Bestill sommerferie

Bestiller du sommerferien nå er du helt sikker på at du får feriehuset du ønsker deg!

Vi er nok alle enige i at sommerferien er den beste tiden på året, men den går alltid for fort. Det fine er at sommerferien kommer hvert år! Hvorfor ikke sikre deg feriehus til sommerferie allerede nå? Kanskje er drømmen en villa i den kroatiske skjærgården, et luksuriøst feriehus i Spania, en hytte ved sjøen eller et sommerhus i Danmark? NOVASOL har et variert og stort utvalg av ferieboliger i Europa, og her er det noe for alle feriedrømmer. 

Under har vi samlet noen av våre favorittdestinasjoner - vi håper du lar deg inspirere til nye og spennende ferieopplevelser!

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Trykk for å aktivere kortet

Liker du å være tidlig ute med ferieplanleggingen, eller var ikke drømmeboligen ledig i fjor? Ta det helt med ro mens du planlegge årets sommerferie. Er du tidlig ute kan du velge mellom våre aller beste feriehus og ferieleiligheter.

NOVASOL formidler 50.000 unike ferieboliger over hele Europa. Selv om utvalget er stort, bør du likevel ikke vente for lenge med å sikre deg din favoritt blant våre ferieboliger. Det er ofte slik at de flotteste ferieboligene går først.

Sommerferie i Danmark med barn

Lei feriehus i Danmark i sommerferien

Danmark er og forblir en favoritt blant våre gjester. Her venter idylliske feriebyer, sandstrender, fornøyelsesparker og familievennlige sommerhus. Det er også mulig å leie feriehus i Danmark med svømmebasseng – dette vil garantert hele familien elske! Bo nær populære fornøyelsesparker som LEGOLAND, BonBon-Land, Djurs Sommerland, Ree Park og Fårup Sommerland, og fyll feriedagene med morsomme opplevelser. 

Lei hytte i Norge i sommerferien 2019

Sommerferie i Norge

Nordmenn elsker hytteferier, og du trenger slettes ikke eie egen hytte for å tilbringe noen deilige dager på fjellet eller ved sjøen. NOVASOL formidler et stort antall feriehus og hytter spredd over hele landet. Våre hytter i Norge byr på mer enn ren avslapning – mange av de er midt i blinken for deg som ønsker en fiskeferie. Vi har et stort utvalg av fiskehus nær ferskvann og hav, med fasiliteter som sløyebenk, fryser og båt inkludert eller til leie.

Bestill hytte i Norge

Sommerferie i Kroatia

Feriehus og ferieleiligheter i Kroatia

Kroatia er en av våre absolutte feriefavoritter! Hva er vel bedre enn feriedager fylt med krystallklart vann, middelhavsinspirert mat og gode temperaturer? I Kroatia finner du noen av våre aller flotteste ferieboliger. Uansett om du vil bo i en luksuriøs 5-stjernes villa, et moderne feriehus med stort svømmebasseng eller en vakkert innredet ferieleilighet ved stranden, finner du det i vårt store utvalg. Alle våre ferieboliger i Kroatia er i tillegg «all inclusive», noe som betyr at du slipper å tenke på ting som sengetøy, sluttrengjøring og forbrukskostnader i løpet av ferien. 

Mange setter stor pris på våre feriehus med eget svømmebasseng. I Kroatia formidler vi flere tusen ferieboliger med privat svømmebasseng. De kommer i alle former og størrelser - her finnes det noe for alle og enhver. Hva med et evighetsbasseng med utsikt over den fantastiske naturen, eller et større basseng perfekt for svømmetrening på morgenkvisten? 

Feriehus med svømmebasseng

Lei feriehus med eget svømmebasseng

Tenk å kunne stå opp hver morgen og ta et avkjølende morgenbad i et svømmebasseng du har helt for deg selv? Med et eget svømmebasseng er mulighetene ubegrenset! Barna vil uten tvil elske å ha et stort svømmebasseng lett tilgjengelig. Hva om dette er sommeren de tar sine første svømmetak på egenhånd? Spesielt i Kroatia kan det være ekstra godt med et privat svømmebasseng. Her er det mange rullesteinstrendene som ikke alltid er så barnevennlige, og det kan være godt med et alternativ til havet. For de ekstra Instragram-vennlige bildene, eller på ferie med vennegjengen, kan du leie et feriehus med evighetsbasseng og spektakulær utsikt.

Se feriehus med svømmebasseng i Spania

Se feriehus med svømmebasseng i Italia

Se feriehus med svømmebasseng i Danmark

Ta med barna på sommerferie til Spania!

Ønsker du en storby - eller strandferie i Spania i sommer? Hos NOVASOL kan du velge mellom et stort antall feriehus, villaer og ferieleiligheter i Spania til neste års ferie. Spania er en feriefavoritt blant nordmenn og det er ikke så rart. Sol, strender, tapas, byliv shopping og kultur er bare noen av tingene ferielandet kan by på. Vi kan også tilby store feriehus med eget svømmebasseng - perfekt til ferie med hele familien. Bestill i dag mens utvalget av ferieboliger i Spania er størst!

