Noen ganger kan tiden mellom feriene bli litt for lang. Andre ganger virker det som om høsten og vinteren aldri skal ta slutt, og da er det deilig å drømme seg vekk fra kulde og hverdag. Hva med en miniferie i en feriebolig i Europa? Her ligger det til rette for avslapning og du kan gå vintermånedene i møte med fornyet energi.

Hos NOVASOL er det heldigvis mulig å bestille en miniferie i mange av våre ferieboliger – både i Norge og 27 andre land. 

Trykk for å aktivere kortet

Miniferie med hele familien

Samle familien til nye og spennende opplevelser i et feriehus eller leilighet. Flere og flere familier velger en feriebolig som samlingspunkt, ofte fordi det finnes masse plass til å være sammen i private rammer. Du kan selv velge antall soverom, bad og oppholdsrom. En stor del av ferieboligene har dessuten morsomme fasiliteter, som bordtennisbord, biljard, svømmebasseng og badstue. Spesielt svømmebasseng, uansett om det er inne eller ute, vil falle i god jord hos de minste. 

NOVASOL formidler ferieboliger med fantastiske aktivitetsmuligheter i nærområdet. Det kan være alt fra vandring i skog og mark, toppturer til attraksjoner, fornøyelsesparker og museer. 

Kan du tenke deg å prøve noe helt nytt til din neste ferie? Da kan en miniferie være riktig for deg. Et kortere opphold gir deg mulighet til kortere opphold på steder du vurderer til neste familieferie. Du rekker å oppleve my av regionen eller området på bare noen dager. Vær litt eventyrlysten og prøv noe annerledes.

lei feriebolig for hele familien hos NOVASOL

Tips til miniferie i Europa

Nordmenn er glad i langhelger i utlandet, og med en miniferie kan du få et lite avbrekk fra hverdagen. Vend snuten mot spennende destinasjoner og få med deg nye impulser i kofferten hjem til Norge. 

Feriedrømmen Portugal 

Oppdag fantastiske Portugal! Et kort opphold i en feriebolig i Portugal byr på varme, historie, smakfull mat og yrende byliv. Et besøk til landets hovedstad Lisboa, er en fest i seg selv og blir regnet som en av de rimeligste storbyene i Europa. Her venter en karismatisk by som har noe å tilby absolutt alle. Test det pulserende utelivet i Bairro Alto, ta trikken opp til gamlebyen Alfama, besøk en av et av de mange markedene og spis lokal sjømat. Byen oppleves nok aller best til fots, så her gjelder det å pakke gode sko. 

Den UNESCO-listede byen Sintra finner du rundt tre mil fra Lisboa. Byen er som tatt tatt ut av et eventyr, og er absolutt verdt å få med seg dersom tiden tillater det. 

Dra på miniferie til Portugal og bo i en NOVASOL feriebolig

Miniferie i Italia

Italia er en drømmedestinasjon! Roma er en feriefavoritt for mange og det med god grunn. Italia har dessuten mange andre fantastiske reisemål som kan passe til en miniferie, enten det er med familie, venner eller alene. Leier du en feriebolig i regionen Umbria kan du oppleve at eldgamle italienske tradisjoner fortsatt holdes i live. Maten er mildt sagt utmerket, og du kan velge mellom et rikt utvalg av kjøtt, ost, trøfler og olivenolje. Det produseres også fortreffelig vin i Umbria, og en vintur gjennom landskapene er absolutt å anbefale. Her er også mulighetene for opplevelser i vakker natur mange, og regionen kan skilte med den flotte innsjøen Trasimeno. Ikke glem å ta turen til regionens hovedstad Perugia!

Lei feriehus eller ferieleilighet til miniferie i Italia

Bo rett ved vannet i Tyskland

Ferieperlen Tyskland har mer å by på enn du tror. Hva med å ta en velfortjent pause fra hverdagen med et kort opphold i en feriepark? 
NOVASOL formidler blant annet ferieboliger i Ferienresort Travemünde Waterpark, som du finner i havnebyen Lübeck. Området har vært en populære destinasjon for feriesultne mennesker i hundrevis av år. Her finnes vakre sandstrender, interessant historie og spennende aktivitetsmuligheter. 

Ta med familien til badeparadiset Tropical Islands, kun én times biltur utenfor Berlin. NOVASOL formidler nemlig ferieboliger rett ved Europas største tropiske bade – og opplevelseslandskap. Her kan du velge mellom mange fine ferieboliger, der flere er utstyrt med boblebad og badstue. 

Hvordan bestiller du miniferie?

En miniferie kan som regel bestilles 28 dager før ankomst. Utenfor sommersesongen kan du i visse tilfeller bestille en miniferie tidligere enn 28 dager før ankomsten. Du er alltid velkommen til å kontakte oss dersom du har spørsmål vedrørende en ferie feriehus eller ferieleilighet.

Se etter den blå bokstaven "M", som symboliserer at ferieboligen kan bestilles i kortere perioder, når du søker din neste ferie hos NOVASOL.