Få rabatt til LEGOLAND®

Når du leier feriehus i Danmark er et besøk til LEGOLAND® alltid populært. Som gjest i et NOVASOL feriehus kan du kjøpe billetter hos LEGOLAND® til gode priser. Kjøper du billetter på forhånd kan du slippe køen når du ankommer parken. 

Kjøp 1 voksenbillett og få 1 barnebillett gratis

Tilbudet gjelder for endagsbilletter til fornøyelsesparken for ett barn (3-12 år). Du kan kjøpe ekstra barn – og voksenbilletter. Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud. 

Trykk for å aktivere kortet

Når du leier et feriehus eller ferieleilighet gjennom NOVASOL, kan du kjøpe rabatterte billettene til LEGOLAND®. 

Slik kjøper du billetter til LEGOLAND®

  • 24 timer etter du har bestilt ditt feriehus i Danmark, får du tilgang til en rekke kundefordeler på din MyBooking-side. Her finner du en lenke til LEGOLAND der du kan bestille billettene direkte. Billettene får du tilsendt på e-post.
  • Billetter kan kjøpes ved NOVASOLs lokalkontorer i Danmark. Du kan kjøpe billetter når du henter nøkkelen, eller ved en senere anledning. Alt vi trenger er ditt bestillingsnummer. 
  • Du kan også kjøpe rabatterte billetter ved å vise ditt NOVASOL-leiebevis ved inngangen til LEGOLAND®.

Dette året er veldig spesielt…

LEGOLAND® fyller 50 år og dette feires med en fantastisk sesong! Parken er vakrere enn noensinne og klar for bursdagsfeiring. Miniland og innbyggerne i Lilleby, LEGO®-toget og alt du kjenner og husker, ser frem til en ekstra festlig sesong med deg. Den Ville Vesten i LEGOREDO®-byen har blitt enda villere med fornøyelsen Flying Eagle. LEGOLAND® er fylt med eventyr gjennom hele sesongen, så bli med på feiringen du også. Hurra! 

Få rabatt på billettene til LEGOLAND

LEGOREDO® - EVEN WILDER

LEGOLAND® har blitt enda mer yehaaa! Vi fyller 50 år, så på med cowboyhatten og indianerfjæren, for LEGOREDO Town er villere enn noen gang! Nå kan du fly som ørnen: I årets nyhet, Flying Eagle, kjenner man at det kiler i magen når rutsjebanen stuper fra Ørneklippen 11 meter over bakken og suser i rivende fart forbi alle præriens flotte LEGO-dyr. LEGO Canoe står også som ny, helt fin og klar for vår 50. sesong. Så kom inn og opplev den ville vesten i LEGOLAND® - større, bedre og vakrere enn noensinne!

Lei feriehus i Danmark og besøk LEGOLAND

Nytt fra Ninjaene

Ninjaene inviterer til kino i sine splitter nye LEGO NINJAGO 4D-filmer som du bare kan oppleve i LEGOLAND®. Dere kan se det hele ovenfra i LEGOTOP eller hoppe på LEGO toget og finne det neste magesuget. Høvdingen Langøre venter med brød i indianerleiren, og du kan få ditt første førerkort i SEAT trafikkskolen. Når dere er klar for action, kan dere bekjempe ondskap i den fantastiske 3D-opplevelsen i LEGO NINJAGO The Ride, få magesug i fritt fall i Polar X-plorer og vaske gull til den store medaljen. Vi ser frem til en enda villere sesong med dere i LEGOLAND®.

Se åpningstider og annen nyttig informasjon på www.legoland.dk.