Vinterferie i Norge

Skal du på vinterferie i Norge i år? Likeså mørk og kald som vinteren i Norge kan virke i hverdagen, likeså magisk blir den når du får noen dager fri fra hverdagens mas og kjas. Tenker du på å leie hytte i vinterferien, kan du fylle avbrekket med nye opplevelser, koselige minner og massevis av morsomme vinteraktiviteter.

Winterurlaub Norwegen

Lei hytte i vinterferien

Kunne du tenke deg å leie hytte i vinterferien? Enten du drømmer om å tilbringe avslappende dager på fjellet eller vil leie ei hytte til vinterferien nær en av våre flotte byer, kan hyttelivet by på noe for enhver. Book et feriehus eller ei hytte i vinterferien og utforsk en ny del av Norge, slapp av og nyt dagene med dine nærmeste, eller planlegg en masse morsomme vinterferieaktiviteter. 

Her er våre tips til hvordan du kan tilbringe vinterferien i Norge.

Vinterferie i storslått norsk natur

Norge er et vakkert land med storslått natur, og det er spesielt spektakulært når det er dekket i hvitt pudder. Lei ei hytte i vinterferien i Lofoten, og se nordlyset danse over himmelen og dra på hvalsafari. Finn overnatting i en av nasjonalparkene våre i Rondane, i Jotunheimen eller på Hardangervidda og tilbring rolige dager i den vakre fjellheimen. Eller dra til Sørlandet, hvor dagene er litt lengre og lysere, og kan minne deg om at våren tross alt er på vei.

Byferie i Norge i vinterferien

Drømmer du om en byferie i Norge i årets vinterferie, har vi en rekke ferieleiligheter, feriehus og hytter å velge mellom i nærheten av de store byene. 

Lei ei hytte utenfor Bergen og gå på oppdagelse i «Vestlandets hovedstad», som er full av historie og kultur. Eller lei et feriehus eller en ferieleilighet i for eksempel nær Stavanger, Kristiansand eller Oslo i vinterferien, hvor mange spennende vinterferieaktivteter venter. En vinterferie i Norge er perfekt for storbystemning og luftforandring!

Vinterferietips

Trenger du tips til hva du kan finne på på en vinterferie i Norge? Finn inspirasjon til forskjellige aktiviteter du kan fylle vinterferien med her:

Tips til vinterferie med barn

Vinterferien er det perfekte tidspunktet for å tilbringe kvalitetstid med familien. Leier dere ei hytte ute i naturen i vinterferien, er det kun fantasien som setter grenser. Dere kan for eksempel dra på måneskinnstur, bestige en fjelltopp sammen, lage mat over bålet eller tilbringe timer i akebakken.

Leier du et feriehus eller ei hytte nær en av byene i vinterferien, er det massevis av morsomme vinterferieaktiviteter for hele familien rundt hvert hjørne. Mange av de store museene har spesielle familievennlige arrangementer i vinterferien, hvor både store og små kan lære og oppleve masse gøy.

Vi har en rekke spesielt barnevennlige feriehus og hytter i Norge, hvor alt ligger til rette for en god familieferie. Er dere glad i å spille spill og kose dere inne, kan dere ta en titt på aktivitetshusene våre i Norge.

Lei hytte for to i vinterferien

Drømmer du om en vinterferie i Norge i romantikkens tegn? Lei et feriehus eller hytte i vinterferien, og tilbring kvalitetstid med din kjære. Her kan dere nyte rolige dager inne eller få flotte naturopplevelser sammen. Hva med å tilføre litt luksus til vinterferien? Vi har en rekke flotte feriehus og hytter i vår Luxury Collection, hvor dere ikke vil mangle noe som helst. Og hvis dere bare har tenkt å ta en langhelg sammen, kan dere finne masse flotte steder til miniferien deres hos oss. 

Du kan også ta en titt på de andre feriehusene eller hyttene våre, som kan tilføre den romantiske vinterferien deres det lille ekstra: 

  • Se alle hytter med peis

  • Finn hytte med sauna og boblebad

  • Utforsk feriehus og hytte med innendørs basseng

Synes du en vinterferie i Norge er best med ski på beina? Vi har masse flotte alternativer hvis du leter etter feriehus og hytte til skiferien. Les mer om skiferie i Europa og Norge her.