14 dagers gratis avbestilling

14 dagers gratis avbestilling på feriehus

La din drømmeferie bli virkelighet - bestill ditt feriehjem uten bekymringer!

Med 14 dagers gratis avbestilling kan dere planlegge deres neste ferie med lave skuldre. Dersom planene må endres kan dere endre eller avbestille hele ferien gratis inntil 14 dager før ankomst. 

Tilbudet gjelder på et stort utvalg av våre feriehus i de solrike landene ved Middelhavet og i Skandinavia. Scroll ned for å lese mer om tilbudet og få inspirasjon til deres neste reise.

14 dagers kostnadsfri avbestilling på mange feriehus

Utnytt dette unike tilbudet som løper frem til 10. juni 2022! Når du bestiller et feriehus i det sørlige Europa med ankomst innen den 25.juni 2022, har du muligheten til å avbestille eller endre din reise kostnadsfritt opptil 14 dager før ankomst. Tilbudet gjelder på et stort utvalg av ferieboliger i Skandinavia og Sør-Europa. Hold utkikk etter ferieboliger merket med banneret "14 dagers gratis avbestilling". 

  • Tilbudet er gyldig for utvalgte ferieboliger merket med banneret "14 dagers gratis avbestilling"
  • Gjelder for bestillinger gjennomført senest den 10. juni 2022, og med ankomstdato senest den 25.juni 2022.
  • Avbestillinger som gjøres i henhold til dette spesialtilbudet skal gjennomføres via din personlige MyBooking-side.
  • For bestillinger som gjøres etter den 10. juni 2022 gjelder våre generelle leiebetingelser og vilkår.
  • Avbestillinger som gjennomføres senere enn 14 dager innen ankomst vil bli håndtert i henhold til våre generelle leiebetingelser og vilkår.

Utforsk destinasjonene og alle de fantastiske ferieboligene du kan bestille under!

Fleksibel avbestilling i Sør-Europa

Reis mot sør og oppdag noen av Europas vakreste destinasjoner. Hvorfor ikke bo på en tradisjonell 'finca' i Spania, en villa med svømmebasseng i Kroatia eller et feriehus med havutsikt i Italia? Det fantastiske Middelhavet venter på deg! 

14 dagers gratis avbestilling på mange feriehus | NOVASOL

Krystallklart hav og historiske byer i Kroatia

Kroatia er det perfekte reisemål for deg som elsker å reise til sol og strand, men som også vil kombinere avkobling med interessant kultur, god mat og spennende opplevelser.

Bestill en feriebolig ved kysten og utforsk de populære middelalderbyene Dubrovnik, Pula eller Split. Her har der dessuten et perfekt utgangspunkt for å besøke alle de vakre øyene i den kroatiske skjærgården og bade i det turkise havet. Om du vil nyte Kroatias vakre, grønne landskap og nasjonalparker skal du heller bestille en feriebolig lenger inn på fastlandet. Og du, husk på det beste av alt: en ferie i Kroatia er snill mot lommeboken - spesielt med vår fleksible avbestilling.

Idylliske vingårder og moules frites i Frankrike

nyt en herlig ferie i Frankrike med fleksibel avbestilling

Med dette spesialtilbudet kan du planlegge en magisk ferie til Frankrike, uten å bekymre deg for konsekvensene dersom du må endre på planene. Med sine sjarmerende småbyer, vidunderlige vingårder, bølgende landskap og den glitrende rivieraen er en ferie til Frankrike et sikkerstikk for alle ferietyper.

Opplev de flotte landskapet og utsikten ved Bretagne, få store kulinariske opplevelser i Alsace, eller omring deg selv med det frodige landskapet i Normandie. Bestill eksempelvis et feriehus med basseng og terrasse, eller en stor tregård på landet, og nyt en herlig ferie i Frankrike!

Finn roen og lær kunsten å gjøre ingenting i Italia

I feriehusene våre er det enkelt å oppdage gleden i "dolce far niente" - det gode ved å gjøre ingenting! Det er helt klart en kunst å bare være i nuet og nyte øyeblikkene, som eksempelvis å drikke en espresso på et sjarmerende torg om morgenen mens du ser på at den lille byen våkner til liv. Eller å slappe av ved bassengkanten og la skuldrene senke seg.

