Langtidsferie

Er et ukeslangt opphold i feriehus rett og slett ikke nok? Ferietid er et av årets største høydepunkter, men tiden går som regel altfor fort! Hos NOVASOL kan du bestille overnatting fra to uker til gode priser utenfor høysesong. Drømmer du om en langtidsferie, bør du derfor ta en titt på vårt store utvalg av ferieboliger i Europa.

En langtidsferie betyr ekstra god tid til alt. Tid til å slappe fullstendig av. Tid til å virkelig bli godt kjent med reisemålet og menneskene som bor der. Kanskje vil du tilbringe hele eller deler av vinterer i varmere strøk? Vi har muligheter for langtidsleie av ferieboliger i blant annet Spania, Italia, Frankrike og Kroatia.

Ønsker du en skikkelig lang ferie, men tenker at prisen automatisk vil stige i takt med lengden på oppholdet? Hos NOVASOL kan du bytte ut den norske vinteren med gode temperaturer til en rimelig pris. Jo lenger ferien er, jo billigere blir det!

Det er mange fordeler med en langtidsferie gjennom NOVASOL

... hos NOVASOL er en lang ferie synonymt med gode priser. Hos oss får du mer ferie for pengene!

... muligheten til å skreddersy oppholdet etter antall dager som passer deg best.

... bo med samme komfort som hjemme.

... en ferie utenfor høysesong lar deg bli bedre kjent med reisemålet og lokalbefolkningen. 

Søk og bestill langtidsferie

Langtidsferie Spania

Slik regner vi ut prisen på langtidsferier

  • Opphold med varighet på to uker: opptil 10 % rabatt

  • Opphold med varighet på tre uker: opptil 15 % rabatt

  • Opphold med varighet på fire uker eller mer: opptil 20 % rabatt

Merk at dette er veiledende, og leieprisen automatisk vil bli generert når du har valgt feriebolig og leieperiode.

Langtidsferie i Italia

Hvorfor langtidsferie?

En uke går altfor fort, og på veien hjem tenker mange av oss: «hvorfor bestilte jeg ikke et par uker til?». Så lover vi oss selv at vi skal tilbake snart, men hvorfor ikke få det meste ut av ferien med det samme? Leier du et feriehus i to uker eller mer, trenger du heller ikke stresse med alle tingene du ikke fikk sett eller gjort i løpet av oppholdet. Utvider du ferien med bare noen uker har du en unik mulighet til å oppleve mer av reisemålet. 

Våre langtidsferier passer godt for deg som har mulighet til å ta noen uker ekstra ferie. Kanskje du vil tilbringe vinterhalvåret i syden? Eller vil du invitere storfamilien på tur, men kan også tenke deg en uke eller to alene? Da er langtidsleie av en feriebolig kanskje riktig for deg. 

Planlegger du en lang ferie utenfor høysesongen, kan du dessuten glede deg over at mange reisemål er betydelig mye roligere enn i sommermånedene.

Søk og bestill langtidsferie

Langtidsferie i Frankrike

Langtidsferie for alle

Har du ansvaret for organisering av seniorreise for en større gruppe, har NOVASOL store ferieboliger tilgjengelig for langtidsleie. Her kan hele reisefølget bo i komfortable omgivelser, med mulighet for både sosialt samvær og privatliv. Våre ferieboliger finner du både tett på byer og utenfor allfarvei. Gode aktivitetsmuligheter finner du som regel i nærområdet. 

Synes du det er vanskelig å finne frem til riktig feriebolig? Vår salgsavdeling hjelper deg! Alt du trenger er antall gjester, ønsket destinasjon og eventuelt andre kriterier du har for ferieboligen, så finner vi det perfekte alternativet sammen med deg.