Vinterferie på Gautefall

Gautefall ligger i Drangedal sørvest i Telemark, sentralt og lett tilgjengelig fra hele Sør-Norge. Stedet er et eldorado for alle skientusiaster og tilbyr alt du trenger i gangavstand fra skisenteret. Gautefall Alpinsenter har de siste årene vokst til å bli Telemarks største alpinanlegg. Her er det supre forhold for alle alpinister, enten man står på slalåm, carving eller telemark. En egen snowboardpark sørger for at brettentusiastene virkelig får utfoldet seg i deres vinterferie.

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Trykk for å aktivere kortet

En stolheis, fem skitrekk og et skibånd sørger for at alle kommer raskt ut i bakken, og den totale heiskapasiteten er på over 6000 personer i timen. Det er gode forhold i bakkene, og anlegget har investert i et nytt og effektivt snøkanonsystem for å sikre perfekte løyper uansett vær. Du kan velge mellom 14 forskjellige nedfarter, og i tillegg har anlegget både kjelkebakke og skilekområde for små og store barn som vil ha et avbrekk fra skibakken.

Paradis for langrennsløpere

De som heller vil gå på langrenn, kan også glede seg over gode forhold. Løypene blir kjørt opp med både klassiske spor og skøytespor, og ligger i et variert og flott turterreng. Her kan man variere rundelengden alt etter humør, tid og nivå! Dersom ikke alt utstyret er kommet med, kan man leie både alpin-, langrenns- og akeutstyr på stedet.

Skiferie på Gautefall

Lyst på en annereldes opplevelse?

Den nye restauranten Rytterspranget ligger på toppen av alpinanlegget, og i tillegg til å stille sulten, byr restauranten på en fantastisk og vidstrakt utsikt. Når sola begynner å varme, er en formiddag på den store verandaen absolutt å anbefale. Hvis dere vil spise middag ute på kvelden, har Gautefall Hotell en god à la carte-restaurant. Hotellet har også svømmebasseng og treningsrom. Hvis dere har bil tilgjengelig og har lyst til å oppleve noe helt annet enn ski en dag, ligger dyreparken i Kristiansand et par timers biltur unna. I tillegg er det et godt aktivitetstilbud på Gautefall, med mulighet for blant annet trugeturer, øksekasting og skistafett på ski med fem bindinger. NOVASOL ønsker velkommen til en opplevelsesrik vinterferie i Norge, og til våre hytter i området ved Gautefall

| Administrator
(Publisert første gang: )