Opplev nordlys i Nord-Norge

Langt nord, en stjerneklar vinternatt blafrer det et spektakulært fargespill over himmelen. Varigheten er kort, men opplevelsen er enorm. Det himmelske fenomenet er verdenskjent og mennesker fra hele verden reiser langt for å få et glimt av det vakre nordlys i Nord-Norge. Hva er vel mer autentisk enn å nyte opplevelsen sammen med familie og venner i lokalbefolkningens rammer? Skal du leie feriehus i Norge er det hytteutleie i Nord-Norge som gir det mest optimale utgangspunktet for å bevitne nattehimmelens severdigheter! Ta med familien, venner eller bekjente og begi dere ut på en ordentlig nordlysferie!

Nordlys på hytteferie

Nordlysopplevelser

Sannsynligheten for å se Aurora Borealis i Nord-Norge, er størst sen høst og sen vinter eller tidlig vår. Temperaturen og værforholdene gir da de beste forutsetningene for at nordlyset skal kunne male sine unike strøk over himmelens lerret. På din søken etter nordlys i Nord-Norge kan du lære mer om fenomenet på Polarlightcenter i Lofoten og ta del i en rekke minnerike opplevelser som hundesledetur under nattehimmelen, snøscootersafari og guidede nordlysturer hvor du blir fraktet med båt, buss eller helikopter for å kunne bevitne nordlys på ferie i Norge. Mulighetene er uendelige! Men du er garantert en naturopplevelse du sent vil glemme.

Uforglemmelige syn fra hytta

Man ønsker gjerne å kunne dele de store opplevelsene med sine nærmeste, og på den måten holde minnene om Aurora Borealis i Nord-Norge levende. Ved å leie hytte i Nord-Norge kan familien nyte naturens fred og ro utenfor den hektiske sommersesongen. Her kan dere feriere i eget tempo, nyte friheten og hverandres selskap, og være i ett med de mektige naturopplevelsene. Naturens gang venter ikke på noen! Ved å bo på en hytte i Nord-Norge vil du være til stede midt i naturen når nordlyset ser sitt snitt til å vise seg frem. Velkommen til nordlys i Nord-Norge! Verdens beste sted for å oppleve nordlyset.