Vinterferie 2023 med NOVASOL

Har du lyst til å tilbringe vinterferien 2023 i ei hytte eller et feriehus? Enten du drømmer om flotte opplevelser i vinterkledd natur eller varm sand mellom tærne, kan du se frem en uforglemmelig vinterferie sammen med dine nærmeste i ei av våre flotte hytter eller feriehus.

Hvor vil du reise på vinterferie i 2023?

Er du ikke helt sikker på hvor du vil dra i vinterferien? Vi gir deg tips til hvor du kan finne spennende opplevelser, flott natur og avslapning.

Vinterferie hjemme i Norge

Lei ei hytte og få en flott vinterferie hjemme i Norge med NOVASOL

Det viktigste for å få en minnerik vinterferie er kvalitetstid med familie, venner og kjære. Og det fine er at du ikke trenger å krysse landegrensene for å få et avbrekk fra hverdagen med dine yndlingsmennesker. For Norge har tross alt en masse flotte områder som egner seg for all verdens vinteraktiviteter.

Les mer om en vinterferie i Norge her, og få vinterferietips til overnatting og morsomme aktiviteter. 

Vinterferie i Danmark

Lei feriehus og tilbring en vinterferie i Danmark med NOVASOL

En vinterferie i Danmark er midt i blinken, hvis du drømmer om å komme deg litt bort når vinteren er på sitt mørkeste. Her kan du se fram til noen deilige dager med 'hygge', ren avslapning og nye opplevelser. 


Danmark har massevis av flotte og sjarmerende feriehus til din vinterferie. I tillegg får du følelsen av å reise bort, selv om du tross alt ikke er så langt hjemmefra. Opplev kreftene fra Vesterhavet på sandstrender med svaiende marehalm i Vestjylland. Gi barna en vinterferie de sent vil glemme i Legoland nær Billund eller Knuthenborg Safaripark på Lolland. Eller bo nærme noen av de større byene, som Aarhus og København, og opplev dansk kunst- og kulturliv på sitt beste. 
 

Reis på vinterferie til syden

Vil du heller ha sol og varme i årets vinterferie enn snøkledde landskap? 


Tilbringer du vinterferien i syden, får du et skjønt avbrekk fra vinter og kulde. Nyt de fantastiske omgivelsene og milde temperaturene i for eksempel SpaniaKroatia eller Italia. Ved å legge sydenturen litt utenfor høysesongen vil du kunne dra fordel av billigere priser og mer boltreplass på strender, restauranter og ved attraksjonene.
 

Lei feriehus i vinterferien

Et feriehus, en hytte eller en ferieleilighet er et perfekt utgangspunkt for en vinterferie fylt med god mat, spillekvelder og lange dager ute i frisk vinterluft.

Vi har et stort utvalg av hustyper å velge mellom, og det er derfor enkelt å skreddersy den perfekte vinterferien for deg og dine, uansett om du drar på vinterferie med barna, vennene eller planlegger en etterlengtet parferie.

Bruk årets vinterferie på å lade batteriene, unne deg litt ekstra og nyte kvalitetstid med dine nærmeste.

Finn det perfekte feriehuset for en avslappende vinterferie:

| Forfatter
(Publisert første gang: )

Se våre ferieboliger i Europa