Miniferie og weekendturer

Kom hverdagen litt for brått på, eller har vinteren vært litt for lang? Det er alltid godt å ha noe å se frem til, og det er ikke bare de lange feriene som teller.

Når du velger en miniferie gjennom NOVASOL betyr det at du kan leie feriehus, ferieleiligheter og hytter i en kortere periode, og legge opp ferien akkurat slik du selv ønsker. 

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Trykk for å aktivere kortet

Noen ganger kjenner man rett og slett et behov for komme seg litt vekk fra hverdagen. Det er kanskje spesielt etter en lang vinter, der du så vidt kan skimte sommeren der fremme i horisonten, at behovet melder seg. 

Mange av våre ferieboliger i Europa tilbyr kortere opphold, fra to til fem netter, og du kan derfor ta en liten avstikker fra jobb og skole, og lade batteriene i private omgivelser.

Du kan enkelt bestille miniferie her på våre nettsider. Vær oppmerksom på at en miniferie til redusert ukespris kan bestilles tidligst 28 dager før ankomstdagen

Miniferie i Danmark

En weekendtur i Danmark er både for deg som liker å bestille i god tid og deg som foretrekker å reise på kort varsel. Våre last minute-feriehus gir deg mulighet til å spare helt opp mot 50 % på oppholdet. Benytter du dette tilbudet kan du til og med bestille feriehus samme dag som du ankommer. I disse tilfellene kan du enkelt kontakte vår salgsavdeling, som hjelper deg med bestillingen. Våre ferieboliger i Danmark kommer i alle størrelser og prisklasser, og du vil garantert finne akkurat det som passer deg og dine behov. 

Hvis du ønsker en litt lenger pause fra hverdagen, men ikke har mulighet til å være borte i en hel uke, kan du bestille et forlenget helgeopphold i et sommerhus. Det betyr fleksibel ankomst og avreise, så du bestemmer helt selv hvordan oppholdet skal se ut. Én eller to ekstra netter kan være det du trenger for å virkelig slappe av og nyte fridagene. Flybilletter er som regel også rimeligere om du har mulighet til å reise på dager ikke alle andre kan. 

Bestill miniferie i Danmark

Ta med familien på en langhelg i Danmark

Ferie utenfor høysesong

På sommeren fylles mest populære reisemålene av ferielystne besøkende, noe som til tider gjør at du ikke får maksimalt utbytte av oppholdet. I hvert fall dersom du planlegger å besøke kjente attraksjoner eller strender. Når du reiser utenfor høysesong kan du nyte å ha destinasjonen litt «for deg selv». Visste du at mange av våre feriefavoritter om mulig er enda finere på våren? Barnefamiliene kan dessuten glede seg over temperaturer som er lavere enn i høysesong, men fortsatt varmer godt. 

Når du reiser utenfor høysesongen, for eksempel i mai, kan du fint ta deg en langhelg på en ny og spennende destinasjon. Ved å kombinere vårens helligdager med noen fridager, kan du ta en etterlengtet pause fra hverdagen. 

Det er mye å spare på å leie et feriehus eller ferieleilighet utenfor høysesong. Det er rett og slett mer ferie for pengene. Har du mulighet til å reise på en dag ikke alle kan, er flybillettene ofte også rimeligere. 

Finn feriebolig til din neste miniferie herWeekendtur i Norge

En weekendtur i Norge er for deg som vil oppleve mer av eget land. En miniferie gir deg mulighet til å besøke flere ulike destinasjoner i løpet av året, uten å måtte ta fri en hel uke. Her i Norge tilbyr vi miniferier ned til to netter. Det betyr at du kan ta med deg kjæresten, barna, venner, bestemor eller andre du er glad i, på et avslappende opphold i en av våre hytter i Norge.

Norge er et fantastisk reisemål med gode og varierte aktivitetsmuligheter, og det aller beste er at du ikke må dra så langt. En av våre mest populære miniferier her til lands er uten tvil påskeferien. Dette er en fantastisk mulighet til å leie en hytte på en helt ny destinasjon, men fortsatt beholde de koselige påsketradisjonene. Du må ikke eie egen hytte for å tilbringe påsken på fjellet. 

