Sommerferie i Danmark

Det er ingen hemmelighet at nordmenn elsker sommerferie i Danmark! Hos NOVASOL finner du ferieboliger i alle prisklasser, størrelser og med alle tenkelige fasiliteter. Finn din favoritt blant 9.000 ferieboliger over hele Danmark og bestill sommerferien nå!

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Trykk for å aktivere kortet

Vurderer du en sommerferie i Danmark? Det lønner seg å være rask - våre aller beste feriehus går først!

Vil du ha en rask oversikt over priser og tilgjengelige feriehus i 2020? Klikk deg videre fra lenkene under.

Sommerhus i Danmark

Feriehus på Djursland


Sommerhus ved havet Danmark

Se våre feriehus på Djursland

 

 

 

 

Ledige sommerhus tett på havet (max. 250 meter):

                                                            Sommerhus ved havet 

 

Luksushus i Danmark

 

5-stjerners feriehus i Danmark:

 

 5-stjerners feriehus i Danmark

                                               

 

Store feriehus i Danmark i uke 25 og 26

 

Feriehus for større grupper (12+ personer):

 Store feriehus for hele familien

 

Feriehus nær LEGOLAND

 

Feriehus nær LEGOLAND:

Feriehus nær LEGOLAND

 

 

 

 

Sommerferie i Danmark for alle

Hvert år tilbringer mange av oss deilige dager i dette fantastiske ferielandet. Det er mange grunner til å elske danmarksferie – gode aktivitetsmuligheter, nydelige badestrender og hyggelige sommerhus så langt øyet kan se. Bestill sommerferie i Danmark i dag og se frem til gode opplevelser!

Danmark er midt i blinken for deg som vil på bilferie uten å måtte reise langt. Uansett om du reiser med barn, familie eller venner, er feriehus den perfekte overnattingsformen. Slik kan du legge opp ferien akkurat slik du selv ønsker. Med våre feriehus i Danmark følger frihet og ferieglede!

Lei feriehus i Danmark i sommerferien

Hvor i Danmark skal du reise? 

Lei et feriehus og tilbring nydelige dager med de du er glad i. Ser du etter den destinasjonen i Danmark som passer dine feriedrømmer? Under får du noen tips til ulike reisemål: 

Skagen – Danmarks nordligste by

Helt på nordspissen av Danmark ligger idylliske Skagen. Byen er helt unik, og Skagensmalerne mente der var lyset som gjorde området så spesielt. Skagen er berømt for strendene rundt Grenen, der de to havene Vesterhavet og Kattegat møtes. Velger du en sommerferie i Nordjylland og Skagen, kan du nyte den friske havbrisen, enestående natur og brede sandstrender, som er blant de beste i landet. 

Sommerferie i Nordjylland - Skagen

Hvide Sande – Vestkysten av Jylland

Hvide Sande ligger vakkert til på Holmsland Klint, mellom Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Dette betyr at det aldri vil være langt til havet. Hvide Sande er en livlig havneby med gode attraksjoner for hele familien. Her kan du rusle gjennom byen, se fiskebåtene komme inn med ferskfanget fisk, spise reker på bryggekanten og bare nyte feriedagene. 

Sommerhus ved havet 

Det er aldri langt til havet og flotte badestrender på ferie i Danmark. Mange av oss elsker rolige morgentimer ved havet, lange gåturer på stranden og salte bad i havet, og det er derfor ikke så rart at våre feriehus ved vannet er veldig populære. Du kan være heldig å finne sommerhus med havet som nærmeste nabo, men det er ofte disse husene som går først. Sikre deg derfor drømmeboligen tidlig, så sommerferien blir akkurat slik du ønsker. 

Sommerhus ved havet i Danmark

Bestill sommerferie i DanmarkLøkken - Nordjyllands vestkyst 

Se til hyggelige Løkken om du vil på badeferie i Danmark. Hit har dansker og andre ferieglade mennesker valfartet i over 100 år. Her venter blant annet én av Danmark aller beste sandstrender - Løkken Strand. Den finkornede stranden er 10 kilometer lang med rundt 500 fine, hvite badehus. 

Når du ikke ligger på stranden kan du sjekke ut shoppingen i Løkkens gågater, besøke det 1000 år gamle Børglum Kloster eller tilbringe dagen i Fårup Sommerland. 

Sommerferie i Danmark med barn

Danmark er barnas sommerferiefavoritt! Hit reiser du for en ferie fylt med morsomme dager i fornøyelsesparkene og late dager ved havet. Som gjest i et av NOVASOLs feriehus får du ved bestilling tilgang til en rekke gode kundefordeler i Danmark, som du bør benytte deg av under oppholdet. 

For mange er LEGOLAND et selvskrevent punkt på ferieplanen. Med over 50 attraksjoner for store og små er det ikke rart at dette er en favoritt blant barnefamilier. Vi kan også anbefale et besøk i Nordens største sommerland, Djurs Sommerland. I Djurs venter fart, lek og moro for hele familien i over 60 attraksjoner. Ikke glem å pakke med badetøyet og ta en avkjølende svømmetur i badelandet. 

Bestill sommerferie i Danmark

Sommerferie i Danmark med barn

Feriehus og ferieleiligheter i Danmark

NOVASOL formidler et stort antall ferieboliger i Danmark, og det finnes noe for alle i vårt utvalg. Uansett om du vil bo tett på hyggelige småbyer, nær hav og strand eller ved kjente fornøyelsesparker, finner du det i vårt sortiment. 

Ta med familie eller venner til et feriehus i Danmark, og nyt friheten som følger med. Det er helt opp til deg hva feriedagene skal fylles med og det er nettopp dette våre gjester setter så stor pris på! Du velger dessuten selv hvilke fasiliteter ferieboliger skal ha. Er det viktig for deg med gode hagemøbler, ser du etter sommerhus med svømmebasseng eller søker du litt ekstra luksus under oppholdet? Søk og bestill din neste feriebolig i Danmark og skreddersy sommerferien etter dine behov!

| Forfatter
(Publisert første gang: )