Bestill sommerferie i Spania

Sommerferieklassikeren Spania går aldri av moten, og landet har tronet på toppen av nordmenns ferieliste i flere tiår. Vi elsker sommer i Spania! Og hva er det ikke å elske? Det deilige ferielandet passer for alle og kan friste med flotte sandstrender, spennende historie og utmerkede matopplevelser. 

Finn din drømmebolig blant vårt store utvalg, og bestill sommerferien i Spania hos NOVASOL i dag!

Trykk for å aktivere kortet

Drømmer du om en sommerferie i Spania, der tapas, strandliv og siesta står på planen? Her får du en oversikt over hvilke ferieboliger som er ledig i sommer:

Se ledige feriehus i Spania uke 26
Se ledige feriehus i Spania uke 27
Se ledige feriehus i Spania uke 28
Se ledige feriehus i Spania uke 29
Se ledige feriehus i Spania uke 30
Se ledige feriehus i Spania uke 31

Sommerferie i Spania

Spanske ferieperler

Regionen Andalucía ligger i den sørlige delen av Spania med kystlinje mot Middelhavet og Atlanterhavet. Mens den kjente kyststripen Costa del Sol har vært en klassiker hos nordmenn i en årrekke, finnes det flere mindre ferieperler som også er verdt å oppdage. 

Andalucía er kjent for sine hvite landsbyer oppe i fjellene, kalt «pueblos blancos» på spansk. Du kan for eksempel legge ferien til Nerja, der du finner noen av landets vakreste strender. Herfra er det heller ikke langt til den hvite landsbyen Frigiliana, som av mange anses å være regionens vakreste. Vi  kan også anbefale en sommerferie i lille Ronda, rundt 10 mil innover i landet fra Malaga. Dette er én av Spanias eldste byer og tyrefektingens opphavssted. 

Finn ledige feriehus i Andalucía uke 26
Finn ledige feriehus i Andalucía uke 27
Finn ledige feriehus i Andalucía uke 28
Finn ledige feriehus i Andalucía uke 29
Finn ledige feriehus i Andalucía uke 30
Finn ledige feriehus i Andalucía uke 31

Sommerferie i Andalucia

Havnebyen Alicante ligger i Valencia-regionen sør i Spania. På sommerferie i Alicante kan du nyte en fantastisk beliggenheten ved Middelhavet, som har gjort området stort på eksport av olivenolje og frukt. I tillegg til å nyte strendene som ligger i umiddelbar nærhet til byen, kan du besøke gamlebyen El Barrio, vandre langs den kjente strandpromenaden eller ta turen opp til borgen Castillo de Santa Barbara. 

Vil du på sommerferie til Alicante? Se våre ledige ferieboliger under: 

Bestill feriebolig i Alicante uke 26
Bestill feriebolig i Alicante uke 27
Bestill feriebolig i Alicante uke 28
Bestill feriebolig i Alicante uke 29
Bestill feriebolig i Alicante uke 30
Bestill feriebolig i Alicante uke 31

By og strand på sommerferie

Frister det med en kombinasjon av strand, shopping og tapas på sommerferie i Spania? NOVASOL formidler ferieboliger både nær storbyer og utenfor allfarvei. Noen ganger vil du ha litt av begge deler, og da er det perfekt med en av våre ferieboliger tett på de spanske feriebyene. 

Våre beste tips til deg som vil ha både by og strand: 

1. Malaga 

Byen Malaga ligger på Costa del Sol, og lokker med en herlig kombinasjon av avslappende dager på stranden og yrende byliv. Fra byens sentrum er det 10 minutters gange til et avkjølende bad i Middelhavet. Bystranden La Malaguetta er et populært sted når sommersolen står på som verst, men langs kysten ligger badestrendene som perler på en snor. Du er derfor aldri langt unna gode bademuligheter. Når du ikke nyter den spanske solen kan du utforske byens severdigheter, som Picassomuseet, eller rusle gjennom handlegaten, Calle Larios. 

Sommerferie i Barcelona

2. Costa Barcelona 

Costa Barcelona er navnet på kystlinjen som strekker seg nordøst fra Barcelona. Reis på sommerferie hit om du vil bo nær Barcelona, men samtidig ha tilgang på fantastiske strender og usjenerte områder. Barcelona er én av nordmenns favorittdestinasjoner og det er heller ikke så rart! Catalonias berømte hovedstad kan tilby en spennende kulturelle opplevelser, trendy utesteder, gode shoppingmuligheter og spanske matopplevelser. Opplev dette og mer når du leier et feriehus ved Costa Barcelona.

3. Palma de Mallorca 

Byen Palma har alt du kan ønske deg på sommerferie i Spania. Palma de Mallorca ligger på ferieøya Mallorca, og gjennom NOVASOL kan du bo tett på byen. Byen kan friste med shopping, deilige strender, flotte severdigheter og gode smaksopplevelser. 

Du kan velge mellom flere fine strender i byens umiddelbare nærhet; Cala Major, Platja de Palma og Ca’n Pere Antoni. Når du ikke ligger på stranden, kan du besøke noen av byens severdigheter. En tur innom Palma de Mallorcas mest spektakulære byggverk – katedralen. Gå heller ikke glipp av en tur innom det store markedet, og kjøp med gode råvarer til kveldens middag. 

Se ledige feriehus på Mallorca i uke 26
Se ledige feriehus på Mallorca i uke 27
Se ledige feriehus på Mallorca i uke 28
Se ledige feriehus på Mallorca i uke 29
Se ledige feriehus på Mallorca i uke 30
Se ledige feriehus på Mallorca i uke 31

Sommerferie på Mallorca, Spania

Feriehus med svømmebasseng

Drømmer du om å ta oppkvikkende svømmeturer, drikke morgenkaffe ved vannet eller bare slappe av på flytemadrassen i usjenerte omgivelser? Da er våre ferieboliger med privat svømmebasseng noe for deg. 

Kombiner fartsfylte feriedager på de spanske strendene, men rolige dager ved feriehusets svømmebasseng. En stor del av våre feriehus i Spania har eget basseng, noe som kan gjøre ferieopplevelsen om mulig enda bedre!

Drømmer du om et feriehus med eget svømmebasseng i Spania? Se våre ledige ferieboliger i sommer:

Feriehus med svømmebasseng uke 26
Feriehus med svømmebasseng uke 27
Feriehus med svømmebasseng uke 28
Feriehus med svømmebasseng uke 29
Feriehus med svømmebasseng uke 30
Feriehus med svømmebasseng uke 31

| Forfatter