Finn feriebolig til høstferien

Sommeren er på hell og mange av oss har allerede startet planleggingen av årets høstferie. Dette er en god anledning for nye ferieopplevelser, samtidig som du har mulighet til å spare mye sammenlignet med høysesongens priser. I høstferieukene kan du spare opptil 40 % på NOVASOLs ferieboliger i Norge, Danmark og 24 andre land i Europa. 

Var ikke drømmehuset i Danmark ledig i sommer? Eller kan du tenke deg en uke i den norske fjellheimen i høst? Bestill feriebolig i oktober allerede nå, mens utvalget er størst.

Finn inspirasjon og tips til din høstferie under!

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Trykk for å aktivere kortet

Hvor bør man reise i oktober?

Tilbring høstferien med familien tett på havet eller omgitt av vakker natur. Mulighetene er mange, og over hele Europa venter spennende ferieopplevelser hele familien! NOVASOL formidler også ferieboliger i mange flotte europeiske byer. Fyll høstferien med ny kultur, historiske severdigheter, vakker arkitektur og gode shoppingmuligheter. 

Noen foretrekker kortreiste opplevelser og tilbringer høstferien i eget land, mens andre trekker sørover til sol og strand. Det er opp til deg hvor du vil leie feriehus i oktober, men det kan lønne seg å bestille tidlig. Våre beste ferieboliger til høstferien går raskt unna. 

Vi tilbyr også opphold med fleksibel reiselengde for deg som ikke har mulighet til å ta fri en hel uke. Det betyr at du kan oppleve en helt ny destinasjon eller en velkjent klassiker i løpet av noen dager. Det er mulig å spare opptil 40% på ferien sammenlignet med prisene i høysesong. Det betyr at du for eksempel kan leie store og luksuriøse feriehus ved populære destinasjoner langt billigere enn du kan på sommeren.

Vet du hvilken feriebolig du ser etter, men mangler inspirasjon til feriedestinasjon? Klikk deg videre via lenkene under:

Høstferie med eget basseng

Høstferie med basseng

Høstferie i Spania med basseng

 

Høstferie med hund

 

 

Høstferie med hund

Høstferie i Norge med hund

 

 

Høstferie med barn

 

Barnevennlige feriehus 

 

Høstferie i Danmark for hele familien

 

 

 

 

Høstferie med barn

Høstferie betyr skolefri! Etter en travel start på skoleåret er det velfortjent med en liten ferie, både for små og store. Både i Norge og mange andre land er det mye spennende som skjer for de minste i høstferien. Når du skal ta med barna på høstferie trenger det heller ikke alltid å skje så mye, bare det er noe annet enn hverdagen. Leier du et feriehus kan hele familien nyte oppholdet i private omgivelser. Ferieboligen er dessuten et ypperlig utgangspunkt for opplevelser i området rundt, og et fint sted å trekke seg tilbake etter en dag fylt med opplevelser. 

Vender du nesen mot Danmark i høstferien, kan barna se frem til en rekke morsomme aktiviteter. Flere av de kjente fornøyelsesparkene setter opp spesielle arrangementer, som garantert vil falle i smak hos de minste. Som gjest i et NOVASOL feriehus i Danmark kan du dessuten benytte deg av gode tilbud på inngangsbillettene i mange av parkene. 

Se våre feriehus i Danmark

Høstferie i Danmark

Høsten er tid for hytteturer. På hytta kan små og store ta en pause fra hverdagen, og fylle dagene med turer i naturen, kos foran peisen og brettspill med familien. Har du ikke tilgang på egen hytte, eller ønsker du å teste ut en annen destinasjon? NOVASOL har hytter til leie i høstferien over hele Norge. Du kan bo midt i fjellets fargesprakende høstfarger, eller prøve fiskelykken ved sjøen på milde oktoberdager. I høstferieukene er det alltid mye som skjer, og du finner et stort antall fornøyelsesparker, besøksgårder, museer og lekeland i vårt langstrakte land. Når du har bestilt feriehuset gjennom NOVASOL, får du tilgang til en rekke kundefordeler i Norge

Høstferie med barn i Norge

Hvor er det varmt i oktober?

Mange er ikke klare til å gå mørketiden og vinteren i møte helt enda, og søker til sol og varme i høstferien. Drømmer du deg vekk til varmere strøk, vekk fra høstens grå og regntunge dager? Hvorfor ikke reise til Syden i høstferien! Selv om det går mot slutten på sesongen i en del land, lokker fortsatt Middelhavet med sol og varme dager, sangria på rivieraen og lange dager ved bassenget.

Finn varmen i høstferien - klikk deg videre til solfylte destinasjoner under

Spania har lenge vært en høstferiefavoritt blant nordmenn. Balearene er et sikkert kort i oktober, da temperaturene her kan komme opp i godt over 20 grader på dagtid. Det blir likevel en del kjøligere på kvelden, så pakk med en jakke. En ekstra fordel er at du kan forvente mindre turister i denne perioden. 

Høstferie på Mallorca

De italienske øyperlene Sardinia og Sicilia er perfekt for deg som ønsker en høstferie i sørlige strøk. På Sardinia kan du nyte strandlivet i perioden mai – oktober. Selv om temperaturene utenfor høysesong er noe lavere, blir det fortsatt over 20 grader på dagtid. Dette gjelder også Sicilia, så det er lurt å pakke med seg varme klær for kjølige kvelder. Været på Sicilia påvirkes i stor grad av vulkanen Etna, som for øvrig er et artig mål for utflukter på overskyede dager. 

Høstferie på Sardinia

Kypros ligger nær sørvest Asia, og kan derfor skilte med fine temperaturer i oktober. Noen steder kan du forvente opp mot 27 grader i oktober, men også her faller temperaturene betraktelig mot kvelden. NOVASOL kan tilby et knippe ferieboliger i vakre naturomgivelser på Kypros. 

Høstferie på Sardinia

Storbyferie i oktober

Oktober er en god anledning til å oppdage en ny europeisk storby. Har du kun noen få fridager til rådighet i høsten? NOVASOL formidler ferieboliger i byer som Roma, Praha, Venezia og Firenze. Fyll feriedagene med en blanding av kultur, historie, shopping og god mat. Uansett om du reiser med familie, venner eller kjæreste vil en privat ferieleilighet legge til rette for gode opplevelser. Mange av våre ferieboliger har valgfri ankomst og fleksibel lengde på oppholdet. 

Søk og bestill storbyferie

Storbyferie i høstferien

 

| Administrator
(Publisert første gang: )