Ferie tett på naturen

Alle drømmer om ro og harmoni på ferie, og for mange betyr dette å være nær naturen. NOVASOL har mange ferieboliger beliggende tett på naturomgivelser, om det er hav, skog eller fjell. På denne siden ønsker vi å inspirere deg, og kanskje gi deg noen ideer til hvor din neste ferie skal gå.

En feriebolig tett på naturen gir deg mulighet til å spise frokosten på terrassen, med frisk luft i lungene og en vakker utsikt.  Det finnes knapt noen bedre måte å starte dagen på! Tilbring dagene sammen med familien i ferieboligen, eller utnytt de mange aktivitetsmulighetene som finnes i området.

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Trykk for å aktivere kortet

Ferie nær naturen i Norge

Mange forbinder en hytteferie i Norge med naturopplevelser. Bli bedre kjent med det varierte og mektige landskapet vi har her i Norge og lei en hytte på et nytt sted. Hva med en hytte i vakre Sogn og Fjordane? Bo midt i hjertet av det norske fjordlandskapet! Her får du alt fra høyfjellsområder til fjorder og øyer. Et feriehus i Nord-Norge byr på store naturopplevelser. Naturen er svært kontrastrik her gjennom de ulike årstidene og er perfekt for aktiviteter og oppdagelsesreiser. Nyt midnattssolen fra feriehuset på sommeren og se nordlyset danse over himmelen i vintermånedene. I Norge finnes det 44 nasjonalparker over hele landet, og flere av våre hytter ligger i umiddelbar nærhet til noen av disse parkene.

Ferie nær naturen i Norge

Feriehus med naturopplevelser i Østerrike

I Østerrike venter en alpeferie, med frisk luft i lungene og store naturopplevelser rundt enhver sving. Velg et feriehus i Østerrike og du kan komme tett på den vakre og varierte naturen. Snøkledde alpetopper, slettelandskap og krystallklare innsjøer er bare noe av det naturentusiasten kan forvente seg. Østerrike er et paradis for de som ønsker å stå på ski ned noen av de imponerende toppene. Våre feriehus ligger stort sett i tettsteder og mindre byer, og herfra kan du enkelt ta deg til de ulike skidestinasjonene.

Naturopplevelser i Østerrike

Ferie nær naturen i Sverige

I en hytte i Sverige befinner du deg ofte rett i nærheten av vakker natur. Her vil du møte på elver, innsjøer, skogsområder, hav og kyst. En kan si at det finnes variasjoner for alle i Sverige. Hva er vel bedre enn å sitte på det varme svaberget etter et avkjølende bad i den svenske skjærgården? Sverige byr på skikkelig skjærgårdsidyll på sommerstid. Eller lei en hytte på Gotland som er kjent for sine vakre strender. Sverige er nydelig på vinteren, med nypreparerte løyper blant snøtunge trær. Skogen og innlandet i Sverige er et vinterparadis. Spenn på skiene og tilbring dagen i skogen med frisk luft i lungene. En skiferie i Sverige er en favoritt blant mange, og med et NOVASOL feriehus som base er du sikret en fantastisk ferie med de du er glad i. 

Feriehus nær naturen i Sverige

Feriehus nær naturen i Polen

En av grunnene til at det er populært med feriehus i Polen er den allsidige naturen. Hva med imponerende klipper eller skiftende sanddyner på Leba ved Østersjøen? Opplev nasjonalparker med robuste fjellformasjoner, uberørte skoger, elvedaler og alpine fjellandskap sør i Tatra-fjellene. NOVASOL har et stort utvalg av feriehus som passer perfekt for en naturferie!

| Forfatter
(Publisert første gang: )

Se våre ferieboliger i Europa