Vinterferie i Europa

Det er koselig med peis på vinterferien

Forestill deg en vinterferie med et hav av vinteraktiviteter rett utenfor utgangsdøra og massevis av tid  til kos og avslapning sammen med dine nærmeste  - hva er vel bedre enn det?


Vi har feriehus i store deler av Europa, hvor du kan skreddersy din vinterferie. Opplev en ny del av vårt langstrakte land på en vinterferie i Norge, eller besøk våre skandinaviske naboer i øst eller sør. Hvis du allerede lengter etter vår og sommer, kan du legge vinterferien til varmere himmelstrøk, som for eksempel Spania, Kroatia eller Italia. 


Enten du drømmer om puddersnø og velpreppa løyper eller varm sand mellom tærne, kan du se frem en uforglemmelig vinterferie sammen med dine nærmeste i et av våre hyggelige feriehus.
 

Skreddersy årets vinterferie

Et feriehus, en hytte eller en ferieleilighet er et perfekt utgangspunkt for en vinterferie fylt med god mat, spillekvelder og lange dager ute i frisk vinterluft.

Vi har et stort utvalg av hustyper å velge mellom, og det er derfor enkelt å skreddersy den perfekte vinterferien for deg og dine, uansett om du drar på vinterferie med barna, vennene eller planlegger en etterlengtet parferie.

Bruk årets vinterferie på å lade batteriene, unne deg litt ekstra og nyte kvalitetstid med dine nærmeste.

Finn det perfekte feriehuset for en avslappende vinterferie:

Hvor vil dere dra på vinterferie?

Er du ikke helt sikker på hvor du vil dra i vinterferien? Vi gir deg tips til hvor du kan finne mest action, flotte naturopplevelser og avslapning.

Nyt vintersola i hytteveggen på en vinterferie i Norge

Vinterferie hjemme i Norge

Det viktigste for å få en minnerik vinterferie er kvalitetstid med familie, venner og kjære. Og det fine er at du ikke trenger å krysse landegrensene for å få et avbrekk fra hverdagen med dine yndlingsmennesker. For Norge har tross alt en masse flotte områder som egner seg for all verdens vinteraktiviteter.

 
Enten dere vil øve dere på carving-svingen i bakkene, bli gode og trette etter en lang langrennstur eller bare sitte og kose dere sammen i hytteveggen, kan dere finne det perfekte stedet til en vinterferie i Norge hos oss. Book et feriehus og få mest mulig ut av den mørke vinteren.
 

Vinter på Geilo
Vinter på Sjusjøen
Vinter i Nesbyen
'Hygge' med familien er i høysetet på en vinterferie i Danmark

Vinterferie i Danmark

Hvis vinterferie ikke nødvendigvis er lik med skiferie for deg, kan en tur til Danmark være midt i blinken. Her kan du se fram til noen deilige dager med 'hygge' og ren avslapning. 


Danmark har massevis av flotte og sjarmerende feriehus til vinterferien. I tillegg får du følelsen av å reise bort, selv om du tross alt ikke er så langt hjemmefra. Opplev kreftene fra Vesterhavet på sandstrender med svaiende marehalm i Vestjylland, gi barna en vinterferie de sent vil glemme i Legoland eller Knuthenborg Safaripark eller bo nærme noen av de større byene og opplev dansk kunst- og kulturliv. 


Flere av feriehusene våre har egen badstu og innendørs svømmebasseng, så du har virkelig sjansen for å skjemme deg og dine bort på en vinterferie i Danmark.
 

Kanariøyene er perfekt når du drømmer om en varm vinterferie

Vinterferie i Spania

Spania er mange nordmenns favorittreisemål. Og de fleste forbinder nok ferie i Spania med sol, sommer og bading. Men visste du at landet også har mye å by på om vinteren? 

Du kan for eksempel stå på snowboard på Baqueira Beret Resort i Pyreneene eller spenne på deg skia og legge ut i løypene i Sierra Nevada i Granada. Og hvis du vil ha sol og strand, så er det heller ikke noe problem! Da kan du legge turen forbi de vakre Kanariøyene, som har sol og milde temperaturer året rundt.
 

Ikke gå glipp av disse tre vintersportsfavorittene

Flere av de mest populære vinterdestinasjonene våre er ikke overraskende også eldoradoer for skientusiaster.

En av dem er Sverige. Våre skandinaviske naboer i øst har utrolig mange flotte skianlegg. Mange av skiområdene byr også på andre morsomme vinteraktiviteter, hvilket gjør det til en perfekt destinasjon for vinterferien med hele familien.  

Et annet drømmested for skibumser er Italia. Hvis ikke du har prøvd de berømte skibakkene her enda, er det på høy tid at du gjør det. Her får dere mye for pengene, med løyper i verdensklasse og noen helt fantastiske naturopplevelser med på kjøpet.

Og sist, men ikke minst, er de østerrikske alpene et perfekt reisemål for en aktiv vinterferie med ski på beina. Nyt puddersnøen og den uforglemmelig utsikten mens du suser nedover fjellsidene på årets vinterferie. 

Røm fra vinter og kulde på en varm vinterferie

Røm fra vinter og kulde på en varm vinterferie

Vil du heller ha sol og varme i årets vinterferie enn snøkledde landskap? 


Vi har feriehus i flere land i Sør-Europa, som gir deg et skjønt avbrekk fra vinter og kulde. Nyt de fantastiske omgivelsene og milde temperaturene i for eksempel Kroatia, Italia eller Frankrike. Ved å legge sydenturen litt utenfor høysesongen vil du kunne dra fordel av billigere priser og mer boltreplass på strender, restauranter og ved attraksjonene.
 

Vinterferie i et feriehus - et høydepunkt for både store og små

Nye inntrykk og omgivelser er kjærkomne for de aller fleste når vinteren er på sitt mørkeste og kaldeste. Leier dere et feriehus til vinterferien, vil det garantert også være et av årets høydepunkter for de yngste familiemedlemmene.

 
Når dere skal på vinterferie med barn, er det viktig at rammene ligger til rette for lek, kos og avslapning, og ikke minst at dere kan planlegge dagene selv. Det får dere når dere leier et av våre barnevennlige feriehus. Her er det massevis av boltreplass både inne og ute, leker og barnestoler- og senger. Vi fikser det mest nødvendige, slik at dere kan nyte den fleksibiliteten og hjemlige basen som et feriehus gir dere.
 

| Forfatter
(Publisert første gang: )