Ta en miniferie i feriehus eller hytte

Noen ganger er et par fridager nok til at du kan trekke pusten, lade batteriene og skape gode ferieminner.

En langhelg eller miniferie smaker spesielt godt i lavsesongen: Strekk sommerfølelsen helt frem til slutten av september, eller ta fri noen ekstra dager om våren. 

NOVASOL tilbyr rimelige feriehus og hytter over hele Europa, slik at du på null komma niks kan befinne deg ved vakre kanaler, på solfylte strender eller i livlige storbyer.

Så ta med deg dine kjære og få det avbrekket du drømmer om i en feriebolig.

La tipsene og de beste reisemålene våre inspirere deg.

Ta en miniferie i feriehus eller hytte

Miniferie eller helgetur i Norge

Det beste reisemålet for en kort ferie eller helgetur er et som ikke er så langt unna.

Opplev Norge på nytt med en miniferie! Utforsk de vakreste ferieområdene fra ei av hyttene våre.

Langhelg i et av nabolandene

Hvis du har lyst på en miljøforandring eller en liten pause fra hverdagen, hvorfor ikke dra på en helgetur eller miniferie til et naboland – og et topp reisemål – som Danmark eller Sverige?

Fyll ferien med hygge eller mys, spis deilige smørrebrød eller kanelbullar – valget er ditt!

En rask tur sørover

Hvis du har lyst til å kose deg i solen, er en kort ferie til Sør-Europa den perfekte anledningen til å gjøre nettopp det.

Hvorfor ikke slappe av noen dager ved havet i Spania, Italia, Kroatia eller et annet flott reisemål i varme, sørlige strøk?

Tips til din neste miniferie i et feriehus

For de avslappede:Velvære og miniferie passer ypperlig sammen! Hvorfor ikke leie et feriehus eller ei hytte med velværefasiliteter som badstue og boblebad, eller velge et av vitalitetshusene våre for maksimal avslapning?

For de spontane: Har du lyst på en liten pause på kort varsel? Sjekk de rimelige feriehustilbudene våre på en miniferie i siste liten.

For de budsjettbevisste: Hvis du er ute etter en budsjettvennlig miniferie uten dyre overraskelser, bør du holde øye med all inclusive-feriehusene på hjemmesiden vår. Vi har ingen skjulte ekstrakostnader.

For kjæledyrelskere: Velg en av våre kjæledyrvennlige ferieboliger for din neste miniferie med en firbent venn. Tilbring noen flotte dager sammen i naturen, eller slapp av på terrassen eller på en av Europas vakre hundestrender.

For familiemennesker: En miniferie med barna, foreldre, besteforeldre eller søsken er noe helt spesielt. Nyt gode samtaler, spillkvelder eller turer, og skap minner for livet – sammen!

For de ferieglade: Tilbring en langhelg eller en miniferie på en ny måte og lei et feriehus eller ei hytte for å unnslippe det sedvanlige feriemaset. Ta dine kjære med deg og kombiner høytider som påske, jul eller nyttår med en koselig miniferie!

For mer kvalitetstid: Tid for to er viktig i ethvert forhold – enten det er med partneren din, en venn eller familien. Unn deg selv en miniferie for to og tilbring dyrebar tid sammen i et koselig feriehus for to.