Husbåtferie i Europa

Ferie på vannet er morsomt og skaper en helt spesiell opplevelse. Lei din egen husbåt i Europa og kjenn den unike følelsen av frihet. Hos NOVASOL finner dere både flytende feriehus og husbåter, som enten ligger trygt forankret til kai eller som dere kan seile med.

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Trykk for å aktivere kortet

Hvorfor velge husbåtferie?

  • En unik opplevelse
  • Du er din egen kaptein
  • Intet krav om båtførerbevis
  • Fantastisk panoramautsikt fra båten
  • Velg mellom forankrede og seilbare husbåter
  • Ulike båttyper
  • Fleksible ankomst- og avreisedatoer
  • Gratis parkering
  • Gratis veiledning før du går om bord

Populære husbåter:

Kunne dere tenke dere å prøve husbåtferie, men vet dere ikke helt hvor? Vi håper disse forslagene kan hjelpe dere et stykke på vei:

Husbåter i Tyskland

Det våte element har alltid hatt en magisk tiltrekning på oss mennesker. Ferie på en husbåt har vært en drøm for mange, og gjennom NOVASOLs satsing på ferie på vannet er ikke drømmen lenger like uoppnåelig.

ferie i Tyskland kan du leie en sjarmedende husbåt på vannet, hvor dere kan nyte uberørt natur og ha alle fasiliteter i umiddelbar nærhet. Skulle dere ønske å spise på restaurant en kveld, er det bare å seile til nærmeste havn. Likeså om får lyst til å gå i land for å utforske severdigheter.

Morgenbadet tar dere direkte fra terrassen, og soldekket er bare noen få trappetrinn unna. Så kan dagen bare snegle seg av sted, mens utsikten langsomt forandrer seg.

Ombord på en av NOVASOLs husbåter i Tyskland får dere anledning til å oppleve unike reisemål på en ny måte, og dere opplever en frihet og uavhengig som raskt får dere til å glemme hverdagens mas og jag og evige kamp mot klokka. Husbåtene er lokalisert til delstaten Brandenburg, og innsjøen Beetzsee er farvannet dere kan seile på. «Flytende feriehus» finner dere rett sør for danskegrensen; ved moloen i Flensburg-Sonwig og i Ostseeresort Olpenitz.

Husbåtferie i Tyskland

 

Husbåter i Frankrike

Nyt roen og kjenn på frihetsfølelsen når du sakte glir ut på de franske vannveiene. Husbåtferie i Frankrike er synonymt med fullstendig avkobling. For hobbyfiskere fremstår NOVASOLs svømmende feriehus i Frankrike som de reneste paradiser, men ikke glem å sette dere inn i de lokale fiskekortreglene.

Husbåtferie i Frankrike er en godt organisert affære. Alle gjester får en grundig innføring i hvordan båten fungerer, og dere avgjør selv når tiden er inne for å legge fra lang på egenhånd. Vanligvis blir en lokal los med gjennom den første slusen, før ferieeventyret starter for alvor. Skulle det dukke opp problemer eller spørsmål underveis, er det godt å vite at finnes et eget nødnummer dere kan ringe for å få hjelp. NOVASOL samarbeider med lokale utleiere med lang erfaring og førsteklasses lokalkunnskap. Båtførerbevis? Nei, det trenger dere ikke å tenke på.

Aktive dager eller late dager – kunsten er å ta dagene som de kommer og bevilge dere tid til ting dere ikke rekker i hverdagen. Tiden går litt saktere, og har du lyst til å gjøre absolutt ingenting er det også helt i orden, for dere har jo ferie. Det er ingen grunn til å vente: få med deg familie eller venner og planlegg en ferie dere aldri vil glemme. Gourmetopplevelsene starter på de lokale markedene, og en elveseilas i Bretagne er minst like fransk og en inntrykksfull kontrast til Paris’ boulevarder og strendene på rivieraen.

Husbåtferie i Frankrike

Husbåter i Nederland

Med en husbåt i Nederland har dere både utendørs og innendørs plass til å organisere ferien slik dere selv ønsker. Mange ser på husbåter som noe typisk nederlandsk, på linje med tresko og edamerost. Og når dere putrer av gårde på en av de mange elvene og kanalene som gjennomsyrer landet, er dere på god vei rett inn den hollandske folkesjelen. Fiske kan dere gjøre fra husbåten, og det er aldri langt til nærmeste bademulighet.

Vil dere spise på restaurant eller besøke spennende severdigheter, er det bare å seile til nærmeste havn og gå i land. Ofte utforskes omgivelsene best fra sykkelsetet, og i sykkelvennlige Nederland er det aldri langt til nærmeste utleier.

NOVASOLs satsing på husbåter til ferier i Nederland sørger for at drømmen om å vær kaptein på egen skute blir tilgjengelig for stadig flere.

Husbåtferie i Nederland

Lev det gode liv på en husbåt fra NOVASOL!

Hils dagen velkommen mens dere nyter en velsmakende frokost på dere private soldekk. Etterpå frister det kanskje med en svømmetur? Det er bare å hoppe i det! Dere bestemmer selv om den komfortable ferieboligen skal ligge trygt forankret hele tiden, som et maritimt feriehus og dermed den perfekte basen for late dager i vannkanten og spennende utflukter på land, eller om dere for alvor skal kaste dere ut i kapteinsrollen og seile av sted. Dere trenger ikke å seile så langt, for landskapet endrer seg hele tiden, og det er sjelden langt til neste brygge, landsby eller badebukt. Med NOVASOLs omfattende utvalg av maritime feriehus i Frankrike, Tyskland, Nederland og Finland har dere mange valgmuligheter. Enten dere er på utkikk etter en koselig husbåt eller luksuriøs villa i vannkanten – NOVASOLs ferieboliger oppfyller de fleste ønsker.

Se våre ferieboliger i Europa