Bestill en weekendtur i Norge hos NOVASOL

Miniferie med familien i Sverige

Våren er en av de aller fineste årstidene for en ferie i Sverige. Vårt naboland er en feriefavoritt blant nordmenn, og hvert år drar vi én eller flere ganger over grensen for å oppleve den hyggelige atmosfæren, vakker natur og morsomme fornøyelsesparker. 

Du kan for eksempel ta med familien på tur til Sør-Sverige, som på mange måter er et paradis for barna. Men de voksne vil nok heller ikke klage når de ser de finkornede, hvite sandstrendene, som har gitt regionen kallenavnet «Sveriges riviera». Fyll ferien med deilige dager på stranden, oppsøk lokale attraksjoner eller bare nyt ferien i Sverige sammen. 

Småland er en fantastisk region, og er på mange måter selve symbolet på den svenske feriedrømmen. Små, røde hytter, grønne skoger, glitrende sjøer og blå himmel danner smålandsk idyll, og her er det godt å feriere for hele familien. I Småland kan barna møte både Pippi Langstrømpe og Emil i Lønneberget i Astrid Lindgrens Verden i Vimmerby, eller leke cowboy i fornøyelsesparken High Chapparal. 

Finn feriehus til langhelg i Sverige

Langhelg i Spania

Har du lyst på en liten avstikker til sol og strand? Det er fullt mulig å reise til varmere strøk uten å bruke en hel uke. 

I Spania kan vi friste med et stort utvalg av feriehus, villaer og strandhus i alle prisklasser. I fantastiske Spania kan du fylle feriedagene med akkurat det du vil. Du finner våre ferieboliger tett på pulserende storbyer, og utenfor allfarvei, men alle har de frihet og privatliv i fokus.

Hva med en miniferie i et feriehus på Costa del Sol? Den 200 kilometer lange kyststrekningen ligger i regionen Andalucia, og kan blant annet tilby milde temperaturer, deilig mat og interessante severdigheter. 

Finn feriedrømmen i Spania

Bestill feriehus til en langhelg i Syden

Ta en avstikker til Kroatia 

Det er ikke bare de lange feriene som teller – i hvert fall ikke når du drar til Kroatia. Du kommer deg til Kroatia på rundt tre timer, noe som betyr at du har massevis av tid igjen til å utforske landets mange severdigheter, kulturopplevelser og gastronomi. 
Velger du en ferie i Kroatia utenfor høysesong vil du merke at de fleste turistattraksjonene er litt roligere, noe som kan være en fordel for deg som liker litt roligere omgivelser. 
I populære Dubrovnik kan du blant annet oppleve gamlebyen, som de siste årene har blitt svært berømt gjennom serien «Game of Thrones». Ta en tur opp på muren og nyt den spektakulære utsikten over by og hav. Du kan få med deg mye av byen på bare noen få dager, så du trenger slettes ikke en hel uke her. 

Bestill miniferie i Dubrovnik

Weekendtur til en spennende storby 

Vår og høst er sesong for helgeturer til europeisk storbyer. Her tar vi inn nye inntrykk og utforsker gjerne hver krik og krok av byen vi besøker. Hvorfor ikke overraske noen du er glad i med en storbytur? Mange storbyer passer dessuten perfekt for deg som skal reise med mindre barn. Det finnes som regel mange barnevennlige aktiviteter og severdigheter i storbyene. 

Roma er en feriefavoritt blant nordmenn. Her venter blant annet kjente severdigheter, fantastisk mat, og shopping i verdensklasse. Leier du en ferieleilighet i Roma kan du velge og vrake mellom spennende attraksjoner. Byen har et imponerende antall severdigheter og du vil ikke kunne få med deg alt i løpet av ett opphold. Gå ikke glipp av ikoniske Colosseum, Forum Romanum og Pantheon, som alle er praktfulle eksempler på romersk arkitektur. 

Miniferie over hele Europa

NOVASOL tilbyr en rekke ulike boformer og et stort utvalg av destinasjoner, slik at du kan få et spennende, morsomt eller avslappende opphold. Du kan enkelt finne frem til ferieboliger som tilbyr miniferie ved å velge destinasjon og ønsket varighet på oppholdet. Da vil du få frem et utvalg ferieboliger som tilbyr kortere opphold. 

Se etter den blå bokstaven "M", som symboliserer at ferieboligen kan bestilles i kortere perioder, når du søker din neste ferie hos NOVASOL.

Finn feriebolig til din neste miniferie her

| Forfatter
(Publisert første gang: )