helt riktige stemningen for innekos på sene høstkvelder.

Kos deg på en ferie med familien i høst, hvor avslapning og kvalitetstid står i høysetet.

Våre beste tips til høstferien

Gjør feriehuset eller hytten du leier i høstferien til det beste utgangspunktet for nye opplevelser:

  • Har du lyst til å være aktiv i høstferien og gå turer i fjell og mark, er det fargerike fjellområdet Harz i Tyskland kanskje noe for deg! Dolomittene i den italienske delen av Syd-Tyrol er en annen populær destinasjon for en opplevelsesrik høstferie. Finn det perfekte feriehuset eller hytta på fjellet til høstferien din.
  • September og oktober er ofte velsignet med mildt vær lenger sør i Europa. Og det er perfekt for sykkelturer i for eksempel Danmark eller Nederland. Lei et ferie- eller sommerhus som lar deg oppleve noen av Europas flotteste sykkelruter.
  • Høsten er perfekt for en storbyferie. Lei en ferieleilighet i en av Europas store metropoler: se fantastiske severdigheter og få nye matopplevelser.   
Her er våre tips til høstferien

Høstferie med dine kjære

Hvem vil du tilbringe den neste ferien din med denne høsten?

Enten det er partneren din, barna, hunden eller nære venner, kan du finne den perfekte basen for høstens avbrekk hos NOVASOL:

Tilbring høstferien med dine nærmeste

Høstferie med hund

Ville hunden din elske å base rundt i store hauger av løv, løpe gjennom fargerike skoger eller grave hull på en av Europas hundestrender? Din pelskledde venn er mer enn velkommen i mange av ferieboligene våre.

Book et husdyrvennlig feriehus

Høstferie med barn

Har du lyst til å ta med deg barna på en reise i høstferien? Hva med en avslappende ferie på en av Europas vakreste destinasjoner? Lei et av våre spesielt barnevennlige feriehus og gjør turen gøyere for alle parter!

Utforsk våre barnevennlige feriehus og ferieleiligheter

En høstferie for to

Et avbrekk i en spennende storby, en aktiv ferie eller et avslappende velværeopphold – med NOVASOL kan parferien se ut akkurat sånn som du vil.

Se feriehus og ferieleiligheter for to

| Forfatter
(Publisert første gang: )

Se våre ferieboliger i Europa