Støvellandet et fylt med gode muligheter hvor du bare kan nyte øyeblikket og leve i nuet. Opplev vinranker og solsikker så langt øyet kan se i Toscana. Besøk Amalfikystens sjarmerende småbyer som ligger som perler på en snor. Sug inn all kunst, arkitektur, histore og kultur i storbyer som Roma, Firenze og Milano. Eller kanskje du heller vil finne roen ved en romantisk vingård i Piemonte? Drikke Prosecco i Valdobbiane? Eller nyte de spektakulære hvite sandstrendene på Sardinia, som kan måle seg med strender du finner i Karibien!

Sol, sangria og tapas i Spania

Spania er et av våre mest populære reisemål - og vi kan godt forstå hvorfor! Her får du en ferie fylt med sol, bading og spennende eventyr. Surf på Atlanterens bølger i Galicia, kombiner storbyliv med badeferie på Mallorca, eller ta turen til Catalonia hvor du kan fråtse i tapas og sangria.

Med en ferie til Spania kan du nyte Middelhavet til det fulle. Finn den perfekte ferieboligen for deg og ditt reisefølge i Spania med fleksibel avbestilling her, og fyll din ferie med alt hva ditt hjerte begjærer.

Fleksibel avbestilling i Skandinavia

Lange, lyse sommernetter, nydelige strender, isblå fjorder og brokete landskap venter på deg i nord. Bo i en koselig hytte i den norske fjellheimen, et sommerhus omringet av sanddyner og marehalm i Danmark eller i et hus midt i en eventyrlig svensk skog, og oppdag hvorfor somrene i Skandinavia er så magiske.

Book hytte på Sørlandet med 14 dagers gratis avbestilling

Storslåtte naturopplevelser og byliv i Norge

Norge er spekket med storslåtte naturopplevelser. Her kan du tilbringe late dager på varme svaberg utenfor Kristiansand i sør eller se nordlyset danse over nattehimmelen i Lofoten i nord. Du kan begi deg ut på vakre fjellturer på Sunnmøre i vest eller stå på ski i puddersnø i Trysil i øst. 

Og er du mer interessert i unike kunst- og kulturopplevelser, historie, nordisk gastronomi og kafeliv, kan du besøke en av de spennende byene i det langstrakte landet. 

Du kan oppleve den vakre naturen og et pulserende byliv fra fremste rekke når du leier et feriehus hos oss. Og greier du ikke bestemme deg for om du vil ha det ene, det andre eller litt av alt på ferien din, kan du heldigvis raskt endre planer med vår 14 dagers gratis avbestilling. 

Lei et sommerhus i Danmark og vær nærme store og små opplevelser

Danmark - et lite land med store opplevelser

Danmark er kanskje et lite land i areal, men det svømmer over av store opplevelser og eventyr. Fra Skagen til Gedser og Blåvand til Bornholm finner du flotte sandstrender langs den lange kysten, værbitt landskap, små landsbyer med særpreg og mye, mye mer.  

Danmark er virkelig en sykkelnasjon. Det kan skyldes det flate landskapet, et bærekraftig tankesett eller begge deler. Uansett så er det ideelt å utforske landet på to hjul. Ta med deg familien din eller vennene dine og tråkk dere gjennom de vakre kystbyene i Nordsjælland, opplev Den kongelige marskrute i Sørjylland, utforsk den vakre nasjonalparken Thy i Nordjylland eller sykl hele Fanø rundt. 

Du kan lett kombinere en aktiv ferie med late dager på stranden, museumsbesøk og shopping i en av storbyene. Takket være størrelsen, er du nemlig aldri langt unna store og små opplevelser på en ferie i Danmark. 

Få et avbrekk i en svensk stuga med 14 dagers gratis avbestilling

Et skjønt, svensk avbrekk

Det er lett å bli ett med den svenske naturen - mer enn halvparten av landet er dekket av skog og det er det perfekte utgangspunktet for et avbrekk fra hverdagen. Spesielt i Småland kan du finne roen i djupe, grønne skoger, legge på svøm i glitrende innsjøer og bare nyte stillheten. 

Dra til vestkysten og gå rundt i de pittoreske fiskerlandsbyene, og hopp i vannet fra solvarme svaberg. Hvis du foretrekker øy-livet, må du ikke gå glipp av Gotland, hvor du kan oppleve unike naturfenomener som Blå lagunen - et kalkbrudd fylt med helt klart, turkisblått vann.

| Forfatter
(Publisert første gang: )