Sommerferie i Kroatia

Kroatia har seilet opp som en sommerferiefavoritt de siste årene. Det solfylte landet frister med krystallklart vann, spennende historie, fascinerende arkitektur og nydelig gastronomi. I tillegg møtes du av varmende gjestfrihet over hele landet.

NOVASOL har et stort utvalg av ferieboliger som passer til alle typer ferie og reisefølger. Finn din drømmebolig og bestill årets sommerferie i Kroatia i dag!

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Trykk for å aktivere kortet

Hvor kan du leie feriehus? 

Sommerferie ved Kroatias riviera

Makarska rivieraen er kyststripen mellom Split og Dubrovnik. Her ligger badebyene på rekke og rad, og området kan blant annet friste med nydelige strender, førsteklasses sjømat og bra shopping. Herfra kan du komme deg ut til øyene Hvar og Brac, eller tilbringe dagene under pinjetrærne ved det krystallklare havet. For en aktiv sommerferie i Kroatia kan du ta beina fatt i fjellkjeden Biokovo. Den største byen ved kysten er Makarska, som også er en av de mest populære feriedestinasjonene. 

Feriehus i Kroatia i sommerferien

Oppdag ferieregionen Istria

Istria er en nesten 3000 kvadratkilometer stor halvøy nordvest i landet. Her minner naturlandskapet mye om Italias Toscana, noe som legger vakre rammer for oppholdet. I Istria venter romantiske landsbyer oppe i høyden, vingårder, historiske severdigheter, nydelige matopplevelser, og mye mer. 

Det finnes mange spennende steder å besøke på sommerferie på Istria. Halvøyas største by, Pula, er et populært besøksmål og er verdt å få med seg under oppholdet. Interesserer du deg for unik natur kan vi tipse om nasjonalparken Brijuniøyene. Vil du heller tilbringe dagen på stranden, kan for eksempel Porec være riktig destinasjon. Det er verdt å merke seg at strendene i Istria for det meste består av rullesten. 

Bestill sommerferie på Istria

Øyferie i Kroatia 

I Kroatia har du mulighet til å legge sommerferien til én av de små og store paradisøyene i skjærgården. Øyene ligger langs kysten fra Kvarnerbukten til Sør-Dalmatia, og teller over 1000 stk. Vi formidler ferieboliger på flere av disse øyene. Vil du bruke feriedagene i Adriaterhavets bølger, så er Brač et godt valg. Øya har fantastiske strender og utallige vannsportaktiviteter. 

Feriefavoritten Hvar anbefales for deg som ønsker litt mer fart på ferien. Her får du en kombinasjon av idyllisk strandliv og sjarmerende middelalderhistorie. Vi kan også tipse om øyene Pag, Rab, Lastovo og Losinj.

Sommerferie i Kroatia

Sommerferie i Dubrovnik

Dubrovnik er den mest populære turistbyen ved Adriaterhavet. Den historiske byen er veldig godt besøkt, spesielt på sommeren, og det kan derfor være godt å bo litt utenfor bykjernen. Langs Dubrovnik-kysten ligger feriestedene som perler på en snor. Du kan bo med kort avstand til vakre middelalderbyen, og samtidig nyte private omgivelser ved feriehuset. Ved Dubrovnik kan NOVASOL tilby store villaer oppe i bergsiden, moderne ferieleiligheter tett på kysten og feriehus tilrettelagt for barnefamilier. 

Bestill sommerferie i Dubrovnik

Sommerferie med eget svømmebasseng

Fordelene ved å leie et feriehus med privat svømmebasseng er mange. Det er deilig å kunne våkne av en svømmetur på morgenen, ta en kaffekopp ved vannet mens det fortsatt er stille i huset eller se barna ta sine første svømmetak på ferie. Noen dager frister det kanskje å holde seg i nærheten av feriehuset, og da er det midt i blinken med eget svømmebasseng. 

Veldig mange av våre ferieboliger i Kroatia har eget svømmebasseng, slik at hele familien kan kose seg i vannet i usjenerte omgivelser. Mange av bassengene er oppvarmet, så selv den mest temperaturkresne kan ta et bad. De som nok ville sette aller størst pris på eget basseng er likevel barna. Tenk å kunne fortelle i barnehagen eller på skolen at de hadde sitt eget svømmebasseng i ferien! 

Feriehus med svømmebasseng i Kroatia

 

| Forfatter
(Publisert første gang: )