Romantisk overnatting i et feriehus for to

Drømmer du om en romantisk overnatting borte fra hverdagens mas og kjas med din kjære? Et feriehus er det perfekte tilfluktsstedet hvor dere kan slappe av og bare være sammen. Enten dere feirer bryllupsdag, nyter en magisk bryllupsreise eller bare drømmer om mer kvalitetstid, kan dere dele romantiske øyeblikk og skape minner sammen. Magien starter her.

Finn det perfekte feriehuset for en romantisk ferie

Det er få ting som er så romantisk som å bli overrasket med en langhelg i en tilbaketrukket villa i slående vakre omgivelser. I et feriehus kan den romantiske ferien være hva enn dere vil den skal være. Spis frokost på sengen, se solnedgangen fra terrassen, kos dere inne og nyt det roligere tempoet i private omgivelser. 

Uansett om dere vil reise bort i en hel uke eller bare har tid til å leie ei hytte til en miniferie, kan dere finne stedet som får hjertet til å banke litt raskere hos oss. Ta for eksempel en titt våre villaer med panoramautsikt, de avslappende Vital-feriehusene våre eller utvalget av tilbaketrukne Back to nature-hytter. I et feriehus eller ei hytte har dere friheten til å skreddersy deres egen romantiske ferie og bare nyte hverandres selskap.
 

Disse feriehusene innbyr til innekos 

Hvis en romantisk ferie er lik med koselige og avslappende stunder innendørs, har dere mange alternativer å velge mellom. Velg et feriehus med boblebad eller badstue og lag deres eget spa. Hvis dere ser etter den ultimate velværeopplevelsen, er det soleklare valget en av Vital-eiendommene våre. For turtelduer som feirer en spesiell anledning, kan en Luxury Collection-villa gjøre den romantiske ferien glamorøs.

Finn romantisk overnatting hvor dere kan slappe av og kose dere inne

Romantisk overnatting i fredelige omgivelser

Det er ikke bare feriehuset som gjør stedet romantisk, men omgivelsene også. I Europa finner du heldigvis alt fra idylliske landsbyer med brosteinsbelagte gater til majestetiske vingårder i åssidene.

Opplev det herlige øylivet på Balearene, Sardinia eller Ischia i sør, eller dra til Bornholm eller Gotland i Skandinavia for naturskjønne omgivelser og lyse sommernetter. For paret som foretrekker en sofistikert romantisk overnatting, passer det kanskje med de besnærende italienske innsjøene? Hvis dere vil ha en artig og unik opplevelse, kan dere bo på en husbåt. Eller velg en av villaene med panoramautsikt, som gjør ethvert sted til noe helt spesielt.

Romantisk avbrekk i et feriehus året rundt

Det er ingen fast tid for romantiske langhelger – ettersom du kan gjøre mest mulig ut av drømmeferien for to hele året! Enten dere tar en dukkert i svømmebassenget i sommersol, koser dere ved peisen om vinteren, beundrer de klare høstfargene eller gjenoppliver kjærligheten med vårens blomster, så er det alltid sesong for en romantisk ferie!

En romantisk ferie for to er den perfekte flukt fra hverdagens kjas og mas. Populære destinasjoner er mindre overfylte i lavsesongen, slik at dere har mer tid og plass til å utforske, slappe av og gjenskape kjærlighetshistorien deres. 

Book en romantisk overnatting med NOVASOL året rundt

Romantisk langhelg i et feriehus

Hva kan være mer romantisk enn et kort romantisk opphold for å finne tilbake til hverandre, feire en spesiell anledning eller bare nyte hverandres selskap?

Europa er fullt av romantiske destinasjoner som er perfekte for en miniferie. Du kan by din kjære på en avslappende helg bare en time hjemmefra, finne nye romantiske steder i et naboland eller hoppe på et fly og utforske land lengre unna!

Du kan bestille et feriehus i Sør-Europa, der dere vil være omgitt av slående vakker natur, nydelig mat og romantisk arkitektur! Uansett hvilke planer du har, tilbyr mange koselige NOVASOL-feriehus og leiligheter den perfekte basen for din neste romantiske langhelg.

Romantisk langhelg i Norge
Miniferie til Danmark
Feriehus i Kroatia

Utforsk romantiske steder i Europa fra feriehuset deres

Booker dere en romantisk overnatting med NOVASOL, kan dere utforske mange vakre steder – alt fra sjarmerende landsbyer til pittoreske småbyer og skjulte perler, og fredelige strender, appetittvekkende kafeer eller romantiske utkikkspunkter.

Feriehusene våre er et flott utgangspunkt for romantiske aktiviteter over hele Europa. Dra på en kanefart i Norge, besøk eventyrslott i Tyskland eller snorkle i krystallklart vann i Kroatia. Andre romantiske destinasjoner i utvalget av feriehus inkluderer Frankrike, Danmark, Nederland, Italia og mange flere. Finn den perfekte settingen for din neste romantiske langhelg!

Med sine slående vakre utsikter, luksuriøse fasiliteter og spennende aktiviteter er en romantisk ferie for to i et feriehus en flott måte å skape minner på, som vil vare hele livet. Bestill din romantiske ferie nå!

| Forfatter

Se våre ferieboliger i Europa