Skiferie

Solen skinner og snøen ligger som et hvitt teppe nedover bakkene, mens lyden av skiheisene går som en behagelig humming i bakgrunnen. Skiferien er i gang og du kan se frem til flere dager med perfekte skiforhold i flotte omgivelser. Og når en lang dag med aktiviteter avsluttes med et godt måltid sammen med familie eller venner på en privat hytte dere har leid hos NOVASOL, så vet du at skiferien er komplett.

Enten du drømmer om å utforske Norges beste skianlegg eller prøve deg på noen av de største anleggene i resten av Europa, har vi de beste hyttene tilgjengelig i kort avstand til bakkene for deg. Så begynn planleggingen i dag, og gled deg til en fantastisk skiferie på ditt favorittsted sammen med NOVASOL.

skiferie i Norge med NOVASOL

Skiferie i Norge

Som et av verdens nordligste land er vi nordmenn velsignet med lange vintre med mye snø, som gir optimale forhold for skisport, enten det er langrenn, alpint eller snowboard. Det er derfor kanskje ikke så rart at vi også har et så rikt utvalg av skianlegg i toppklasse. De mest kjente og populære er Hafjell, Trysil og Hemsedal som alle tre trekker både norske og utenlandske skientusiaster hver sesong. Men det finnes et veld av andre gode anlegg rundt om i vårt landstrakte land som også fortjener en plass på listen:

 • Geilo

 • Kvitfjell

 • Voss

 • Hovden

 • Oppdal

 • Norefjell

 • Skeikampen

Listen er lang, men slett ikke komplett. Så om du drømmer om en skiferie i Norge har du et stort utvalg av steder å velge mellom. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen i en av våre hytter der du velger å dra!

Skiferie i alpene med NOVASOL

Skiferie i Sverige

Om du ønsker å komme deg vekk fra fedrelandet og teste skiforholdene i vårt broderland Sverige, er mulighetene mange også her. I mange år har nordmenn valfartet over grensen for å nyte en etterlengtet skiferie hos «söta bror». Svergies mest populære skisenter finner du i Åre, Sälen og Vemdalen. På lik linje med Norge er Sveriges skianlegg store, moderne og godt vedlikeholdt. Her tilbys det alternativer til både de mest drevne og nybegynnerne.

Lei en hytte til skiferien med NOVASOL

Skiferie i Alpene

Skiferie i Alpene har alltid vært populært blant oss nordmenn. Her finner man nemlig de virkelig store skiresortene som kan imøtekomme alle ønsker man måtte ha for en skiferie. Utallige nedfarter, heiser, afterski-fester i stor stil, upåklagelige forhold og majestetiske fjell som er like flotte å se på som de er å kjøre ned fra.

I tillegg har du de sjarmerende små byene som ligger opptil skianleggene hvor det ofte finnes mange gode aktiviteter for både store og små når man trenger en pause fra bakkene. Mens Italia kan skryte av å ha best verdi for pengene, er Østerrike kjent for å ha de beste alternativene for familier. Frankrike og Sveits på sin side er kjent for å være Rolls Royce-varianten av en skiferie i Alpene. De er gjennomsnittlig dyrere enn Italia og Østerrike, men byr desto på mer luksus. Så hvis det er det du er ute etter, er det hit du skal dra.

 • Hytter nær skianlegg i Østerrike

 • Hytter nær skianlegg i Italia

 • Hytter nær skianlegg i Sveits

 • Hytter nær skianlegg i Tyskland

Skiferie i Polen

Polen, og spesielt Zakopane, har de seneste år vokst i popularitet som skidestinasjon. Med den økende interessen, har også mange av skidestinasjonene i Polen fått et ansiktsløft med oppgradering av både skiheiser og fasiliteter. 

Zakopane, som er kjent for å være Polens "vintersport hovedstad", ligger ved foten av Tatra-fjellene, og hos NOVASOL tilbyr vi flere flotte hytter i kort avstand til skianlegget i Zakopane. Ved Zakopane finner dere et stort løypenett som passer for både nybegynnere og drevne alpinister.

Det er mange fordeler med å dra på en skiferie til Polen. I tillegg til å være et merkbart rimeligere alternativ til Alpene, byr Polen på spennende kultur, nye matretter å prøve, og godt øl. Med andre ord, alt det som er med på å bidra til at dere får en god skiferie.

Skiferie med NOVASOL

Når du drar på leier en hytte med NOVASOL får du all den friheten som følger med å ha en privat hytte. Dere bestemmer selv tempoet, og kan tilpasse ferien slik som passer dere best. 

Vi har et stort utvalg av hytter og ferieleiligheter i kort avstand til skianlegg i hele Europa. Ferieboligene kommer i forskjellige prisklasser og størrelser, så enten du reiser med kjæresten, en mindre vennegruppe eller med hele storfamilien så har vi noe som passer for deg. 

Mange av hyttene er også utstyrt med sauna, peis og andre fasiliteter, som gjør det ekstra godt å komme hjem etter en lang dag i bakken. Flere av hyttene er også dyrevennlige, slik at dere står fritt til å ta med familiens firbente medlem. 

Alt som gjenstår for deg å gjøre nå er å finne drømmehytten til din neste skiferie, og så kan nedtellingen starte.