Feriehus ved vannet

Ønsker du tips til din neste strandferie? Eller vil du nyte livet ved kysten av Norge? I Europa har vi mange fantastiske strender, som varierer stort fra land til land, fra de gyldne strendene i Costa del Sol til stenstrendene i Kroatia. NOVASOL har ferieboliger over hele Europa, og blant disse finner du vakre villaer på stranden og feriehus ved kysten, i blant annet Spania og Kroatia. Uansett om du planlegger en ferie med familien, eller en avslappende ferie med partner eller venner, er vi overbevist om at vi har ferieboligen som danner den perfekte rammen rundt strandferien.

Tilbring late dager på solsengen mens du lytter til det brusende havet. Når du åpner øynene etter en liten siesta, er det gyllen sand som møter krystallblått hav det første du ser. Den skyfrie himmelen glir mykt inn i havet der borte i horisonten. Du er innser at du er på strandferie i Spania og smiler for deg selv, før du igjen lukker øynene fornøyd. Velg blant mer enn 2,000 ferieboliger på Spanias fastland, på populære destinasjoner som for eksempel Costa Brava og Valencia. Se frem mot avslappende ettermiddager på vakre strender, som glir over i livlige kvelder med mange kulturelle inntrykk og impulser. Se vårt utvalg av feriehus og ferieleiligheter spredd over dette knippet vakre feriedestinasjoner og finn ditt feriehusparadis i Spania.

Strandferie i Kroatia

By - og strandferie på Balearene

Søker du en smak av øyliv og Middelhavet, er kanskje Balearene riktig for deg. På Mallorca, Menorca og Ibiza finner du spektakulære hvite sandstrender som helt sikkert vil få feriepulsen til å senke seg. Her møter du en atmosfære som passer perfekt for deg som ønsker avslappende dager med et rolig tempo, selv om du på Ibiza har havnet på en øy som er verdenskjent for sitt yrende uteliv.

Lei feriehus i Frankrike

Feriehus ved kysten av Kroatia

Vi kan ikke snakke om strandferie i Kroatia uten å nevne det krystallklare, blå havet som omringer de over 1000 øyene i landet. Tilbring dagene i avskjermede viker, flytende på en madrass i det asurblå havet, eller vandrende gjennom brosteinsgater i byer fylt til randen av historie, da er et feriehus i Kroatia for deg. Søk gjennom vårt store utvalg av kroatiske villaer, feriehus og ferieleiligheter, mange av disse har også private basseng, og drøm deg bort til lange dager i ferieperlen Kroatia.

Strandferie i Danmark

Danmark er en stor feriefavoritt blant nordmenn og det med god grunn! Danmark byr på milde somre, sandstrender og aktivitetsmuligheter for hele familien. Strendene i Danmark er fine for late og aktive feriedager. Her kan du også nyte synet av det vakre bølgende landskapet og klittene med sanddyner. Blant våre favoritter er Skagen, Marielyst, Blåvand og den fantastiske øya Bornholm. Spesielt for deg som ser etter en destinasjon for strandferie med barn, er en feriebolig i Danmark et veldig godt alternativ.

Feriehus nær havet i Frankrike

Frankrike tilbyr besøkende en utrolig variasjon, noe som er grunnen til at så mange kommer tilbake år etter år. Fra øyparadiset Korsika i sørøst til late dager ved Middelhavet i et feriehus i glamorøse Côte d'Azur. Finn din favoritt blant flere tusen ferieboliger i Frankrike, som blant annet inkluderer fargerike feriehus i nord til trendy ferieleiligheter og vakre villaer. Uansett hvor du bestemmer deg for å tilbringe strandferien i Frankrike, kommer den spennende blandingen av kultur og skjønnhet helt sikkert til å forbløffe deg.