NOVASOLs tips til deg som skal leie feriehus i sommerferien

  • Bestill ferieboligen i god tid. Det er som regel slik at de aller beste ferieboligene forsvinner først. Bestiller du tidlig er sannsynligheten for at det er ledig nettopp den perioden du ønsker større. 
  • Et tips er å bruke vår søkefunksjon når du leter. Den gir deg mulighet til å legge inn de kriteriene du ønsker. Kartfunksjonen gjør det dessuten mulig å navigere deg frem til akkurat det området du ønsker. Dersom du er usikker på hvor du vil reise, kan du bruke NOVASOLs ferieplanlegger. Basert på dine valg, finner den et utvalg ferieboliger som kan passe deg. 
  • Det følger mange fordeler med en feriebolig, som for eksempel at den gir deg mulighet til å bo som en av de lokale. Lurer du på hvilke severdigheter og aktiviteter som finnes rundt ferieboligen? Spør verten da, vel! Det er ingen som kjenner nærområdet så godt som våre verter. NOVASOL har også lokale servicekontorer, blant annet i Danmark, som gjerne bidrar til å gjøre ferien ekstra fin. 
  • Husk at du som gjest i en av NOVASOLs ferieboliger får en rekke gode kundefordeler. Her er det mulighet til å oppnå gode rabatter, på blant annet fornøyelsesparker i Danmark og aktiviteter i Norge. 
  • Les ferieboligens beskrivelse nøye og sjekk hva som er inkludert i bestillingen. Bestill sengetøy, håndklær og sluttrengjøring dersom dette ikke er inkludert. 
Sommerferie i Italia

Feriehus og ferieleiligheter i Italia

Fantastiske Italia må besøkes minst én gang i livet! Opplev de bølgende åsene i Toscana, kystidyll ved Amalfikysten, attraksjoner i Roma, eller romantikk i Venezia – mulighetene er mange når du skal leie feriehus i Italia. Fyll feriedagene med god vin, nydelige matopplevelser, fantastisk natur og spennende severdigheter.

Bestill feriehus i Italia

Sommerferie med barn i feriehus

Sommerferie med barn

Det er ingen hemmelighet at barn er like glad i ferie som de voksne! Visste du at de fleste feriehusene har fasiliteter som kommer godt med når du skal på ferie med barn? Med eget kjøkken slipper du å tilpasse deg faste tider for frokost, lunsj og middag, og familien kan samles rundt matbordet i avslappende omgivelser. På badet finnes det ofte vaskemaskin – perfekt hvis uhellet skulle være ute. I feriehusets fellearealer, både ute og inne, er det ofte mer enn nok plass til fri utfoldelse og lek.

En del av våre ferieboliger er i tillegg spesielt barnevennlige, og har barnestol – og seng, huske, sandkasse og minimum tre andre morsomme aktiviteter for barn. Disse ferieboligene finner du ved å bruke vårt søkefilter. 

Gode ferieopplevelser venter i Frankrike

I Frankrike venter verdensberømt gastronomi, fantastiske severdigheter og naturomgivelser som garantert vil berike ferieopplevelsen. La en NOVASOL feriebolig være utgangspunktet for sommerferien, og se frem til et opphold i private rammer. Frankrike kan friste med en 3000 kilometer lang kystlinje, noe som er perfekt for deg som ønsker en ferie med sol, strand og bad. Mange søker til den franske Riviera, en 20 mil lang kyststrekning som tidligere har vært forbeholdt de rike og berømte. Slik er det ikke lenger, og flere og flere barnefamilier reiser hit for å nyte ferien på kjente steder som Nice, St. Tropez, Cannes, Antibes og Hyeres. 

Bestill sommerferie i Frankrike

Sommerferie i Sverige

Feriehus og hytter i Sverige

Vårt kjære naboland er den perfekte destinasjonen for årets sommerferie. Her kan du og reisefølget bo i en av de karakteristiske røde sommerhusene som vi alle kjenner så godt. Når naturen har tatt på sin grønne sommerdrakt viser Sverige seg på sitt aller fineste. Tilbring feriedagene i skjærgården, spis tonnevis med rekesmørbrød og nyt sommernettene på feriehusets terrasse. 

En sommerferie i Sverige byr på et opphold i idylliske naturomgivelser, moro i fornøyelsesparker og gode aktivitetsmuligheter. Ta for eksempel familien med til Astrid Lingrens Verden i Vimmerby, og hils på kjente og kjære karakterer som Emil, Pippi og mange flere. Fra mange av våre feriehus i Sverige er det mulig med dagsturer til Gøteborg, der du blant annet kan besøke fornøyelsesparken Liseberg. Opplev ferieidyllen i vårt naboland og finn ditt neste feriehus i Sverige hos NOVASOL i dag. 

Ferieboliger i hele Europa

Hos NOVASOL kan du velge i en stort utvalg av ferieboliger. I vårt sortiment finner du alt fra feriehus, hytter, ferieleiligheter, sommerhus  og villaer, til husbåter, slott og vingårder. Vi har 50.000 ferieboliger i 26 land, så her er det mer enn nok å velge i. Våre aller beste ferieboliger går først, - så ikke vent for lenge med å bestille drømmeboligen!

| Administrator
(Publisert første gang: )